Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2021. 12:38

Anchy, ako smo potencijalno T ne pijemo alkohol,samo voda i eventualno cokoladno mlijeko,danas sam se namjerila nesto na njega 😂
    Kaca rekli su mi da danas popodne treba stici nalaz na mail pa cekam,cekam,cekaaam 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 12:39

Kaća jos apstiniram, jucer sam zadnji antibiotik popila. Vidjeti cemo koliko cu jos izdrzati i koliko ce dragi izdrzati 
    Kako si ti? Jel slusas doktore jeste navalili sad nakon hsg-a? Cula sam da ih puno nakon prohodnosti ostane T 

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 12:43

Hopeforyou

Anchy, ako smo potencijalno T ne pijemo alkohol,samo voda i eventualno cokoladno mlijeko,danas sam se namjerila nesto na njega 😂
    Kacarekli su mi da danas popodne treba stici nalaz na mail pa cekam,cekam,cekaaam 😂

Onda cu ja umjesto vas jedan gin jer ja piskim Lh , T nisam 100% apstiniramo vec predugo haha

Kaća
    01. Ožujak 2021. 12:43

Dogovor je svako jutro do ponediljka, nema umoran ovo ono 😂😂 valjda će se primit. Očekujem o u četvrtak 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    01. Ožujak 2021. 12:47

Hope čisti kuću, zaokupiraj se do maila 
    Anchy uff ta apstinencija još 2,3 dana i navali, nemaš šta čekat. Krećeš sa lh? Sinoć sam vidila da ti se kao krenila malo budite. Nadam se da je O, a i da je menstruacija opet bomba da možeš krenut sa hormonima napokon 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 12:48

Kaća

Dogovor je svako jutro do ponediljka, nema umoran ovo ono 😂😂 valjda će se primit. Očekujem o u četvrtak

Samo jakooo 💪🏻

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    01. Ožujak 2021. 12:50

Koliko Vas ima Varaždinki ovdje? Ajde baš me zanima
    Ja sam jedna od tih 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

01. Ožujak 2021. 12:51

Kaca ma na poslu sam ja,samo je ova korona malo smanjila obujam posla pa imam dosta vremena za provodit na forumu,googlati i tako to dalje😂😂😎

01. Ožujak 2021. 12:56

Hope sta da ja napravim s progesteronom? 🤔
    Otisla bi ovaj ciklus isto privatno. Ali evo sad zadnja O mi je bila na 20 dc. A svugdje pise kao da se radi 21-22 dc. Meni to nece onda nista pokazati🤔
    Mozda da radim trakice pa da odem na 7. dan nakon ovulacije? 

01. Ožujak 2021. 12:59

zoe🌸

Hope sta da ja napravim s progesteronom? 🤔
    Otisla bi ovaj ciklus isto privatno. Ali evo sad zadnja O mi je bila na 20 dc. A svugdje pise kao da se radi 21-22 dc. Meni to nece onda nista pokazati🤔
    Mozda da radim trakice pa da odem na 7. dan nakon ovulacije?

Definitivno kad utvrdis da je O bila,kad ulovis pik izracunat cemo kad treba biti O i nakon toga izmedu 7 i 9 dana treba izbaditi progesteron 😂 mene je slala pod pretpostavkom da cu imati skolsku ovulaciju,a posto je danas reagirao FF da je 7DPO,izvukla sam se ovaj mjesec 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.