Ma samo hopsaj Kaća . Ja sam se bacila u istragu i nasla sam odg na svoje pitanje. Antibiotici ne utjecu na proizvodnju ni brzinu spermija. Sve 5 cure, ajoj sad kad se ovaj moj isprazni nakon 10 dana hahahah
Ma samo hopsajKaća. Ja sam se bacila u istragu i nasla sam odg na svoje pitanje. Antibiotici ne utjecu na proizvodnju ni brzinu spermija. Sve 5 cure, ajoj sad kad se ovaj moj isprazni nakon 10 dana hahahah
kod nas je bila žestoka poplava
hahaha uopce ne sumnjam da ce tako biti i kod mene
I samo da kažem, došao ubiq s iherba, i želim podijelit info o tome što piše na carinskoj deklaraciji naljepljenoj na paketu, nisu napisali ukupnu vrijednost robe s poštarinom što bi bilo oko 21 usd, nego su samo napisali 15usd što je vrijednost samo tabletica. E kad bi znala da je uvijek to pravilo naručila bih i skuplje ali ne želim riskirat. ali eto čisto da znate za info
E tooo sam htjela cut 😹😺 koliko si ukupno cekala? Jel se sjecas kad si narucila?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Malala nadam se da ce glupa korona nestat uskoro i da nikad vise nece bit slicnih cirkusa !!!! Sve zivo se zakompliciralo zbog te glupe bolestine. Al je brini, kad saznas datum zovi i pustit ce ti uputnicu isti dan. To sad sve elektronski ide cas posla. Probas se sto manje stresirat. Stres nam je najgori neprijatelj! Jesi pisala na temu MPO? Sta ti cure kazu
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Malala nadam se da ce glupa korona nestat uskoro i da nikad vise nece bit slicnih cirkusa !!!! Sve zivo se zakompliciralo zbog te glupe bolestine. Al je brini, kad saznas datum zovi i pustit ce ti uputnicu isti dan. To sad sve elektronski ide cas posla. Probas se sto manje stresirat. Stres nam je najgori neprijatelj! Jesi pisala na temu MPO? Sta ti cure kazu
Jesam. Da budem svjesna da je uspjeh samo 10-12 %, ali i uz to ima cura kojima je inseminacija uspjela od prve. 🤞
Sad čekam srijedu i uzv.
Pijem ciklu. U 3 dana nisam još 6 dcl popila, ali budem. Počela već pišati rozo. 🤷♀️😂
Eee to sam i ja primijetila ahahah rozu pisku 😹
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Jel zna netko mozda koja vrijednost stitnjace je optimalna za ostvarit trudnocu?
Moj tsh od prije godinu dana 4.01 😭 to je prakticki na gornjoj granici🙄 samo sto tada jos nismo pokusavali i nije mi nitko nista za to spominjao.
Sad me strah sta cu, ako ponovo bude isto, negdje sam procitala da bi za trudnocu trebao biti manje od 2🤯
Malala hvala ti
A šta se tiče covid testa stvarno ide brzo i elektronski. Ja kad sam saznala datum HSG odma sam zvala svoju gin da me naruči i u jutro od epidemiološke službe dobila termin. Pošto sam spavala u bolnici rekli su na ne smije bit stariji od 48 sati test. Stvarno ide sve brzo u ti ne moraš nikakve uputnice dizat manje šetanja imaš. No sikiriki ❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
I oprosti malala nisam zapamtila, jel imate dijagnozu ili idiopatski?
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jel zna netko mozda koja vrijednost stitnjace je optimalna za ostvarit trudnocu?
Moj tsh od prije godinu dana 4.01 😭 to je prakticki na gornjoj granici🙄 samo sto tada jos nismo pokusavali i nije mi nitko nista za to spominjao.
Sad me strah sta cu, ako ponovo bude isto, negdje sam procitala da bi za trudnocu trebao biti manje od 2🤯
Meni doktor davnih dana rekao da je naj najgornja granica za 2.5 vrijednost. Sve ispod toga nije zapreka zacecu,ali iznad vec moze stvarat gadne probleme jer onda povlaci i ostale hormone sa sobom i moze napraviti veliki disbalans 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji