Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 12:07

Zoe ja piskim danas lh bas me veseli to, iskreno falilo mi je. Lijepo je odmoriti se od svega ne misliti (koliko mozes ne misliti) ali opet me kopka stalno sto ako dode do O...tako da sad piskim pa da bar znam na cemu sam. 
    Nadam se da ce ti nalazi biti tip top

01. Ožujak 2021. 12:10

Anchy dobrodosl u klub piskilica danas,udobno se smjesti! 😎
    Lucky mislim da cu morat pripremit kokice,bit ce napetije od onih teenovela i sapunica ovdje veceras vidim 🥳🥳🥳

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 12:11

Hopeforyou

Anchydobrodosl u klub piskilica danas,udobno se smjesti! 😎
    Luckymislim da cu morat pripremit kokice,bit ce napetije od onih teenovela i sapunica ovdje veceras vidim 🥳🥳🥳

moze jedan gin tonic kad sam ve u klubu hehehe

Joja 🙏
    01. Ožujak 2021. 12:12

Zoe i lucky heheh svaka cast bas ste prava podrska :) onda vcrs piskamo lh zajedno :) 
    Hope inace ne vjerujem u rane simptome al zbunilo me to jako ziganje jutros... Jao ko ce docekat cetvrtak...
    ____
    Macke koliko ste cekale posiljku s plusiliminus stranice od trenutka kad su vam javili da je poslano? Meni su u petak javili da je posiljka otisla.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

01. Ožujak 2021. 12:23

Joja jel posiljka preporucena ili? Meni su ti oni slali u 10-om mjesecu kad sam prvi put narucivala trakice i posiljka se izgubila🙄 vratili su mi novce nakon mjesec dana jer nikad nije stiglo.
    Drugi put narucila i platila preporucenu posiljku, malo skuplje i stiglo kroz tjedan dana😊

Kaća
    01. Ožujak 2021. 12:29

Uff jeste ispisale,  pa krenimo 😂 
    Prva i najvažnija Martina naravno da navijamo za ovaj ciklus svi, piškiš bezpogovorno 10dpo 🤭 i ako ne uspije sve zvijezde su ti predodredila da ovaj transfer bude uspješan nemoj uopće sumnjati u to 🥰
    Tonkica javi betu, baš se veselimo vidit te brojkice 
    Hope kad bi trebao nalaz bit gotovo?
    Lucky solidarnost, da vidimo koje bacaju evaporacijsku da ih odma prekrižimo 🤭😂 
    Anchy jeste li završili s apstinencijom? 
    Joja 🤞🤞🤞 za puno simptoma i trudnoću 
    Valjda nisam koga preskočila, ako jesam ispričavam se. 
    Znači dm, Muller ljekarna nula bodova u centru u kojem radim za lh trakice. Idemo a capella svaki dan 10 dana pa šta bog da. Sinoć smo nakon apstinencije bacili prve mačiće 😂 a jutros sa punim spremnikom krenili u borbu hahahha 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    01. Ožujak 2021. 12:30

Zoe čekamo dobre nalaze 🤞🤞🥰

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

01. Ožujak 2021. 12:36

Kaćo sretno🤞🏻💪🏻 Prijavi nam ako bude simptoma O☺️ Da znamo odbrojavat i bez trakica😁

Kaća
    01. Ožujak 2021. 12:38

zoe🌸

Kaćo sretno🤞🏻💪🏻 Prijavi nam ako bude simptoma O☺️ Da znamo odbrojavat i bez trakica😁

Probat ću danas prije posla do drugog centra otići možda nađen trakice jer ja imam nagli skok, očekujem u srijedu peak 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    01. Ožujak 2021. 12:38

Joja💙

Zoe i lucky heheh svaka cast bas ste prava podrska :) onda vcrs piskamo lh zajedno :)
    Hope inace ne vjerujem u rane simptome al zbunilo me to jako ziganje jutros… Jao ko ce docekat cetvrtak…
    ____
    Macke koliko ste cekale posiljku s plusiliminus stranice od trenutka kad su vam javili da je poslano? Meni su u petak javili da je posiljka otisla….

Meni stigle za 3 dana, super su brzi.
    Samo što meni njihove zelene lh trakice uopće ne odgovaraju, paralelno sam ih koristila s rozim trakicama naručenih od betty i zelene jedva da se sjenica vidla i na testnoj i na kontrolnoj crtici 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.