Mi cemo standard kitit bor , nista necemo ranije.. Jedino eto vijenac ;)
Franovamamita vjenac je odlican!! Super izgleda, i bas je neobican, prvi put vidim s klokicama hehe super 😀😀
Hvala cure svake godine isprobam nesto novo, ovaj je bio brzo gotov polijepila kokice na taj kolut stavila svijece izradila masnice ruzice zaljepila i gotovo
Vrh je,sad si meni dala ideju cim sam ga vidjela
super bas mi je drago 😊
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi cemo standard kitit bor , nista necemo ranije.. Jedino eto vijenac ;)
Franovamamita vjenac je odlican!! Super izgleda, i bas je neobican, prvi put vidim s klokicama hehe super 😀😀
Hvala pa je neobican je, al svasta ti meni padne na pamet do Bozica stignem jos svasta smisliti hehe...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure, super ukrasi!
Nego, ja sam bila kod gin radi escherichie i kaze mi da se antibiotici ne smiju piti u prvom tromjesecju tako da pocnem tek u 2.
Jessy jel tebi ta ginekologica rekla da se ides testirat odmah radi mazenja macke i nije ti htjela dat upitnicu za briseve ili je to bio netko drugi? Znam da netko ima debila za doktora.
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ma pokusat cu to izlijeciti brusnicom i ostalim prirodnim metodama, za sada me hvala bogu ne boli mjehur pa mozda nije toliko jaka upala. Uskoro idem kod privatne na pregled pa cu i nju pitati.
Ma pokusat cu to izlijeciti brusnicom i ostalim prirodnim metodama, za sada me hvala bogu ne boli mjehur pa mozda nije toliko jaka upala. Uskoro idem kod privatne na pregled pa cu i nju pitati.
Malo prije sam se čula s kolegicom i veli da je ona bakteriju riješila nekim kapsulama od brusnice koje je kupila u Bio i Bio trgovini, ima jedna u West gateu, samo nezna dal smije u trudnoći jer ih je ona pila prije pa bi trebalo pitati..al kaže zato joj je cijelu trudnoću urin bio dobar
Sortiraj odgovore
Najstariji