Da ne kazete Hope nas iznevjerila 😂😂😂
Zakljucak dana..Ovom HCG testu mogu vjerovati,ne sjena sjene 😂😂😂
Katastrofalno mi je osvjetljenje 😰 pokusat cu slikat da se vidi bolje 😂
Obavijestili me da je od mm brata žena, tj.moja šogorica trudna.
Ne trebam ništa pisati više. Znate sve. I njena šogorica je trudna. I moja kolegica i ova, i ona…..
Ajme,meni kad se zareda taj period,sakrila bi se u misju rupu i ne bi izlazila van bar dok ne poradaju sve 🙄 suosjecam s tobom,to je nesto najgore,pogotovo kad se dogodi u periodu da je biokemijska jos uvijek friska ☹️☹️☹️
Hope baš sam išla gledati svoj progesterona bio je 45.87 🤷🤷 nemoj mozgat samo ćeš se ispizdit nego čekaj šta će ti gin odgovorit.
Malala nije mi još nitko rekao, al vjerujem da će i nas gurati sada na inseminaciju pod idiopatski. Ja sam se pomirila da nas treba malo pogurati, al muž želi još bar 3 ciklusa prirodno pokušavat. Šta se tiče tuđih trudnoća sve mi je jasno. Mislim da bi nam u takvim situacijama bila ekstra ona soba u kojoj možeš platit i razbijati stvari.
Tommy bravo za briseve 🤟🤟
Lucky hvala na solidarnosti 😂😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Pokušam se pojadati frendici, a ona "svatko dobije koliko može nositi, vidjet ćemo tek plodove svoga truda, bla, bla". Ne zna da ja pokušavam već 17 mjeseci. Ne želim slušati takve propovjedi od onih kojima se sve ostvaruje u životu!!!! Meni ne. Od djetinjstva mi je teško: rat, progonstvo, sve sam prošla. Zar nije dosta više????
Ah baš te neće zadnje vrijeme... Koliko sam ja takvih suza isplakala jer eto kihnule i ostale trudne... Treba imati snage čestitati i ići dalje... Teško je, nejde, pa samu sebe kriviš jer si takva, a onda opet samoj sebi kažeš, pa sad će tebe, al neće i neće... Ali vjeruj mi, popravit će se, bude kad tad.. Govore budi strpljiva, muka mi je od te riječi, ali što se drugo može, biti strpljiv i uporan... Nemam pametnijih riječi utjehe, ali mora se ići dalje, pregrizi jezik, čestitaj i nastavi po svome dalje, druge nema :/ Doći će i tebi, vjeruj da će doći šaljem zagrljaj
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Malala meni se cini da su svi oko mene trudni !! U gradu je pravi baby boom. To bas moze rastuziti nekog kome nikako nejde 😔🙄😕 a sta ces... Tesko nam je svima 😞
Hope super su ti trakice.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Obavijestili me da je od mm brata žena, tj.moja šogorica trudna.
Ne trebam ništa pisati više. Znate sve. I njena šogorica je trudna. I moja kolegica i ova, i ona…..
A miseka mu...znam kako ti je...no glavu gore i doci ce i tvoj i nas dan i trenutak. Do tada saljem 🤗
Evo,test s Amazona testiran u vodi,položio ispit,ne baca evaporacijske! 🎉
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Evo,test s Amazona testiran u vodi,položio ispit,ne baca evaporacijske! 🎉
Te imam i ja i za sad mi nikad nisu bacali evaporacijske ili lažne sjene
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma