Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    28. Studeni 2017. 09:36

Honey

HappySeal, ovo je toliko užasno, neznam šta bi drugo komentirala, koji kreten!

Ma moja trudnoća mu je omela neke poslovne planove zatvaranja odjela i reorganizacije. Čak sam se s direktoricom dogovarala da odem na bolovanje ranije da ne budem trošak pa da freelancam za njih dio poslova dok ne prebace sve kako je planirano, ali nakon ovog danas sam rekla da ako osjetim još jednu natruhu bahatosti da ne idem nikud dok me zdravlje ili zakon ne natjeraju na to (onih 45-30 dana prije poroda, jel). 

27.6. 💙

Honey
    28. Studeni 2017. 09:48

Istog stava bi i ja bila! Nadam se da bude trudnoća u redu i da ćeš moći do kraja! Uh, šta bi ja takvima radila....!

ivymicek
    28. Studeni 2017. 10:20

Curke prekrasni su vam vjenčiči i trbuščići.

Ne znam što bih rekla za doktorice ali ukoliko je upala ja sam ona koja vjeruje ljekovima. Jer na trudnice treba paziti.

Super za curke koje su se napokon naspavale.

Ja danas idem na pregled pa me malo lovi panika. Hoće li sve biti ok, što ako nije sve ok.. Odjednom mi svi simptomi staju..  ne znam jel i vama tako pred pregled (meni za sada svaki put).
    Treba dočekat 18:00 h🙈

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Studeni 2017. 10:22

Jutro curke. Sad me zvala doktorica da su stigli nalazi pape i da u ljekarni podignem vaginalete. Wtf..stalno nešto😳

ivymicek
    28. Studeni 2017. 10:26

Ena31

Jutro curke. Sad me zvala doktorica da su stigli nalazi pape i da u ljekarni podignem vaginalete. Wtf..stalno nešto😳

Jel ti rekla što je ili samo da podigneš vaginalete?
    Ah trudnice podložne svemu pa i svašta nađu.
    Uh, uh.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Studeni 2017. 10:28

ivymicek

Ena31

Jel ti rekla što je ili samo da podigneš vaginalete?
    Ah trudnice podložne svemu pa i svašta nađu.
    Uh, uh.

Niš mi nije rekla samo da podignem vaginalete, 3 su u kutiji. Mogla mi je bar reći da se ne razmišljam..

HappySeal
    28. Studeni 2017. 10:42

Ti doktori su stvarno bolesni. 

Što više čitam ovdje, više mi je pun kufer njih i njihovog pametovanja. A tek sam na četrvtini puta 

27.6. 💙

Honey
    28. Studeni 2017. 10:47

Ena31 to su ti čari trudnoće. Mene baš zanima kakav bu moj nalaz uk, sutra tek dajem uzorak.
    Ali ja stvarno ne kužim te doktore! Pa red je da kažu o čemu se radi!!! Ja obavezno uzimam sve nalaze, tj. moj mi ih da (socijalni) i uvijek naglasi da sve imam složeno za bolnicu kad ću ići na porod. Kod tebe su vjerojatno gljivice, ali pitaj ti u ljekarni za šta su te vaginalete i naglasi im da si trudnica.

Ana_Marija_2019
    28. Studeni 2017. 10:48

Dobila sam cijeli popis antibiotika tamo na papiru s urinokulturom. A idem kod privatnice isto pa cu i nju pitati sto da radim, definitivno ne zelim nesto poceti uzimati na svoju ruku.

Honey
    28. Studeni 2017. 10:57

Jessy2009

Dobila sam cijeli popis antibiotika tamo na papiru s urinokulturom. A idem kod privatnice isto pa cu i nju pitati sto da radim, definitivno ne zelim nesto poceti uzimati na svoju ruku.

Da, niti slučajno piti na svoju ruku. Oni antibiotici kraj kojih piše S djeluju na bakteriju, samo ti. I onda od navedenih treba vidjeti koji se smije u trudnoći. To inače doktori znaju, tj. ginekolozi. Ova tvoja je grozna jer baš ne voli komunicirati a i kad otvori usta čini se da izvali glupost i voli biti zločesta. Kad ideš privat?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.