Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    27. Studeni 2017. 23:14

Hej, Honey, koncentracija je 10^5. Pise da je to granica za antibiotik pa sad ne znam...
    Sto se tice mazanja trbuha, za sada jos nisam pocela, ali svakako pisite preporuke!

• TheHappiestMommy
    27. Studeni 2017. 23:28

Anovi vona, ja sam taman usla u cetvrti mjesec i jos uvijek na dane ne mogu sebi doc koliko me zeludac kida. Ali ono sta meni pomaze je da se napijem dvije case mineralne prije i dvije nakon obroka. Spasi me. Probaj

Tea👶
    27. Studeni 2017. 23:36

Confused

Zene sta je sa Simpaticnom?Nisam u toku jel se javljala uopce nakon sta je bila pisala da je prokrvarila…

A zadnje je bilo da je pocela menstrualno krvarit i da je GV na uzvu bila prazna 😢
    Nadam se da se drzi

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• AndrijaPandrija89
    28. Studeni 2017. 02:00

Ena31

Jeste počele mazati bušicu nečim da ne dobite strije? Ja nisam ali morat ću ubrzo pa da pitam vas koje ste već rodile čime ste se mazale?

Afroditina nocna krema protiv strija.. mazala sam trbuh i ledja, cice i noge sam totalno zapostavila i to je i na kraju popucalo, ali ne prestrasno...

HappySeal
    28. Studeni 2017. 07:51

JA sam čula da jako hvale Bio Oil. Onda sam išla malo dublje kopati, pa masa cura piše da je to previsoka cijena za tako loš sastav. Zapravo je to navodno malo finije baby ulje. Meni je previše dati 90 kn za malu bočicu koja neće potrajati ni mjesec dana na mojoj suhonjavoj koži. 

27.6. 💙

• Embarasada
    28. Studeni 2017. 08:33

Ja imam olivalovo ulje protiv strija... mislila sam kupit babylove ali nije bilo pa sam ovo.
    Kad potrošim ću vjer babylove

28. Studeni 2017. 08:56

Konacno sam spavala cijelu noć,bez wc-a i budenja,nakon dva mjeseca..preporod

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    28. Studeni 2017. 09:18

Mene grijanje ubija, sva sam suha, ali mislim da je to do moje kože, a ne do trudnoće 
    Danas je vlasnik firme pitao direktoricu jesam li stvarno trudna i je li sigurna da ne muljam (stranac je, vrli 'zapadnjak'). Baš me zanima bi li to smio pitati u svojoj velenaprednoj državi. 

Sutra mu šaljemo skeniranu potvrdu i uzv na hrvatskom. Krepale smo od smijeha - jedini koji imaju sliku s uzv na kompjuteru su vlasnik firme i moja svekrva 

27.6. 💙

Honey
    28. Studeni 2017. 09:20

Jessy2009

Hej, Honey, koncentracija je 10^5. Pise da je to granica za antibiotik pa sad ne znam…
    Sto se tice mazanja trbuha, za sada jos nisam pocela, ali svakako pisite preporuke!

Jutro! A neznam šta bi ti rekla, ja sam imala 10na4, to je 10.000 bakterija u jednom mililitru uzorka. Moje recimo nije bilo nužno liječiti, ali lakše je kad je manja koncentracija. Ti imaš 100.000 bakterija u jednom mililitru uzorka, to je 10 puta više, i to je definitivno infekcija. Nisam doktor, ali ne vjerujem baš ni tvojoj ginekologici, obzirom što se do sada moglo čuti od nje. Mislim super je što ona ne zagovara antibiotik sada, ali opet postoji mogućnost da se stanje pogorša i eto problema. A kakav ti je bio urin, ne sjećam se?
    Može biti da ćeš sa CranActinom smanjiti na 10na4, neznam. A na koje antibiotike je senzitivna e.coli?

Honey
    28. Studeni 2017. 09:22

HappySeal, ovo je toliko užasno, neznam šta bi drugo komentirala, koji kreten!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.