Mi cemo standard kitit bor , nista necemo ranije.. Jedino eto vijenac ;)
Franovamamita vjenac je odlican!! Super izgleda, i bas je neobican, prvi put vidim s klokicama hehe super 😀😀
Hvala cure svake godine isprobam nesto novo, ovaj je bio brzo gotov polijepila kokice na taj kolut stavila svijece izradila masnice ruzice zaljepila i gotovo
Vrh je,sad si meni dala ideju cim sam ga vidjela
super bas mi je drago 😊

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi cemo standard kitit bor , nista necemo ranije.. Jedino eto vijenac ;)
Franovamamita vjenac je odlican!! Super izgleda, i bas je neobican, prvi put vidim s klokicama hehe super 😀😀
Hvala pa je neobican je, al svasta ti meni padne na pamet do Bozica stignem jos svasta smisliti hehe...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure, super ukrasi!
Nego, ja sam bila kod gin radi escherichie i kaze mi da se antibiotici ne smiju piti u prvom tromjesecju tako da pocnem tek u 2.

Jessy jel tebi ta ginekologica rekla da se ides testirat odmah radi mazenja macke i nije ti htjela dat upitnicu za briseve ili je to bio netko drugi? Znam da netko ima debila za doktora.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ma pokusat cu to izlijeciti brusnicom i ostalim prirodnim metodama, za sada me hvala bogu ne boli mjehur pa mozda nije toliko jaka upala. Uskoro idem kod privatne na pregled pa cu i nju pitati.

Ma pokusat cu to izlijeciti brusnicom i ostalim prirodnim metodama, za sada me hvala bogu ne boli mjehur pa mozda nije toliko jaka upala. Uskoro idem kod privatne na pregled pa cu i nju pitati.
Malo prije sam se čula s kolegicom i veli da je ona bakteriju riješila nekim kapsulama od brusnice koje je kupila u Bio i Bio trgovini, ima jedna u West gateu, samo nezna dal smije u trudnoći jer ih je ona pila prije pa bi trebalo pitati..al kaže zato joj je cijelu trudnoću urin bio dobar
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji