Hope čisti kuću, zaokupiraj se do maila
Anchy uff ta apstinencija još 2,3 dana i navali, nemaš šta čekat. Krećeš sa lh? Sinoć sam vidila da ti se kao krenila malo budite. Nadam se da je O, a i da je menstruacija opet bomba da možeš krenut sa hormonima napokon
Tako i planiram jos dan dva odmora i onda 3,2,1 akcija. Necu silaziti sa muza hahahah a kao bude se lh trakice...vidjeti cemo. Neka bude nesto ili O ili M i ja sretna!
Kaća navali ti na muza hehehe ovaj ciklus je vas 🤞
Hope cekam tvoje nalaze ko ozeblo sunce.... Napokon imamo nesto iscekivat na forumu hehehe
Anchy pokrenulo se i tebi napokon 🌹 bas mi je drago.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Stiglo mi je otpusno pismo
Nitko u bolnici mi nije rekao da ću opet morati pit Sumamed što piše dole u zaključku. Poslala sam svojoj ginekologici mail tko zna kad će ga vidit ništa mi sad nije jasno. Pila sam ga tri dana prije samog zahvata
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Znači meni je specijalist na humanoj propisala vaginalete ( probiotik) i Sumamed 3 dana po jednu prije samog zahvata. S obzirom da brisevi moraju bit uredni jer ako imam kakva beštijica samim puštanjem kontrasta može se pogurati do jajnika. Summaedmprije zahvata je prevencije radi da se ubijem sve šta se ima ubit. To sam sve popila. Ali mi nitko u bolnici nije spomenuo summaed nakon HSG-a nego eto čitam tu u otpusno pismu. I sad mi ništa više nije jasno
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Zoe i lucky heheh svaka cast bas ste prava podrska :) onda vcrs piskamo lh zajedno :)
Hope inace ne vjerujem u rane simptome al zbunilo me to jako ziganje jutros… Jao ko ce docekat cetvrtak…
____
Macke koliko ste cekale posiljku s plusiliminus stranice od trenutka kad su vam javili da je poslano? Meni su u petak javili da je posiljka otisla….
Meni stigle za 3 dana, super su brzi.
Samo što meni njihove zelene lh trakice uopće ne odgovaraju, paralelno sam ih koristila s rozim trakicama naručenih od betty i zelene jedva da se sjenica vidla i na testnoj i na kontrolnoj crtici
Mi sve mislimo da zelene trakice nisu dobre jer ne pokazuju crte kao roze, ali stvar je u tome da uspoređuješ testnu s kontrolnom, nije bitno koja im je nijansa, one imaju nešto nježnije crte ali ako se izjednače obje jasno je da je to pik, ili čak ako testna bude tamnija, ja sam njih odavno prokužila pa mi je svejedno koje koristim, ali volim rozo pa su mi one najdaže zbog boje
Lucky ma iznervirale me te skroz svijetle crtice i odustala od njih totalno, roze su zakon
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Evo odgovorila ginekologica da su mi spustili iz bolnice u ljekarnu summaed i da ga popijem ipak na njihovu preporuku.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća nije mi jasno sad to nikako,kako su tako nepažljivi, jel mozete sad uopce pokrit peak ako pijes sumamed?🙄
Evo odgovorila ginekologica da su mi spustili iz bolnice u ljekarnu summaed i da ga popijem ipak na njihovu preporuku.
Ja sam u soku 🤦
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Kaća nije mi jasno sad to nikako,kako su tako nepažljivi, jel mozete sad uopce pokrit peak ako pijes sumamed?🙄
Ma mi ćemo rokat na najjače pa šta bude. Ajde molim te ništa me neće zaustaviti
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Da je detektirao nešto spolno prenosivo kao šta je bila ureaplsma onda tu vrijedi apstinencija. Mislim da je ovo preventivno nakon zahvata jer je sve "prohodniji" kako spermij ima tako i bakterijama
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji