Anitram cini mi se da si se vec oprostila od ovog ciklusa… Znam da sve nade polazes u sljedeci (super ti je broj 3 u imenu hehe) al ja ti drzim fige i sad 💙 sanjarka je iz jednog odnosa ostala trudna pa to zelim i tebi 💐
Hope ne mogu docekat nalaze 🤞
Mogle bi vcrs pocet piskat lh testice? 😀😜🤪🧐
Ma sta cu....kad nam je spermio jako los onda se ni ne nadam.. 🤷♀️ no kakl god to ne znaci da ja nekad tamo oko 10dpo ne mogu potrositi jedan FRER 🤣🤣🤣🤣hvala i tebi sretno🤞🤞🤞
Martina mozda bas zbog losijeg spemia je bolje manje😘 drzimo fige❤️🙌🏻
Doris zasto ne pocnes mjerit bazalnu? U pocetku je tlaka al postane super zabavno hehe ja vec sad ne mogu docekat sutrasnje jutro da vidim kako ce mi se bazalna ponasat :)
Zoe jedva cekam tvoje nalaze!!! Bas si mislim gdje si nestala, tocno falis na forumu ahaha
Martina hehehe pa naravno da ces pisnut i zalijepit nam da lovimo sjenu ;)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky,ako imas oboje pisni oboje,ja ako pisam,pisam oboje takoder,a joja isto tako😂😂
Elem nego,mene nesto pocelo grlo malo stezat,nije da boli ko kod prehlade al mi je cudno,poceo curiti nos i imam osjecaj da su mi misici apsolutno nepokretni..a majko mila. Bas se lose osjecam sad nakon onako finog jutra 😏😓
Doris zasto ne pocnes mjerit bazalnu? U pocetku je tlaka al postane super zabavno hehe ja vec sad ne mogu docekat sutrasnje jutro da vidim kako ce mi se bazalna ponasat :)
Zoe jedva cekam tvoje nalaze!!! Bas si mislim gdje si nestala, tocno falis na forumu ahaha
Martina hehehe pa naravno da ces pisnut i zalijepit nam da lovimo sjenu ;)
Joja eto ako ovaj mjesec ne ostanem T, od sljedećeg ciklusa krećem s mjerenjem 😄
Bit ću iskrena, lijena sam bila, a pošto sam tek prošli mjesec počela s trakicama, počet ću i s bazalnom.
Al nadam se da ću ostat T, pa neće biti potrebno. 🤞🤣
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Joja cim stigne nalaz stavljam tu na analizu😄
Sad sam malo manje aktivna, ali iduci mjesec kad krenem piskit i akcijat necete me se rijesit😝
Ti ako si trudna ne smijes otic s foruma dok i mi ne odemo🤣
_
Lucky trebamo ti i ja sad piskit hcg kad sigurno nismo trudne da istrazimo koji bacaju evaporacijske i lazne sjene🤣
Hope pao ti je imunitet i to je super za ovaj dio ciklusa 😀 mozda se nesto dobro kuha dolje 😜... i ja imam za prijavit nekakve simptome (napokon?) jutros me bas snazno stipnulo nisko desno u trbuhu... potrajalo mozda minutu. Usta su mi suha ko barut od jutra i stalno moram piskit. Cicke 0 bodova....
Doris nadam se da ces ostat 🤰 vec ovaj ciklus 🤞 u svakom slucaju super ste pokrili.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Meni vam je bila blaaga prehladica pred test... Uglavnom nos puhala... I da, nemojte sad klonit ako bude test negativan jer je rano... Onaj moj test 9 dpo pa smo jedva vidili sjenu... Doduše uživo se i vidjela. Bila sam stavila mislim sliku jednog ispod drugog 9 dpo i 11 dpo usporedbe radi.
Zoe,Lucky i Joja nisam ja te srece pa da pad imuniteta kod mene znaci potencijalnu T.. sto se tice HCG testova,ovih 20kom sto sam dobila od femometera sam testirala nakon M,nije bilo ni sjenice i onda sam opet nakon nekih tjedan dana nesto prije O ponovila i nije bilo nicega pa im mogu vjerovati i ako ikada pokazu sjenicu ili crticu znat cu da nesto znaci 🙈
Ja ne mogu pisati prije 18:30 dok ja doklipsam doma,dok mi se krene pisat,dok ja ispisam i pricekam,ali vi slobodno stavljajte dok ja napravim svoj,bar ce bit zabavno 😂
Joja ja slinim nenormalno,ne stignem progutat ovu slinu,vec se nova izluci😂 uzasno sam zedna i svako malo pis pis iako ne pijem tolko tekucine kolko sam zedna 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji