Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    29. Studeni 2017. 10:12

ivymicek

Ja prijavljujem nesanice. Budim se za pipi i nakon toga nema spavanja… 😴😴😴😴😴

jao  i meni su noći koma,stalno me tjera na wc i stalno osječaj punog mjehura kao da u ležećem položaju maternica pritišće mjehur,baš ću pitati u petak doktoricu šta se događa.... i da nesanica ,koma

Nego mi smo danas već 11 TT 

mare27
    29. Studeni 2017. 10:13

SAMO JOŠ 203 dana hehheheheh ma šta je to ,sitnica 

ivymicek
    29. Studeni 2017. 10:34

Super!!! Još samo 29 tjedana to go... Ali čim uđemo u drugo trom sve će ići nekako brže 😂... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

little baby
    29. Studeni 2017. 11:37

mare27

ivymicek

Ja prijavljujem nesanice. Budim se za pipi i nakon toga nema spavanja… 😴😴😴😴😴

jao i meni su noći koma,stalno me tjera na wc i stalno osječaj punog mjehura kao da u ležećem položaju maternica pritišće mjehur,baš ću pitati u petak doktoricu šta se događa…. i da nesanica ,koma

Nego mi smo danas već 11 TT

Mareee pa vec 11 tjedana??!! Kud prije to vrijeme proleti,sijecam se kao da je jucer bilo da si napisala da je test pozitivan! Juujjj brzo ce too vidjet ces 😍

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

mare27
    29. Studeni 2017. 11:45

Jesi vidjela i meni nekako proletilo,neka i ostatak tako i da "obavimo" taj porod i onda uživancija 

Honey
    29. Studeni 2017. 12:10

Da i tu zalijepim post:
    Evo mene sa pregleda! Sve je savršeno hvala bogu. Nuhalni je 1,1mm i to je super, bebica je stigla rastom od prošli put (zadnji put je bila 6dana manja) sad je 12+4 i to je taman. Glavica savršeno , ma sve uredno i beba i ja! Sad čekamo nalaze urinok. i briseva, mogli bi biti slijedeći tjedan i nadamo se da je to ok, makar je doktor rekao da i ako ne bude da ne brigam. Slijedeći pregled nam je 20.12. taman prije Božića, i nadamo se da ćemo možda onda vidjeti curicu!(ili dečka)  

Uglavnom totalno sam u oblacima, a tako sam zarazila i sestru da mi je zaboravila naplatiti urinokulturu  pa se moram vratiti još to riješiti, srećom pa mi je blizu. Bila je dosta mirna ali svjedno nije uspio najbolje slikati. Rekao mi je raditi vaginalni skroz do 16tt jer se sve najljepše vidi tako a onda prelazimo na trbuh. Tlak standardno nizak (100/60) i kilogrami standardno isti (+0). Al meni je trbuh narastao, baš se vidi i po hlačama, al od pupka, logično jer je tu maternica.
    Ivy kod tebe predivna bebica i super da je sve super!!!! Jel tko još danas širi noge??

Honey
    29. Studeni 2017. 12:11

Ja stvarno neznam zašto su ispali mega smjlići al baš je cool hahahah

Honey
    29. Studeni 2017. 12:13

💗💗💗💗💗

Bublica123
    29. Studeni 2017. 12:19

Honey

Ja stvarno neznam zašto su ispali mega smjlići al baš je cool hahahah

Ahahahaahahahahaha bas su 🔝🔝🔝🔝
    🤗

Honey
    29. Studeni 2017. 12:20

Hahaha, pikica, jesi vidjela. Al opisuju baš dobro moje raspoloženje sada - osmijeh ko neboder!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.