Evo me i kopiram zadnje sto sam tamo napisala
Lucky moze otvori nam novu temu 😉( vec si je otvorila brza si hehe)
Malala malo mi je mutno i na zalost ne vidim sad sjenicu. Mozda jer nije tako osjetljiv test.
I slazem se sa sanjarkom zbog svega sto mi se dogodilo strah me minusa naravno a mozda jos i veci strah imam od plusa…🙈
Nadam se da ce nam novi nastavak donijeti svima sreću 😊😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Nek nam bude sretan 🤞🏻❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure. Sretan i blagoslovljen Božić svima. Tko će doć do mobitela od tolike obitelji i fine papice. Stigla jutros gospođa vještica u punom sjaju. Prošle dvi nisam ni osjetila zato ova lupa maljem da ne zaboravim kako je to. Ubijaju me grčevi mislim da ću se na ovo nedjeljno kišno jutro samo vratit u topli krevet i stisnut uz mm.
Novi ciklus 💪💪💪
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro cure. Sretan i blagoslovljen Božić svima. Tko će doć do mobitela od tolike obitelji i fine papice. Stigla jutros gospođa vještica u punom sjaju. Prošle dvi nisam ni osjetila zato ova lupa maljem da ne zaboravim kako je to. Ubijaju me grčevi mislim da ću se na ovo nedjeljno kišno jutro samo vratit u topli krevet i stisnut uz mm.
Novi ciklus 💪💪💪
Gadura! 😔
🤗🤗🤗
🍰🎂🍪🧁🥧🍩☕🍷🥃🍸🍹
Cure, častim za imendan. Poslužite se!!
I nek nam tema ima što manje stranica. 🤞 Da što prije odemo dalje.
Sretan imendan ❤️
Sretan vam imendan😁😁😁
Meni je muz rekao da ovaj mjesec bacim trakice i sve da nema smisla to sve haha. Uglavnom imam ih jos par komada ali necu pratit sa trakicama ovaj mj. Ici cemo opusteno pa kako bude.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sretan imendan curke! ☕🍩 svratila bi na kavu i kolac da nisam pretjerala ovih dana u hrani 😅
Kaca idemo u nove pobjede💪
Neka nam donese ovaj 4-ti nastavak puno bebica 🤞🤞🍀🍀
Isla sam dodati dugu i obrisala sam si nick slucajno 🙈🙈🙈 blento. I sad 30 dana ne mogu promijeniti 😅🤣 tako da od sad gledare dugu haha 🤣
Staviti cu ja anchy cim mi dozvoli forum.
Sretan imendan curkama koje slavite! Imate jos 4 dana fore sa minusicima na testovima,bilo LH ili HCG,od 1.1.2021. To saljemo i povijest! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji