Anchy, ako smo potencijalno T ne pijemo alkohol,samo voda i eventualno cokoladno mlijeko,danas sam se namjerila nesto na njega 😂
Kaca rekli su mi da danas popodne treba stici nalaz na mail pa cekam,cekam,cekaaam 😂
Kaća jos apstiniram, jucer sam zadnji antibiotik popila. Vidjeti cemo koliko cu jos izdrzati i koliko ce dragi izdrzati
Kako si ti? Jel slusas doktore jeste navalili sad nakon hsg-a? Cula sam da ih puno nakon prohodnosti ostane T
Anchy, ako smo potencijalno T ne pijemo alkohol,samo voda i eventualno cokoladno mlijeko,danas sam se namjerila nesto na njega 😂
Kacarekli su mi da danas popodne treba stici nalaz na mail pa cekam,cekam,cekaaam 😂
Onda cu ja umjesto vas jedan gin jer ja piskim Lh , T nisam 100% apstiniramo vec predugo haha
Dogovor je svako jutro do ponediljka, nema umoran ovo ono 😂😂 valjda će se primit. Očekujem o u četvrtak
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hope čisti kuću, zaokupiraj se do maila
Anchy uff ta apstinencija još 2,3 dana i navali, nemaš šta čekat. Krećeš sa lh? Sinoć sam vidila da ti se kao krenila malo budite. Nadam se da je O, a i da je menstruacija opet bomba da možeš krenut sa hormonima napokon
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Dogovor je svako jutro do ponediljka, nema umoran ovo ono 😂😂 valjda će se primit. Očekujem o u četvrtak
Samo jakooo 💪🏻
Koliko Vas ima Varaždinki ovdje? Ajde baš me zanima
Ja sam jedna od tih
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Kaca ma na poslu sam ja,samo je ova korona malo smanjila obujam posla pa imam dosta vremena za provodit na forumu,googlati i tako to dalje😂😂😎
Hope sta da ja napravim s progesteronom? 🤔
Otisla bi ovaj ciklus isto privatno. Ali evo sad zadnja O mi je bila na 20 dc. A svugdje pise kao da se radi 21-22 dc. Meni to nece onda nista pokazati🤔
Mozda da radim trakice pa da odem na 7. dan nakon ovulacije?
Hope sta da ja napravim s progesteronom? 🤔
Otisla bi ovaj ciklus isto privatno. Ali evo sad zadnja O mi je bila na 20 dc. A svugdje pise kao da se radi 21-22 dc. Meni to nece onda nista pokazati🤔
Mozda da radim trakice pa da odem na 7. dan nakon ovulacije?
Definitivno kad utvrdis da je O bila,kad ulovis pik izracunat cemo kad treba biti O i nakon toga izmedu 7 i 9 dana treba izbaditi progesteron 😂 mene je slala pod pretpostavkom da cu imati skolsku ovulaciju,a posto je danas reagirao FF da je 7DPO,izvukla sam se ovaj mjesec 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji