Moja procjena je da mi je termin 1.8.2018.
Prava ljetna beba! Dobrodošla i sretnoooo!!!
Bok cure,
Samo da se javim. Imam pozitivan test, prvi pregled u utorak (5+6). Javim se tada, držite fige. Prije 5 mjeseci sam imala blighted ovum, pa me sad strah povjerovati u T dok doktorica ne potvrdi.
Bok! Držim fige da sve bude super!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure, idem sutra vaditi sve te pretrage i nisu mi rekli ništa posebno, samo da dođem. A moram vaditi: se, kks, urin, guk, ast, alt, ggt, fe, UIBC, TIBC, k, na, kol, trig, urea, creat, HDL, LDL, t3, t4, tsh. Imate li kakve preporuke?
Cure, idem sutra vaditi sve te pretrage i nisu mi rekli ništa posebno, samo da dođem. A moram vaditi:se, kks, urin, guk, ast, alt, ggt, fe, UIBC, TIBC, k, na, kol, trig, urea, creat, HDL, LDL, t3, t4, tsh. Imate li kakve preporuke?
Nemoj večeras jesti ništa teško i ništa poslije 19 sati. Zbog šećera
Uzmi si nešto u torbicu za poslije za gricnut (poslije pretraga jel) jer meni su izvadili 5 bočica. Uzmi i vodu da možeš piti da imaš dovoljno tekućine za pipi,to je sve. Sretno !
Dan curke...tako sam cijeli dan pospana uzas...sto se tice pregleda meni moja odmah s 8tjedana radi ultrazvuk preko stomaka i sve se lijepo vidi...u ovoj je prvi pregled vaginalno jer je i papu uzimala a vidjet cemo za tj dana kak ce sad mozda me iznenadi 😂😂😂😂
nego vidim da nisam jedina s terapijom i ja sam na duphastonima i nemam jikakve nuspojave nego zbog cega ih vi cure koristite?
biebo dobro dosla i sretno
a sto se tice godina moj prvorođeni je dosao na svijet kada je meni bila 21 😆 ako da Bog ovo drugo ce doci sad sa 27 😊
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Haha cureee a ja sam kad smo MM i ja odlucili poceti raditi na djetetu imala krize identiteta da smo jos premladi, zivot je pred nama... u nasoj okolini su svi puno kasnije dobili djecu, a nasi vrsnjaci vecinom nemaju. Imali smo neki totalno drugaciji zivot - putovanja, izlasci, drustvo pa jos putovanja 😁😁😁
Tako da mozete govoriti ovo "stare" koliko hocete, znam kad kazem frendovima da ce oni biti u šoku jer sam za njih premlada 😂😂😂
Franovamamita, ja sam dobila duphastone zbog hematoma. Ti? Iskreno se nadam da ce mi ga ukinuti od 12. tjedna!
Drage trudnice,
vodite li svoju trudnoću kod privatnika ili preko doma zdravlja? :)
Sve uputnice se mogu dobiti samo preko doma zdravlja ili vrijede i ove od privatnika?
Prva mi je trudnoća i aposlutno sam neupućena. Prvi pregled kod privatnika kod kojeg inače obavljam preglede u petak. Po kalkulatorima trenutno sam 7+0, trebalo bi se čuti srce? :)
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Drage trudnice,
vodite li svoju trudnoću kod privatnika ili preko doma zdravlja? :)
Sve uputnice se mogu dobiti samo preko doma zdravlja ili vrijede i ove od privatnika?
Prva mi je trudnoća i aposlutno sam neupućena. Prvi pregled kod privatnika kod kojeg inače obavljam preglede u petak. Po kalkulatorima trenutno sam 7+0, trebalo bi se čuti srce? :)
Bok, dobro dosla! Ja vodim kod privatnika, ali uputnice uzimam kod socijalnog da ne placam. Vrijede ti recepti od privatnog, ali ih onda ne pokriva zdravstveno.
Daaaa, vidjet ces tada vec malu bebicu i srce, ja sam isla na prvi pregled sa 7 tjedana i sve se vidjelo! 😊😊😊
Dan curke…tako sam cijeli dan pospana uzas…sto se tice pregleda meni moja odmah s 8tjedana radi ultrazvuk preko stomaka i sve se lijepo vidi…u ovoj je prvi pregled vaginalno jer je i papu uzimala a vidjet cemo za tj dana kak ce sad mozda me iznenadi😂😂😂😂
nego vidim da nisam jedina s terapijom i ja sam na duphastonima i nemam jikakve nuspojave nego zbog cega ih vi cure koristite?
biebo dobro dosla i sretno
a sto se tice godina moj prvorođeni je dosao na svijet kada je meni bila 21 😆 ako da Bog ovo drugo ce doci sad sa 27 😊
Ja sam na Duphastonu jer sam u iscjetku u 5tt imala jednom roskastu sluz. Doktor je rekao da ih trošim do 12 tt.
Također, nikakvih nuspojava. :)
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji