Evo cula sam se i s privatnim gin, kaze isto da se za sada drzim puno tekucine i ovih prirodnih preparata pa da ponovim nalaz iduci tjedan, da mi ne bi davali odmah antibiotik, posebno jer me (jos) ne boli.
Ajde super, antibiotici su nužno zlo, bolje ih izbjeći ak se može.A kaj ću ja sa svojim biljkama i životinjama😨…ni neznam kaj imam…možda mi nakon današnje Uk i Abg kad dobijem nalaze bude pisalo pa da bar znam protiv čega se borim
Imas neke simptome?
Ne..imala sam par dana lagani iscjedak s malo lošeg mirisa al to je prošlo kroz cca 2 dana, ni svrbež ni peckanje, bol, ništa..sad ni iscjedak više
Samo da se javim kako je sve ok. Mjerili smo nuhalni nabor (0.07) i imamo nosnu kost pa nećemo raditi daljnje testove.
Jako happy
Kod nas je nuhalni nabor 1.8 a tolerira se do 3 i nosna kost je 2mm
To je super!!! Aman taman da se ne brigaš.
Nosna kost ne znam kolika nam je ali je prisutna. Ali ako je na mog muža onda je veća 😋😂
Ha ha ha..i mm ima velki nos pa je reko da je bebač definitivno njegov kad već ima tolki nos😀😀😂..a na jednoj sličici nekak sjena čudno pada i baš izgleda nosina😂😂
Ivymicek - super slikice sa uzv-a drago mi je da je pregled dobro prošao! :)
Ivona - mi imamo isti termin, do 10.07 :)
Preslatke bušice! :)
Ja sad isto jedva čekam da prođe tih 4 tjedna i da idemo na 2. pregled.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
E da, gdje ste isle na kombinirani? Koliko sam shvatila, u Petrovoj se ne mora narucivati, nego se samo dode. Kad najranije to mogu ici?
Ja sam odlučila ne ići na to...al za nuhalni i nosnu kost to radi tvoj ginekolog u sklopu normalnog pregleda i dužan je obavjestiti te daj je sve ok..tak je barem meni moja rekla. Za sve ostalo se naručuje. Mislim da između 12 i 14 tjedna, ispravite me ako griješim, nezz točno jer velim, nisam bila za to
Ivymicek - super slikice sa uzv-a drago mi je da je pregled dobro prošao! :)
Ivona -mi imamo isti termin, do 10.07 :)
Preslatke bušice! :)
Ja sad isto jedva čekam da prođe tih 4 tjedna i da idemo na 2. pregled.
Hvala!!!
Vjerujem da si nestrpljiva ali držim fige da ti vrijeme brzp prođe i pregled dođe...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure jel bila koja od vas vadit krvnu grupu. Meni stigao nalaz i pise kontrola u 34 tjednu
Isto tako je i meni. To ti je skroz u redu. Jedino one kojima je Rh - trebaju ic vise puta na kontrole.
Samo da se javim kako je sve ok. Mjerili smo nuhalni nabor (0.07) i imamo nosnu kost pa nećemo raditi daljnje testove.
Jako happy
Kod nas je nuhalni nabor 1.8 a tolerira se do 3 i nosna kost je 2mm
To je super!!! Aman taman da se ne brigaš.
Nosna kost ne znam kolika nam je ali je prisutna. Ali ako je na mog muža onda je veća 😋😂
Ha ha ha..i mm ima velki nos pa je reko da je bebač definitivno njegov kad već ima tolki nos😀😀😂..a na jednoj sličici nekak sjena čudno pada i baš izgleda nosina😂😂
😂😂😂😂😂 Ajde barem je siguran 😉...
Moj muž samo viče moj nos moj ponos 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro!
Prijavljujem prve trudničke emotivne šize
Sinoć sam sjedila s dragim i samo odjednom počela plakat. Razlog: njega će dijete voljeti više nego mene jer on je cool tata koji ga vodi u mekić, a ja sam zla mama koja ga tjera da jede špinat.
I suze liju i liju, a istovremeno se smijem jer znam koliko je to glupo, a MM gleda i nema pojma što da mi kaže.
27.6. 💙
Dobro jutro!
Prijavljujem prvetrudničke emotivne šize
Sinoć sam sjedila s dragim i samo odjednom počela plakat. Razlog: njega će dijete voljeti više nego mene jer on je cool tata koji ga vodi u mekić, a ja sam zla mama koja ga tjera da jede špinat.
I suze liju i liju, a istovremeno se smijem jer znam koliko je to glupo, a MM gleda i nema pojma što da mi kaže.
Jadni naši mužići s nama i našim promjenama raspoloženja. Nama niš nije jasno a njima još manje😂.
Mene opere žešći pms pa nisam cendrava nego divlja 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja prijavljujem nesanice. Budim se za pipi i nakon toga nema spavanja... 😴😴😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji