Trebala bih ici tek u ponedjeljak pa bas razmisljam da je mozda pitam da ipak dodem ranije.
Anovi vona, ja sam taman usla u cetvrti mjesec i jos uvijek na dane ne mogu sebi doc koliko me zeludac kida. Ali ono sta meni pomaze je da se napijem dvije case mineralne prije i dvije nakon obroka. Spasi me. Probaj
Probat ću, hvala :) valjda ce se smirit
Jessy ja sam beštiju izliječila tek kad sam počela koristiti acidosalus vaginalete i probiotik,prirodni proizvod,isto trudnica i samo me filala antibiticima i naravno nije bilo pomaka i onda sam si uzela to i izliječila i izbacila slatko i počela masovno jesti/piti citruse i evo dan danas je nema,nadam se
Ja čekam sad kod ginkačke na pregled…. hjooooj 😃😃
baš sam htjela pitati jel ima tko ovaj tj pregled,ja imam u petak!!!
Sretno Anovi!!
Cure jel bila koja od vas vadit krvnu grupu. Meni stigao nalaz i pise kontrola u 34 tjednu
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Sretno!!! Javi se nakon pregleda sa lijepim vjestima.
Ja imam danas u 18:00 i jednako me strah 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
baš sam htjela pitati jel ima tko ovaj tj pregled,ja imam u petak!!!
Sretno Anovi!!
He je još malo.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure jel bila koja od vas vadit krvnu grupu. Meni stigao nalaz i pise kontrola u 34 tjednu
Ja sam vadila u prvoj i isto sam trebala ići u 8 mj trudnoće na pregled. No pošto sam Rh + rekao mi je ginić da kontrola neće biti potrebna. Mislim da se to odnosi na Rh - krvne grupe. Ali za svaki slučaj još provjeri s ginom.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jesam,ali bez da ista pise i nikakva kontrola..sretno svima na pregledima..ja idem u petak da mi da doznake samo,a kontrola tek 11.12.
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Sortiraj odgovore
Najstariji