Ja prijavljujem nesanice. Budim se za pipi i nakon toga nema spavanja… 😴😴😴😴😴
jao i meni su noći koma,stalno me tjera na wc i stalno osječaj punog mjehura kao da u ležećem položaju maternica pritišće mjehur,baš ću pitati u petak doktoricu šta se događa…. i da nesanica ,koma
Nego mi smo danas već 11 TT
Pridruzujem se tim simptomima,slatkim mukama
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Dobar dan curkeee, divne slikice, divne vjesti! ❤ Super da ste sve dobro i da su malci dobro!
I mi smo u presli 11.tjedan. Meni to expresno ide za sad 😂
Prve trudnicke hlace su tu! Super su mi, isti broj kao i inace samo ta guma koja ne visi nego se prilagodava stomku. Uvijek sam mislila da je ona za kasnije mjesece.
Nego, recite vi meni...jel u 12.tjednu napokon prelazimo na uzv preko trbuha?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Mislim da je netko prije pisao da je do 16tj bolje raditi vaginalni uzv jer se bolje vidi sve, a nakon 16. preko trbuha.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Honey, super!!!
Joj ja ne mogu docekati kraj 1. tromjesecja jer se nadam da cu onda prestati uzimati duphastone. Koma su mi, sve me svrbi od njih i kad sam to rekla gin, rekla je da mi onda moze dati utrogestan, a koliko sam citala, i od njih milijardu nuspojava. Aaaaaaa
Ja stvarno neznam zašto su ispali mega smjlići al baš je cool hahahah
Smajlići su mega cool! Super za nuhalni nabor.ć! No, nekako mi ovaj prekrasna slikica bebe krade cijeli show! Prekrasno!!!
Osjeti se tvoja sreća, totalno si me raznježila 💖
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni je dok jučer radio oba i vag i preko trbuha. Malo je morao stiskati kako bi bolje vidjeli bebu (možda i zbog ono malo sala što imam 😂). Ali da mislim da se sada u višim tjednima kreće na uzv preko trbuha.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja koristim utrogestan od 6 tt i nemam nikakvih nuspojava, ali to je sve individualno. Uzimam ih vaginalno.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Meni je dok jučer radio oba i vag i preko trbuha. Malo je morao stiskati kako bi bolje vidjeli bebu (možda i zbog ono malo sala što imam 😂). Ali da mislim da se sada u višim tjednima kreće na uzv preko trbuha.
A onda bolje vaginalno. Meni je svaki put do sada radio gin.pregled da vidi cervix, iscjedak, i da li je sve na mjestu, pa sam se ponadala da je barem taj vaginalni gotov 😂
A dobroo....jesam ja tu najmlada? Jucer sam napunila 24 godine. Bas me zanima raspon godina ove super grupice 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sretan rođendan TeaC, mislim da jesi među mlađima. Ja definitivno jesam među starijim prvorotkinjama ovdje.
Happy, divna je slika i divno je tvoje uzbuđenje.
27.6. 💙
Sretan ti rodendan!!! 😊😊😊
Od mene si definitivno mlađa, ja cu skoro 33!
Sortiraj odgovore
Najstariji