Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    29. Studeni 2017. 14:01

Hvalaa ❤ 
    Jel istina da prvorotkinje starije od 27 godina svrstavaju pod "rizicnu trudnocu"?  To sam cula negdje ili procitala, sjetiti se ne mogu 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

mamica1985
    29. Studeni 2017. 14:06

nije istina, to je za 35 godina

Ana_Marija_2019
    29. Studeni 2017. 14:12

Pa evo, i ja sam to mislila, tj. prije su sve preko 30 bez obzira koje je po redu dijete vodili kao stare trudnice i svrstavali pod rizicnu, ali to se promijenilo. Ne znam koja je sad granica i postoji li uopce.

29. Studeni 2017. 14:13

TeaC

ivymicek

Meni je dok jučer radio oba i vag i preko trbuha. Malo je morao stiskati kako bi bolje vidjeli bebu (možda i zbog ono malo sala što imam 😂). Ali da mislim da se sada u višim tjednima kreće na uzv preko trbuha.

A onda bolje vaginalno. Meni je svaki put do sada radio gin.pregled da vidi cervix, iscjedak, i da li je sve na mjestu, pa sam se ponadala da je barem taj vaginalni gotov 😂
    A dobroo….jesam ja tu najmlada? Jucer sam napunila 24 godine. Bas me zanima raspon godina ove super grupice 😊

Sretan i rođendan 😀...uf..nekako mi se čini da sam ja najstarija ovdje..31...ili?

29. Studeni 2017. 14:13

Ena31

TeaC

ivymicek

Meni je dok jučer radio oba i vag i preko trbuha. Malo je morao stiskati kako bi bolje vidjeli bebu (možda i zbog ono malo sala što imam 😂). Ali da mislim da se sada u višim tjednima kreće na uzv preko trbuha.

A onda bolje vaginalno. Meni je svaki put do sada radio gin.pregled da vidi cervix, iscjedak, i da li je sve na mjestu, pa sam se ponadala da je barem taj vaginalni gotov 😂
    A dobroo….jesam ja tu najmlada? Jucer sam napunila 24 godine. Bas me zanima raspon godina ove super grupice 😊

Sretan ti rođendan 😀…uf..nekako mi se čini da sam ja najstarija ovdje..31…ili?

mamica1985
    29. Studeni 2017. 14:15

mislim da sad tretiraju za prvorotkinje s 35 godine na vise da su rizične. ja sam prvo rodila s 27,5 godina, drugo ću s 33,5 :)

Ana_Marija_2019
    29. Studeni 2017. 14:18

Evo sad sam negdje procitala da se starijim mamama smatraju zene iznad 35-40. Na raznim mjestima je napisana drugacija granica. U svakom slucaju cu (mozda) s drugim uci u tu kategoriju, osim ako se jaaaaako ne pozurim 😂😂

HappySeal
    29. Studeni 2017. 14:22

Ena31

TeaC

ivymicek

Sretan i rođendan 😀…uf..nekako mi se čini da sam ja najstarija ovdje..31…ili?

I ja sam 31. I uopće se ne zamaram tim njihovim dobnim granicama. Vjerujem da su neke stavri lakše kad je čovjek mlađi, ali ima i svakakvih mladih 

27.6. 💙

ivymicek
    29. Studeni 2017. 14:27

TeaC

ivymicek

Tea sretan ti rođendan!

Ja imam 34 godine, ali kada ću ići roditi imati ću 35 pa ćemo vidjeti kuda će me smjestiti 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Ana_Marija_2019
    29. Studeni 2017. 14:36

Happyseal, sta nidi ti bila napisala da mislis da si tu najstarija prvorotkinja? Ja sam mislila da imas onda preko 40 😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.