Ena ja se ne mazem jos mogla bih poceti ali nemam pojma cemu jer kad sam bila trudna 1.put usla u 37tt savrsena koza bez jedne crtice i doslovno po noci pocela pucati…trbuh bedra guza sise uzas tako da, do genetike je rekla bih…
Barbara i meni je uvijek tako ali nemoj se sekirati biti ce sve ok ☺
A meni je prva t pa ću pokušati spriječiti iako znam da uspjeh nije zagarantiran😂…baš pišu cure sve ok bilo i onda tjedan pred pirod popucala koža skroz tako da…
Nazire ti se trbuscic,raste polako,e vise nisam jedina
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Ena ja se ne mazem jos mogla bih poceti ali nemam pojma cemu jer kad sam bila trudna 1.put usla u 37tt savrsena koza bez jedne crtice i doslovno po noci pocela pucati…trbuh bedra guza sise uzas tako da, do genetike je rekla bih…
Barbara i meni je uvijek tako ali nemoj se sekirati biti ce sve ok ☺
A meni je prva t pa ću pokušati spriječiti iako znam da uspjeh nije zagarantiran😂…baš pišu cure sve ok bilo i onda tjedan pred pirod popucala koža skroz tako da…
Nazire ti se trbuscic,raste polako,e vise nisam jedina
Ha ha, da nazire...zezaju me da sam već sad okrugla, kak će tek bit do kraja😂
Ena aaa lijepa busica☺ i meni se uvijek dosta rano nazire stomak a ti bi mogla ko ja prvi puta svi mislili da su blizanci 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ajme trbusi
Moj nije ni blizu takav. Ja se mazem nekim kremicama koje imam otvorene pa kad potrosim onda cu neko ulje.
Mada, ako gledamo iskustvo iz puberteta kad sam se isto mazala - ima da budem ko autokarta Europe do kraja trudnoce.
27.6. 💙
Ena aaa lijepa busica☺ i meni se uvijek dosta rano nazire stomak a ti bi mogla ko ja prvi puta svi mislili da su blizanci 😂😂😂
Tnx 😀...bit ću ogromna, to mi je u genima. 😂
Ajme trbusi
Moj nije ni blizu takav. Ja se mazem nekim kremicama koje imam otvorene pa kad potrosim onda cu neko ulje.
Mada, ako gledamo iskustvo iz puberteta kad sam se isto mazala - ima da budem ko autokarta Europe do kraja trudnoce.
Ista prica i kod mene. Strija di hoces od razvoja u pubertetu. Ja mazem sa bademovim i masaznom plocicom od lusha. Nada umire zadnja 😂
Jessy samo ti pij cran actin i bit ce ok. Al ja bi pitala privatnika svejedno. A koja je koncentracija, jel imas nalaz?
Curke, šta koristite kod žgaravice? Ja inače imam gerb dijagnozu i sad me ulovi bolovi. Uzela sam par puta sodu iz ljekarne jer mi inace samo ona pomogne a nigdje na netu ne pise konkretno dal se smije. Predpostavljam kao sve drugo da ne pretjerivat, ali me svejedno strah pit ili sodu ili gastal...
Meni pomogne mineralna pa podrigujem kao prava dama. Pretpostavljam da trebas nesto jace od jamnice...
27.6. 💙
HappySeal 😂😂😂 i ja tako ko dama
Smijes sodu, probaj i bademe jest, ono 5-6 komada i dobro, dobro, dobro ih sazvakat. Trebalo bi pomoc 😊
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Zene sta je sa Simpaticnom?Nisam u toku jel se javljala uopce nakon sta je bila pisala da je prokrvarila...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji