Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    15. Listopad 2017. 18:12

Evo prva trudnoca, 23 godine. Po mojim kalkulacijama sam u 5.tj trudnoce. Iduci petak sam narucena kod ginekologa. Ima li jos koja samnom? Kako se drzite s prilagodbom? Pocinju li mucnine? Jeste li bile pusacice? 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Honey
    15. Listopad 2017. 19:54

Tea mislim da spadas jos uvijek u proljetne, zapravo na granici si 😀 Dobrodosla, nadam se da ce ti se tema popuniti brzooo sa drugim trudnicama koje ocekuju ljetne bebe. Do tada mozes skoknuti do nas u proljetne, tjedan smo samo razlike 🤗

Tea👶
    15. Listopad 2017. 20:02

Jee 😂 pa da tu sam negdje. Na kraju cu na prvi dan ljeta...skacem na proljetne 💃

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

mare27
    16. Listopad 2017. 13:01

Pozdrav ,evo me,druga trudnoća ,test pokazao plus,čakam prvi pregled ovaj ili idući tj
    po mojim nekim izračunima termin je 20.06. i po meni je to ljetna beba ;)))

Tea👶
    16. Listopad 2017. 15:56

mare27

Pozdrav ,evo me,druga trudnoća ,test pokazao plus,čakam prvi pregled ovaj ili idući tj

Po mojim izracunima je 24.06. 
    Juhuuu, jel da...vise je ljetna nego proljetna. 
    Cestitam ti! Druzit cemo se ovdje 😂😂 
    Nekako mi je lakse ostat pod ovu temu, tamo su vec uhodane trudnice i teme za razgovor. 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Lunaa
    17. Listopad 2017. 07:33

Tea, Mare evo i mene. Danas sam napravila još jedan test i jača je crta tako da vam se pridružujem. Isto je druga T kao i kod tebe mare. Na prvi pregled ću početkom studenog, termin 27.06. 

Bublica123
    17. Listopad 2017. 11:59

mare27

Pa jel to nasa Mare27 sa ljetnih bebica 2017...povijest se ponavlja sta se termina tice...mi smo malo uranili pa smo ovaj put proljetna bebica

mare27
    17. Listopad 2017. 15:54

Pozdrav cure,da i ja mislim da više spadamo u ljetne bebice ,nego u proljetne ;)))
    Pikica3 ,nisam nije me bilo od 2015 na forumu ,tad sam rodila  dijete i bila sam na temi želim dijete ;))),jer smo se trudili 10 mj 
    vjerojatno postoji još jedna mare 27 

mare27
    17. Listopad 2017. 15:55

i da čestitke buduće mamice!!! Luna koliko je prva bebica stara?

little baby
    17. Listopad 2017. 15:56

Mislim da je pikica mislila na Ljetne bebe 2015

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.