Znaci koma doktori…to kaj nismo njihove struke ne znaci da cemo naivno hodat po svijetu pijuci tabletine bez da znamo sto nam je…uzas! Ili stavljat vaginalete, jos gore…majmuni!
Evo i mi se zaokruzujemo polako 😂
Jeeyyy..evo nam još trbuščića😀
💓…slatko😀…ha ha, vidjet ćete nas za 3 do 4 mjeseca, nebudu sličice stale na ekran 😂😂
Ajme slika trbuscica i beba
Ivymicek ja jutros bila i isto trema na najjace, al je sve odlicno!
Beba je negdje iza pa je htjela uhvatit sto bolju sliku za tatu Ja kazem pa tu je on.kaze ona jel ga smijem zvat hahah! I otrci po njega u cekaonu!
Cak je i pricekala da se ponovo mice da i on vidi!
Uglavnom veliko olaksanje!
Sretno i tebi veceras i javi sjatke novosti!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jupiii barbara!!! Jelda kako su slatki mali tako kad se koprcaju hehe Ljubav!!!
Ajme slika trbuscica i bebaIvymicekja jutros bila i isto trema na najjace, al je sve odlicno!
Beba je negdje iza pa je htjela uhvatit sto bolju sliku za tatuJa kazem pa tu je on.kaze ona jel ga smijem zvat hahah! I otrci po njega u cekaonu!
Cak je i pricekala da se ponovo mice da i on vidi!
Uglavnom veliko olaksanje!
Sretno i tebi veceras i javi sjatke novosti!
Supeeer!!! To je dok koja se veseli bebici i trči po tatu kako bi i on isto doživio.
Danas će i moj m prvi put vidjeti bebu...
Javim kada završim!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Da, imam. Imala sam i prije te upale mjehura i tada sam pila uvin caj koji se u trudnoci ne smije i znam da s njim ne idu citrusi ni brusnica. Kupila sam si i cesnjak pa cu probati i s tim. Ako mi ne pozlije isto 😁😁
A inace ne volim slatko uopce, u godini dana ne znam jel pojedem jednu cokoladu i sad najednom poludila skroz, neki dan sam pojela cijeli kolac. Inace ih nikada nisam jela 😱😱
Eto što trudnoća učini.
Ja nemam želju za slatkim ali sam tooliko gladna.
Pojedem burek i umjesto da sam sita razmišljam o još jednom 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Honey jesu! U pravu si!!
Ivymicek bas sam bila zadovoljna s njom danas, na sva moguca pitanja mi je odgovorila, pregledala me cijelu, cak i sise jos kad je odletila po njega..
Cekamo tebe!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo samo da se i ja javim, putala sam dns dr opće prakse kaj smijem piti u slučaju bolova ili temperature, potvrdila je da su to lupocet i lekadol, i lupicet flu kao smijemo
Evo samo da se i ja javim, putala sam dns dr opće prakse kaj smijem piti u slučaju bolova ili temperature, potvrdila je da su to lupocet i lekadol, i lupicet flu kao smijemo
Hvala Ena31 na infu... Dobro dođe znat 😁
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Samo da se javim kako je sve ok. Mjerili smo nuhalni nabor (0.07) i imamo nosnu kost pa nećemo raditi daljnje testove.
Jako happy
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji