Onda me razumijete da sada nemam snage jos za sve to dok nam bebica ne dode
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Jeste udane sve?mi smo planski bebu odradili sad kroz mjesec dva jos matičara,s obzirom da se meni sad planirat neke ceremonije pa cemo crkvu kad i krštenje
Mi smo u braku preko godinu dana, bebicu smo planirali prije 2-3 mjeseca, ali je došla tek sada. :)
@ivymicek hvala ti! :)
Mi smo u braku 3godine, bebicu smo planirali napraviti krajem7 i početkom 8mj na moru al se primila mjesec kasnije😀😍 što je isto super
Mi smo u vezi 11 godina i u braku godinu i pol, tak da smo sve školski odradili
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Mi jos nismo vjencani, ali smo jakoooo duuugo skupa. Nekad iza Nove cemo se vjencati, samo kumovi i mi najvjerojatnije. Htjeli smo to na nekom putovanju obaviti, ali sad ne mozemo 😁
Mi jos nismo vjencani, ali smo jakoooo duuugo skupa. Nekad iza Nove cemo se vjencati, samo kumovi i mi najvjerojatnije. Htjeli smo to na nekom putovanju obaviti, ali sad ne mozemo 😁
Tako i mi..beba nam je bila najbitnija
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Drage trudnice,
vodite li svoju trudnoću kod privatnika ili preko doma zdravlja? :)
Sve uputnice se mogu dobiti samo preko doma zdravlja ili vrijede i ove od privatnika?
Prva mi je trudnoća i aposlutno sam neupućena. Prvi pregled kod privatnika kod kojeg inače obavljam preglede u petak. Po kalkulatorima trenutno sam 7+0, trebalo bi se čuti srce? :)
Kod privatnika, u dz odem samo po uputnice i recepte jer privatnik ne moze pisati uputnice. Privatni recepti se placaju. Sretno i dobrodosla! 🤗
Ista stvar i kod nas 🤣 Ja sam vec 4 godine zarucena, evo bit ce jos malo 5g!! Hahahaha
Ma nama to uopce nije bitno, tako da cemo isto skoknut do maticara prije nego se beba rodi 😀
Pozdrav novim curama i puno srece s bebinjosima.
Mi smo u vezi skoro 10 godina, zajedno zivimo 5, vjencanje ne planiramo niti nikad nismo.
27.6. 💙
Uf..skoro ko i mi..bili zajedno 10godina pa sad još 3 u braku 😀
Uf..skoro ko i mi..bili zajedno 10godina pa sad još 3 u braku 😀
Mi smo je vjenčali točno na 10. godišnjicu veze :)
Trebala je bebica biti i ranije ali nije nam uspjela prijašnja trudnoća.
Kak sutra idem vadit krv i ne smijem jest poslije 6. Upravo sam se sad najela za 3 osobe, spekla 2 šnicle na naglo, izdnistala mahune, 3 mandarine, 4 ferrero rocher-a
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji