Jessy ja sam beštiju izliječila tek kad sam počela koristiti acidosalus vaginalete i probiotik,prirodni proizvod,isto trudnica i samo me filala antibiticima i naravno nije bilo pomaka i onda sam si uzela to i izliječila i izbacila slatko i počela masovno jesti/piti citruse i evo dan danas je nema,nadam se
Hvala, dajes mi nadu da se ipak moze prirodno!
Uzela sam Cranactin i probiotik i jedem citruse isto pa cemo vidjeti. Kazem, za sada me ne boli barem. Te vaginalete nemam, za sto su one?
naravno da se može prirodno,još vidim da ti imaš 10na 4 ,ak sam dobro vidjela ja sam imala 10 na 6 i izliječila
znači sve je acidosalus na prirodnoj bazi..češnjak i tipa toga neznam što sad sve sadrži,vjerojatno ima na googlu ,znači kombinacija vaginalete i oralno ko sirutka (ako znaš što je to) to sam pila ,i kažem te citruse i probala sam sa češnjakom zblendanim uz dodatak vode,ali nakon toga sam dušu ispovračala tak da to vjerojatno nije pomoglo ,jer sam se ispovračala ko nikad u životu,al sam sve probavala jer nisam više htjela ni čut za antibiotik
Hej sretno svima na pregledima!!! I javite se!!!
Mare ja koliko znam treba izbjegavati citruse ako ima problema sa urinom/bakterijama u urinu, posebno limun npr. Možda imam krivu info... Jessy ja bi nazvala na tvom mjestu i tražila ginekologicu, objasnila joj situaciju i onda će ona reći da li da dolaziš ili čekaš ponedjeljak. Reci samo da si njezin pacijent.Ja sam tako nazvala svog privatnog nakon što mi je moj soc.dao antibiotike i ovaj mi je potvrdio na telefon da je sve to ok i dogovorili se nakon koliko vremena da dođem kod njega kontrolirati urinok. i briseve.
Ajme Ivona divna ti je bebica divna slika baš! To je normalno da je manja, bit će razlike gore dolje svaki ultrazvuk. Bitno samo da napreduje lijepo
Hej sretno svima na pregledima!!! I javite se!!!
Mare ja koliko znam treba izbjegavati citruse ako ima problema sa urinom/bakterijama u urinu, posebno limun npr.Možda imam krivu info… Jessy ja bi nazvala na tvom mjestu i tražila ginekologicu, objasnila joj situaciju i onda će ona reći da li da dolaziš ili čekaš ponedjeljak. Reci samo da si njezin pacijent.Ja sam tako nazvala svog privatnog nakon što mi je moj soc.dao antibiotike i ovaj mi je potvrdio na telefon da je sve to ok i dogovorili se nakon koliko vremena da dođem kod njega kontrolirati urinok. i briseve.
ešerihija voli slatko ,ubija ju kiselo,to je ono što ja znam(potvrđeno i od strane doktora) i ja sam se tima vodila ,a koliko sam popratila jessy ima upravo to!!!
Ja nemam e.coli sada, imala prije trudnoće nekad, a nadam se da nemam više ni bhsgb, možda moja bakterija voli kiselo pa mi je zato netko rekao da izbjegavam limun Neznam, znam samo da mi je moj ginekolog rekao da se bakterije u trudnoći liječe antibioticima jer upale mogu imati loše posljedice za bebu. Ja sam do sada sve koncentracije imala 10na4, kod Jessy je 10na5 i najbolje da pita još privatno ili u ljekarni ako će uzimati i nešto prirodno.
Da, imam. Imala sam i prije te upale mjehura i tada sam pila uvin caj koji se u trudnoci ne smije i znam da s njim ne idu citrusi ni brusnica. Kupila sam si i cesnjak pa cu probati i s tim. Ako mi ne pozlije isto 😁😁
A inace ne volim slatko uopce, u godini dana ne znam jel pojedem jednu cokoladu i sad najednom poludila skroz, neki dan sam pojela cijeli kolac. Inace ih nikada nisam jela 😱😱
Dan cure
Sto se tice zgaravice vec sam navikla na nju godinama me zeza...oojusavam ju ublaziti rizinim krekerima,mineralnom,ubiti pomogne mi barem malo sta god da zvacem..
ivona divna bebica uvijek se radujem tim slicicama
tea da pomalo se zaokruzujes lijepo
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dan cure
Sto se tice zgaravice vec sam navikla na nju godinama me zeza...oojusavam ju ublaziti rizinim krekerima,mineralnom,ubiti pomogne mi barem malo sta god da zvacem..
ivona divna bebica uvijek se radujem tim slicicama
tea da pomalo se zaokruzujes lijepo
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cukre glete moju bebu!!!! Jooj presretna sam. Ultrazvuk je procjenio na 8+1 … znaci tijedan dana manje, termin mi je od 2.07 do 09.07 ….
💟💟💟💟💟💖💖💖💕
Aww..kak sjatka bebica💓💓💓💓...i meni je rekla da je tjedan trudnoća manja, to je ok.
Znaci koma doktori…to kaj nismo njihove struke ne znaci da cemo naivno hodat po svijetu pijuci tabletine bez da znamo sto nam je…uzas! Ili stavljat vaginalete, jos gore…majmuni!
Evo i mi se zaokruzujemo polako 😂
Jeeyyy..evo nam još trbuščića😀
💓...slatko😀...ha ha, vidjet ćete nas za 3 do 4 mjeseca, nebudu sličice stale nacekran 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji