Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Studeni 2017. 18:53

Supeeeeer,bitno da ste oboje ok

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

28. Studeni 2017. 18:53

ivymicek

Ena31

Evo samo da se i ja javim, putala sam dns dr opće prakse kaj smijem piti u slučaju bolova ili temperature, potvrdila je da su to lupocet i lekadol, i lupicet flu kao smijemo

Hvala Ena31 na infu… Dobro dođe znat 😁

Sjatka bebica 💓..ajde super, nek i dalje bude sve ok 😀

28. Studeni 2017. 18:55

Ena31

ivymicek

Ena31

Evo samo da se i ja javim, putala sam dns dr opće prakse kaj smijem piti u slučaju bolova ili temperature, potvrdila je da su to lupocet i lekadol, i lupicet flu kao smijemo

Hvala Ena31 na infu… Dobro dođe znat 😁

Sjatka bebica 💓..ajde super, nek i dalje bude sve ok 😀

A jbt pišem ko da sam nepismena, svako drugo slovo fulam😀...al shvatile ste kaj sam htjela napisati😂

Ana_Marija_2019
    28. Studeni 2017. 19:03

Evo cula sam se i s privatnim gin, kaze isto da se za sada drzim puno tekucine i ovih prirodnih preparata pa da ponovim nalaz iduci tjedan, da mi ne bi davali odmah antibiotik, posebno jer me (jos) ne boli.

28. Studeni 2017. 19:06

ivymicek

Samo da se javim kako je sve ok. Mjerili smo nuhalni nabor (0.07) i imamo nosnu kost pa nećemo raditi daljnje testove.
    Jako happy

Kod nas je nuhalni nabor 1.8 a tolerira se do 3 i nosna kost je 2mm

ivymicek
    28. Studeni 2017. 19:06

Jessy2009

Evo cula sam se i s privatnim gin, kaze isto da se za sada drzim puno tekucine i ovih prirodnih preparata pa da ponovim nalaz iduci tjedan, da mi ne bi davali odmah antibiotik, posebno jer me (jos) ne boli.

Super! Bolje probat bez antibiotika. Držimo fige da beštija ode i da ne počne boljeti.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    28. Studeni 2017. 19:09

Ena31

ivymicek

Samo da se javim kako je sve ok. Mjerili smo nuhalni nabor (0.07) i imamo nosnu kost pa nećemo raditi daljnje testove.
    Jako happy

Kod nas je nuhalni nabor 1.8 a tolerira se do 3 i nosna kost je 2mm

To je super!!!  Aman taman da se ne brigaš.

Nosna kost ne znam kolika nam je ali je prisutna. Ali ako je na mog muža onda je veća 😋😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Studeni 2017. 19:11

Jessy2009

Ajde super, antibiotici su nužno zlo, bolje ih izbjeći ak se može.A kaj ću ja sa svojim biljkama i životinjama😨...ni neznam kaj imam...možda mi nakon današnje Uk i Abg kad dobijem nalaze bude pisalo pa da bar znam protiv čega se borim

Ana_Marija_2019
    28. Studeni 2017. 19:52

Ena31

Jessy2009

Ajde super, antibiotici su nužno zlo, bolje ih izbjeći ak se može.A kaj ću ja sa svojim biljkama i životinjama😨…ni neznam kaj imam…možda mi nakon današnje Uk i Abg kad dobijem nalaze bude pisalo pa da bar znam protiv čega se borim

Imas neke simptome?

Ana_Marija_2019
    28. Studeni 2017. 19:53

E da, gdje ste isle na kombinirani? Koliko sam shvatila, u Petrovoj se ne mora narucivati, nego se samo dode. Kad najranije to mogu ici?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.