Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2021. 16:47

Hope daa, znam da sam to negdje procitala. E sta sam uopce kopala po starim nalazima, sad cu se ziva pojest dok ne dobijem novi🤯🤯🤯🤯
    tvoj progesteron dobar za lutealnu🥰👌

01. Ožujak 2021. 17:05

Lucky,njima onda mozemo vjerovati 😂😂😂 mislim da cu sutra ginekologa zvat da mi pojasni jel ovo prenisko ili nije za eventualnu T pa cu bit pametnija 😂 nisam ocekivala iznad 20,al nisam bas ni ovako nisko 😂

Tommyfame
    01. Ožujak 2021. 17:07

Lucky🍀

E pa ako ovo nije podrska, ne znam sta je 😂
    Moji provjereni, niti jedan ne baca evaporacijske 😂

ja ću se ranit 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Joja 🙏
    01. Ožujak 2021. 17:11

Hope to je sasvim normalno. Ali ako se zelis smirit, nazovi doktora i pitaj da ti objasni. 😽 Ovulacija je u svakom slucaju bila i to je super 💙
    Zoe nisam sigurna za hormone stitnjace posto ih nisam vadila. Jesi danas vadila i taj hormon? Nemoj se brinut, ako je i poviseno spustiti ces tabletama

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    01. Ožujak 2021. 17:12

Lucky ti si kraljica !!!!! Hvala za kolegijalnost 💙

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Tommyfame
    01. Ožujak 2021. 17:13

Lucky🍀

Tommyfame 🔜🤰

Lucky🍀

ja ću se ranit

Ohooo Tominjooo ja mislila ti izbrisala forum za sva vremena, niđe te nema 😂
    Ovaj ciklus nismo radili na T ali curama u znak podrske je trebalo popisat sve, ja sam forumske minuse ispucala za ovaj mjesec, sad one mogu sve pokupit pluseve 💪🏼

ma ja najviše budem na forumu kad imam neš pametno za reći hahah ma zezam se, budem kad sam na poslu, al su ovi sa posla to skužili pa mi ga malo-malo blokiraju :D 

sad uletavam ko padobranac, no jeste ponavljali briseve? ja dobila neki dan svoje, svi urednii woohooo

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    01. Ožujak 2021. 17:25

Lucky🍀

Tommyfame 🔜🤰

Lucky🍀

Tommyfame 🔜🤰

Lucky🍀

ja ću se ranit

Ohooo Tominjooo ja mislila ti izbrisala forum za sva vremena, niđe te nema 😂
    Ovaj ciklus nismo radili na T ali curama u znak podrske je trebalo popisat sve, ja sam forumske minuse ispucala za ovaj mjesec, sad one mogu sve pokupit pluseve 💪🏼

ma ja najviše budem na forumu kad imam neš pametno za reći hahah ma zezam se, budem kad sam na poslu, al su ovi sa posla to skužili pa mi ga malo-malo blokiraju :D

sad uletavam ko padobranac, no jeste ponavljali briseve? ja dobila neki dan svoje, svi urednii woohooo

Bravo za briseve 🥳🍾
    Nama je tek u cetvrtak 2 tjedna kako smo popili antibiotik, pa zovem u srijedu da sto prije dobim termin za nove briseve, svaki dan je vazan 😂 nadam se ulovit termin prije M da odmah s iducim ciklusom uletim na hsg 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Kako vi napredujete, vidim O se ulovilo, hopsalo se u pravo vrijeme, nadam se da necete stic do one inseminacije 🤞🏻🤞🏻🍀🍀

aj te briseve sam najbrže riješila, tako da nadam se da ćete i vi :)

a dada, nismo ništa prepuštali slučaju hahha sutra idem na papu i uvz, sljedeći tjedan idem u Betu na uvz..jbte uskoro ću i susjede zvati da mi gledaju minđu koliko ju vi glede hahah

držim fige da je beštije otišlaaa :)

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Joja 🙏
    01. Ožujak 2021. 17:43

Lucky🍀

E da Joja vidi ovu ljepotu

Trebala bi mi doci jos jedna ta bocica i jos jedna od brata i ja naoruzana 💪🏼

Joooj to bi i jaaaa.... Nadam se doduse da si ih necu morat narucivat ahahha

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

01. Ožujak 2021. 17:51

Dakle curetki i zenetke! Imam malu zagonetku dok ne stigne sutra popodne da ja pitam ginekologa za ovaj progesteron,a do onda da vidimo...isla sam ja tako googlat jel koliko bi bio dobar progesteron da je doslo do sigurne O i donekle kvalitetne i naravno naidem ja samo na mjere u ng nesto 😂 e sad,ja isla to konvertirat u svoje jer je tamo po toj mjeri stavljeno 10-20.. i ja svoje iz nmola isla preracunat u ngmole te neke i ispalo mi ovako

E sad nek ja budem pametna do sutra popodne dok ginekolog krene delat ne? 😂 sto vi mislite po toj usporedbi? E da,d ane trazite nazad progesteron,moj je 14.89 bio 🤣

• lorenica
    01. Ožujak 2021. 17:51

Bok cure. Pratim vas vec neko vrijeme i sama sam ovisnica o lh trakicama. Medjutim na kraju izgleda da nije do mene i mojih nerodovitih ciklusa nego do muzevih spermica. Uradio je spermiogram i dijagnoza je oligozoospermia i asthenozoospermia 😔 odnosno smanjen broj i malo pokretljiv. Sokirala sam se iskreno nisam ocekivala. Zna li neka sta to sad znaci za nas? Postoji li mogucnost da se to popravi i postoji li mogucnost prirodne oplodnje? Svakako zakazujem termin kod gin da mi pojasni, ali eto pitala bih i za iskustva drugih 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.