Happyseal, sta nidi ti bila napisala da mislis da si tu najstarija prvorotkinja? Ja sam mislila da imas onda preko 40 😁😁😁
Među najstarijima.
Ja sam stekla dojam da su sve neke mlađe curke tu, čak sam iznenađena koliko ima nas starijih prvorotkinja. Vi koje već imate djecu kao Ivy se ne računate.
27.6. 💙
Haha, što ste stare!
Ja imam 28g., znači Teac i ja smo pilići hehehe
I Teac sretan ti rođendan draga, samo dobro da te snađe a loše da te promaši! Pusa
Kakva je bila torta? Baš bi sad nešto slatko, mmm
Eiii eiii eiii...lakše malo s tim stare, starije, staro...sad se stvarno staro osjećam😂😂😂...mi smo sve taman 😀
Bok cure,
Samo da se javim. Imam pozitivan test, prvi pregled u utorak (5+6). Javim se tada, držite fige. Prije 5 mjeseci sam imala blighted ovum, pa me sad strah povjerovati u T dok doktorica ne potvrdi.
👶 3.8.2018. 💗 mrva #2
Bok cure,
Samo da se javim. Imam pozitivan test, prvi pregled u utorak (5+6). Javim se tada, držite fige. Prije 5 mjeseci sam imala blighted ovum, pa me sad strah povjerovati u T dok doktorica ne potvrdi.
Dobrodošla..i držimo fige da ostaneš s nama 😀💓
Imam 33 god. Ovo je drugo dijete (sin od 6 godina)
👶 3.8.2018. 💗 mrva #2
Bok cure,
Dobrodošla..i držimo fige da ostaneš s nama 😀💓
Hvala 😚😚
👶 3.8.2018. 💗 mrva #2
Bok cure,
Dobodošla i sretno! :D
TeaC Sretan rođendan!!
.
I ja sam onda pilence naspram svih vas, meni je tek 24. xD
Sortiraj odgovore
Najstariji