Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2017. 16:32

Onda me razumijete da sada nemam snage jos za sve to dok nam bebica ne dode

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

29. Studeni 2017. 16:33

MinnieMouse

Jama

Jeste udane sve?mi smo planski bebu odradili sad kroz mjesec dva jos matičara,s obzirom da se meni sad planirat neke ceremonije pa cemo crkvu kad i krštenje

Mi smo u braku preko godinu dana, bebicu smo planirali prije 2-3 mjeseca, ali je došla tek sada. :)

@ivymicek hvala ti! :)

Mi smo u braku 3godine, bebicu smo planirali napraviti krajem7 i početkom 8mj na moru al se primila mjesec kasnije😀😍 što je isto super

Tinchyca
    29. Studeni 2017. 16:39

Mi smo u vezi 11 godina i u braku godinu i pol, tak da smo sve školski odradili 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Ana_Marija_2019
    29. Studeni 2017. 16:50

Mi jos nismo vjencani, ali smo jakoooo duuugo skupa. Nekad iza Nove cemo se vjencati, samo kumovi i mi najvjerojatnije. Htjeli smo to na nekom putovanju obaviti, ali sad ne mozemo 😁

29. Studeni 2017. 16:52

Jessy2009

Mi jos nismo vjencani, ali smo jakoooo duuugo skupa. Nekad iza Nove cemo se vjencati, samo kumovi i mi najvjerojatnije. Htjeli smo to na nekom putovanju obaviti, ali sad ne mozemo 😁

Tako i mi..beba nam je bila najbitnija

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Honey
    29. Studeni 2017. 17:07

MinnieMouse

Drage trudnice,

vodite li svoju trudnoću kod privatnika ili preko doma zdravlja? :)
    Sve uputnice se mogu dobiti samo preko doma zdravlja ili vrijede i ove od privatnika?
    Prva mi je trudnoća i aposlutno sam neupućena. Prvi pregled kod privatnika kod kojeg inače obavljam preglede u petak. Po kalkulatorima trenutno sam 7+0, trebalo bi se čuti srce? :)

Kod privatnika, u dz odem samo po uputnice i recepte jer privatnik ne moze pisati uputnice. Privatni recepti se placaju. Sretno i dobrodosla! 🤗

Honey
    29. Studeni 2017. 17:09

Jessy2009

Ista stvar i kod nas 🤣 Ja sam vec 4 godine zarucena, evo bit ce jos malo 5g!! Hahahaha 
    Ma nama to uopce nije bitno, tako da cemo isto skoknut do maticara prije nego se beba rodi 😀

HappySeal
    29. Studeni 2017. 18:01

Pozdrav novim curama i puno srece s bebinjosima.

Mi smo u vezi skoro 10 godina, zajedno zivimo 5, vjencanje ne planiramo niti nikad nismo.

27.6. 💙

29. Studeni 2017. 18:01

Tinchyca

Uf..skoro ko i mi..bili zajedno 10godina pa sad još 3 u braku 😀

Tinchyca
    29. Studeni 2017. 18:35

Ena31

Tinchyca

Uf..skoro ko i mi..bili zajedno 10godina pa sad još 3 u braku 😀

Mi smo je vjenčali točno na 10. godišnjicu veze :)
    Trebala je bebica biti i ranije ali nije nam uspjela prijašnja trudnoća.

Kak sutra idem vadit krv i ne smijem jest poslije 6. Upravo sam se sad najela za 3 osobe, spekla 2 šnicle na naglo, izdnistala mahune, 3 mandarine, 4 ferrero rocher-a  

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.