Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    27. Studeni 2017. 15:57

Jessy2009

Cure, super ukrasi!
    Nego, ja sam bila kod gin radi escherichie i kaze mi da se antibiotici ne smiju piti u prvom tromjesecju tako da pocnem tek u 2.

Ne, bolje bi bilo da navučeš upalu bubrega. Svašta. Ja popila dvije kutije, procjenjuje se što bi moglo biti gore za plod. Ima antibiotika koji se mogu piti u trudnoći ako se moraju. Ima cura koje ih piju od prvog dana i cijelu trudnoću, pa rode zdrave bebice. Jao od ove tvoje ginekologice ja dobijem ospice... Želim ti da sve bude ok!

27. Studeni 2017. 16:25

Honey

Jessy2009

Cure, super ukrasi!
    Nego, ja sam bila kod gin radi escherichie i kaze mi da se antibiotici ne smiju piti u prvom tromjesecju tako da pocnem tek u 2.

Ne, bolje bi bilo da navučeš upalu bubrega. Svašta. Ja popila dvije kutije, procjenjuje se što bi moglo biti gore za plod. Ima antibiotika koji se mogu piti u trudnoći ako se moraju. Ima cura koje ih piju od prvog dana i cijelu trudnoću, pa rode zdrave bebice. Jao od ove tvoje ginekologice ja dobijem ospice… Želim ti da sve bude ok!

Al stvarno ima doktora tih...uh...na kraju ispada da je ova moja skroz ok, a mislila sam da ću imati problema kak se prvi puta postavila.

27. Studeni 2017. 16:36

To je strasno i svaka cast tko ide kod takvih ja bi se  svadala odmah,pogotovo sad kad hormoni rade i ta briga da vode racuna o nama,bebama,ako nemam povjerenja gas

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

franovamamita
    27. Studeni 2017. 17:27

Jessy ima antibiotika koje smijes piti u trudnoci od pocetka al ajde probaj barem prirodno rijesiti se bestije drzim fige da uspijes sto prije  ..covjek vise nije pametan koga poslusati...ja u prosloj trudnoci koja je nazalost onako zavrsila kad sam bila u bolnici to je kaos ne znas kojeg slusati i kojem vjerovati cak su se znali preda mnom kositi i kaciti fuj

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Ana_Marija_2019
    27. Studeni 2017. 17:59

Pa da, to mi je najgore sto svatko kaze drugacije pa si ti misli. A onda ako vec nisam sigurna, nekako mi se sigurnije cini probati rijesiti cajevima i tekucinom, antibiotici su mi uvijek zadnja opcija, posebno jer redovito od njih dobijem gljivice!! Vec sam pitala sto da radim u slucaju gljivica i isto nije skoro nista sigurno koristiti. A mozda ima pravo, mozda je vidjela po nalazu da nije neka velika upala pa me ne zeli kljukati tabletama, stvarno ne znam.
    Kupila sam Cranactin i pijem to sad.

franovamamita
    27. Studeni 2017. 18:44

Jessy meni je uvijek naglasavala da dok koristim antibiotik obavezno uzimam probiotike pijem jogurte i tako to...

Cure koje ste bile pusaci kako ste se rijesile cigareta ili niste? ja ne pusim kad sam trudna ali bas me u ovoj love krize i zivcira me to

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

27. Studeni 2017. 18:59

Ja sam na smanjenju dok ne stanem ili iz gusta bar tu i tamo

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

27. Studeni 2017. 19:13

franovamamita

Jessy meni je uvijek naglasavala da dok koristim antibiotik obavezno uzimam probiotike pijem jogurte i tako to…

Cure koje ste bile pusaci kako ste se rijesile cigareta ili niste? ja ne pusim kad sam trudna ali bas me u ovoj love krize i zivcira me to

Smanjila sam skroz, nekad zapalim pa ugasim nakon par dimova, savjest neda...i mene krize hvataju al nadam se da ću uspjeti...samo jako curke, sve je to za viši cilj.

HappySeal
    27. Studeni 2017. 19:25

Jessy, a da pitas doktoricu opce prakse da ti da nesto. Odi s nalazom ako ga imas i pitaj ju. Znaj biti susretljivi.

27.6. 💙

HappySeal
    27. Studeni 2017. 19:26

Tipkam ko kreten na tabletu. Oprostite mi 

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.