Evo prva trudnoca, 23 godine. Po mojim kalkulacijama sam u 5.tj trudnoce. Iduci petak sam narucena kod ginekologa. Ima li jos koja samnom? Kako se drzite s prilagodbom? Pocinju li mucnine? Jeste li bile pusacice? 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Tea mislim da spadas jos uvijek u proljetne, zapravo na granici si 😀 Dobrodosla, nadam se da ce ti se tema popuniti brzooo sa drugim trudnicama koje ocekuju ljetne bebe. Do tada mozes skoknuti do nas u proljetne, tjedan smo samo razlike 🤗
Jee 😂 pa da tu sam negdje. Na kraju cu na prvi dan ljeta...skacem na proljetne 💃
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Pozdrav ,evo me,druga trudnoća ,test pokazao plus,čakam prvi pregled ovaj ili idući tj
po mojim nekim izračunima termin je 20.06. i po meni je to ljetna beba ;)))
Pozdrav ,evo me,druga trudnoća ,test pokazao plus,čakam prvi pregled ovaj ili idući tj
Po mojim izracunima je 24.06.
Juhuuu, jel da...vise je ljetna nego proljetna.
Cestitam ti! Druzit cemo se ovdje 😂😂
Nekako mi je lakse ostat pod ovu temu, tamo su vec uhodane trudnice i teme za razgovor.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Tea, Mare evo i mene. Danas sam napravila još jedan test i jača je crta tako da vam se pridružujem. Isto je druga T kao i kod tebe mare. Na prvi pregled ću početkom studenog, termin 27.06.
Pa jel to nasa Mare27 sa ljetnih bebica 2017...povijest se ponavlja sta se termina tice...mi smo malo uranili pa smo ovaj put proljetna bebica
Pozdrav cure,da i ja mislim da više spadamo u ljetne bebice ,nego u proljetne ;)))
Pikica3 ,nisam nije me bilo od 2015 na forumu ,tad sam rodila dijete i bila sam na temi želim dijete ;))),jer smo se trudili 10 mj
vjerojatno postoji još jedna mare 27
Mislim da je pikica mislila na Ljetne bebe 2015
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji