Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    29. Studeni 2017. 14:53

Jessy2009

Happyseal, sta nidi ti bila napisala da mislis da si tu najstarija prvorotkinja? Ja sam mislila da imas onda preko 40 😁😁😁

Među najstarijima. 

Ja sam stekla dojam da su sve neke mlađe curke tu, čak sam iznenađena koliko ima nas starijih prvorotkinja. Vi koje već imate djecu kao Ivy se ne računate. 

27.6. 💙

Honey
    29. Studeni 2017. 15:12

Haha, što ste stare!
    Ja imam 28g., znači Teac i ja smo pilići hehehe
    I Teac sretan ti rođendan draga, samo dobro da te snađe a loše da te promaši! Pusa
    Kakva je bila torta?  Baš bi sad nešto slatko, mmm

29. Studeni 2017. 15:15

Eiii eiii eiii...lakše malo s tim stare, starije, staro...sad se stvarno staro osjećam😂😂😂...mi smo sve taman 😀

• Biebo6
    29. Studeni 2017. 15:16

Bok cure, 
    Samo da se javim. Imam pozitivan test, prvi pregled u utorak (5+6). Javim se tada, držite fige. Prije 5 mjeseci sam imala blighted ovum, pa me sad strah povjerovati u T dok doktorica ne potvrdi.

👶 3.8.2018. 💗 mrva #2

29. Studeni 2017. 15:22

Biebo6

Bok cure,
    Samo da se javim. Imam pozitivan test, prvi pregled u utorak (5+6). Javim se tada, držite fige. Prije 5 mjeseci sam imala blighted ovum, pa me sad strah povjerovati u T dok doktorica ne potvrdi.

Dobrodošla..i držimo fige da ostaneš s nama 😀💓

• Biebo6
    29. Studeni 2017. 15:22

Imam 33 god. Ovo je drugo dijete (sin od 6 godina)

👶 3.8.2018. 💗 mrva #2

• Biebo6
    29. Studeni 2017. 15:23

Moja procjena je da mi je termin 1.8.2018.

👶 3.8.2018. 💗 mrva #2

• Biebo6
    29. Studeni 2017. 15:23

Ena31

Biebo6

Bok cure,

Dobrodošla..i držimo fige da ostaneš s nama 😀💓

Hvala 😚😚

👶 3.8.2018. 💗 mrva #2

• Kolačić
    29. Studeni 2017. 15:27

Biebo6

Bok cure,

Dobodošla i sretno! :D 

• Kolačić
    29. Studeni 2017. 15:28

TeaC Sretan rođendan!! 
    .
    I ja sam onda pilence naspram svih vas, meni je tek 24. xD 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.