Jeste počele mazati bušicu nečim da ne dobite strije? Ja nisam ali morat ću ubrzo pa da pitam vas koje ste već rodile čime ste se mazale?
Joj ta ginekologica veze sa zivotom nema...znaci strasno...javi se svojoj doktorici opce prakse, ili nazovi nekog privatnika za upit, svako ce ti odgovorit. E.coli zna bit uzasna, moze ti bubrege sj***t, jedi suhe brusnice i pij caj od brusnice, ili probaj te kapsule, ali svakako se konzultiraj sa svojom dr.opce prakse. Glupa ginicka, bas sam se nasekirala 😂😂😂
.
Ja zapalim ono kad nemrem na taj vrazji wc po par dana 😂 isto tako 2 dima i dosta. A pusila sam po kutiju, kutiju i pol dnevno. Samo sam ih maknula, prvo sam rekla da necu van kuce pusit jer mi je uvijek bilo uzasno vidjet trudnicu s cigaretom, onda sam rekla da cu samo uz kavu ujutro, pa sam i tu kavu prestala pit. Tak da mi je super doslo ovo, bas sam puno fumala prije.
.
Busu mazem nakon tusiranja bademovim uljem ili nekim mlijekom za tijelo. Mislim mazem se cijela iz navike, ali vise se fokusiram na trbuh. I napravim peeling tu i tamo, ne znam zasto sam zabrijala da ce mi to pomoc ali eto 😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Bademovo ulje iz mullera,njime trbuh,bokove i grudi,sve sta mislim da bi moglo popucat
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Da, puno čitam za to bademovo ulje...vjerojatno ću njega kupiti, zasad sam na svojim losionima za tijelo ili maslacu iz Avona. Tnx
Ja sam isto vec malo istrazivala o kremicama protiv strija i naisla da najvise hvale Babylove Mama ulje.
I ja si planiram skoro kupit iako nemam jos ni t od trbuha!
Sutra idemo na pregled i pocinje me hvatat takav strah i trema! Kakp ce tek ujutro bit!😕
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
U mulleru je bas taj jedan dio za trudnice i kozmetika,tamo sam i trud.grudnjake uzela jer ja u svoje ne stanem i preko dana me u njemu nista ne boli..makar kome je genetika takva popucat ce,te kreme nema
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Ja sam isto vec malo istrazivala o kremicama protiv strija i naisla da najvise hvale Babylove Mama ulje.
I ja si planiram skoro kupit iako nemam jos ni t od trbuha!
Sutra idemo na pregled i pocinje me hvatat takav strah i trema! Kakp ce tek ujutro bit!😕
Ma nemoj dat strahu i panici uopće mjesto u glavi. Opusti se i sve bude ok. Sjeti se da ćeš vidjeti svoju i bit ćeš mirnija.
Ena ja se ne mazem jos mogla bih poceti ali nemam pojma cemu jer kad sam bila trudna 1.put usla u 37tt savrsena koza bez jedne crtice i doslovno po noci pocela pucati...trbuh bedra guza sise uzas tako da, do genetike je rekla bih...
Barbara i meni je uvijek tako ali nemoj se sekirati biti ce sve ok ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena ja se ne mazem jos mogla bih poceti ali nemam pojma cemu jer kad sam bila trudna 1.put usla u 37tt savrsena koza bez jedne crtice i doslovno po noci pocela pucati…trbuh bedra guza sise uzas tako da, do genetike je rekla bih…
Barbara i meni je uvijek tako ali nemoj se sekirati biti ce sve ok ☺
A meni je prva t pa ću pokušati spriječiti iako znam da uspjeh nije zagarantiran😂...baš pišu cure sve ok bilo i onda tjedan pred pirod popucala koža skroz tako da...
Sortiraj odgovore
Najstariji