Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    28. Studeni 2017. 11:45

ivymicek

M.lady

Cure jel bila koja od vas vadit krvnu grupu. Meni stigao nalaz i pise kontrola u 34 tjednu

Ja sam vadila u prvoj i isto sam trebala ići u 8 mj trudnoće na pregled. No pošto sam Rh + rekao mi je ginić da kontrola neće biti potrebna. Mislim da se to odnosi na Rh - krvne grupe. Ali za svaki slučaj još provjeri s ginom.

Da i ja sam Rh+, pa mi nije jasno zasto al kad budem na pregledu pitat cu je

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Ana_Marija_2019
    28. Studeni 2017. 11:59

mare27

Jessy ja sam beštiju izliječila tek kad sam počela koristiti acidosalus vaginalete i probiotik,prirodni proizvod,isto trudnica i samo me filala antibiticima i naravno nije bilo pomaka i onda sam si uzela to i izliječila i izbacila slatko i počela masovno jesti/piti citruse i evo dan danas je nema,nadam se

Hvala, dajes mi nadu da se ipak moze prirodno!
    Uzela sam Cranactin i probiotik i jedem citruse isto pa cemo vidjeti. Kazem, za sada me ne boli barem. Te vaginalete nemam, za sto su one?

Ana_Marija_2019
    28. Studeni 2017. 12:00

Ja sam dobila uputnicu za krvnu grupu, rh i one neke bolescine, ali mi je rekla da to idem u 12. tjednu. A zasto ne bi mogla ranije? 🤔
    I gdje se to vadi uopce?

Tea👶
    28. Studeni 2017. 12:03

Znaci koma doktori...to kaj nismo njihove struke ne znaci da cemo naivno hodat po svijetu pijuci tabletine  bez da znamo sto nam je...uzas! Ili stavljat vaginalete, jos gore...majmuni! 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Anovi vona
    28. Studeni 2017. 12:25

Cukre glete moju bebu!!!! Jooj presretna sam. Ultrazvuk je procjenio na 8+1 ... znaci tijedan dana manje, termin mi je od 2.07 do 09.07 .... 
    💟💟💟💟💟💖💖💖💕

ivymicek
    28. Studeni 2017. 12:31

TeaC

Znaci koma doktori…to kaj nismo njihove struke ne znaci da cemo naivno hodat po svijetu pijuci tabletine bez da znamo sto nam je…uzas! Ili stavljat vaginalete, jos gore…majmuni!
    Evo i mi se zaokruzujemo polako 😂

Krasna buša!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    28. Studeni 2017. 12:36

Anovi vona

Cukre glete moju bebu!!!! Jooj presretna sam. Ultrazvuk je procjenio na 8+1 … znaci tijedan dana manje, termin mi je od 2.07 do 09.07 ….
    💟💟💟💟💟💖💖💖

Ajme kako je super slikica sa uzv..  bitno da je sve ok i da je beba (a sada i mama) dobro!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Studeni 2017. 12:38

Anovi vona

Cukre glete moju bebu!!!! Jooj presretna sam. Ultrazvuk je procjenio na 8+1 … znaci tijedan dana manje, termin mi je od 2.07 do 09.07 ….
    💟💟💟💟💟💖💖💖💕

Ajmeeeeeee,gle bebe...sad ste oboje mirniji

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

mare27
    28. Studeni 2017. 12:39

Anovi vona

💟💟💟💟💟💖💖💖💕

AAA  predobro,glavno da je sve ok!!! 

HappySeal
    28. Studeni 2017. 12:42

Ajme kako divne slike! 

Jessy, ako si u ZG ideš u Petrovu 3, bez naručivanja, barem za antitijela. Rekli su mi da dođem bilo koji radni dan od 7.30 do 10.30 ako se ne varam. Doduše ja idem samo za antitijela jer krvnu grupu imam otprije. 

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.