Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mini.Me
    27. Studeni 2017. 14:04

Mi cemo standard kitit bor , nista necemo ranije.. Jedino eto vijenac ;) 

Franovamamita vjenac je odlican!! Super izgleda, i bas je neobican, prvi put vidim s klokicama hehe super 😀😀

Mini.Me
    27. Studeni 2017. 14:04

Kokicama*

franovamamita
    27. Studeni 2017. 14:11

Jama

franovamamita

Hvala cure svake godine isprobam nesto novo, ovaj je bio brzo gotov polijepila kokice na taj kolut stavila svijece izradila masnice ruzice zaljepila i gotovo

Vrh je,sad si meni dala ideju cim sam ga vidjela

super bas mi je drago 😊

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    27. Studeni 2017. 14:14

Mini.Me

Mi cemo standard kitit bor , nista necemo ranije.. Jedino eto vijenac ;)

Franovamamita vjenac je odlican!! Super izgleda, i bas je neobican, prvi put vidim s klokicama hehe super 😀😀

Hvala pa je neobican je, al svasta ti meni padne na pamet  do Bozica stignem jos svasta smisliti hehe...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Anovi vona
    27. Studeni 2017. 14:25

Originalna ideja haha prekrasan je!!

Ana_Marija_2019
    27. Studeni 2017. 14:30

Cure, super ukrasi!
    Nego, ja sam bila kod gin radi escherichie i kaze mi da se antibiotici ne smiju piti u prvom tromjesecju tako da pocnem tek u 2.

Tea👶
    27. Studeni 2017. 14:40

Jessy jel tebi ta ginekologica rekla da se ides testirat odmah radi mazenja macke i nije ti htjela dat upitnicu za briseve ili je to bio netko drugi? Znam da netko ima debila za doktora.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    27. Studeni 2017. 15:01

Da, to je ta 😂😂😂

Ana_Marija_2019
    27. Studeni 2017. 15:09

Ma pokusat cu to izlijeciti brusnicom i ostalim prirodnim metodama, za sada me hvala bogu ne boli mjehur pa mozda nije toliko jaka upala. Uskoro idem kod privatne na pregled pa cu i nju pitati.

27. Studeni 2017. 15:22

Jessy2009

Ma pokusat cu to izlijeciti brusnicom i ostalim prirodnim metodama, za sada me hvala bogu ne boli mjehur pa mozda nije toliko jaka upala. Uskoro idem kod privatne na pregled pa cu i nju pitati.

Malo prije sam se čula s kolegicom i veli da je ona bakteriju riješila nekim kapsulama od brusnice koje je kupila u Bio i Bio trgovini, ima jedna u West gateu, samo nezna dal smije u  trudnoći jer ih je ona pila prije pa bi trebalo pitati..al kaže zato joj je cijelu trudnoću urin bio dobar

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.