Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 17:52

https://ibb.co/K6m0mK7
    Evo mojih trakica lh. Gornja jucer donja danas. Danas mi se cini svjetlija haha pa ja cu popiz** s njima.
    Mislim da se uzalud nadam O. Prije ce M 😅ali ako treba doci la bruha neka vise dode da ne cekam...
    Hope bila je O to je sigurno sad drzimo fige za pozitivan testic 🍀

01. Ožujak 2021. 17:56

Lorenica probaj pitati na mpo temi,tamo ces sigurno dobiti vise odgovora. Kod nas eventualno Martina moze odgovoriti na to😊

01. Ožujak 2021. 17:56

Anchy mozda je samo urin razrjeđeniji nego jucer, prati simptome, vidjet cemo sve😁

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 17:58

zoe🌸

Anchy mozda je samo urin razrjeđeniji nego jucer, prati simptome, vidjet cemo sve😁

Tu ima istine vise sam pila i nisam bas toliko cekala da popiskim trakicu. Nema veze...piskim i sutra 😊😉

Joja 🙏
    01. Ožujak 2021. 18:02

Evo moje LH na 7dpo... Heheheh daleko od pika (trudnoce) al igramo se 😆😁😅
    Hope evo nase teoretičarke.. ne znam na sta ciljas draga, pogubila sam se, al ne sumnjam da ces ti sve to istrazit 💙💙💙 hehe 🌹
    Lorenica malo si googlaj o TRIBESTANU al samo od proizvodjaca SOPHARMA... Imas ga kupit u polleo sportu. Cula sam pozitivne recenzije od cura ciji su muzevi popravili spermiograme tim proizvodom.... Pije li ti muz kakve dodatke prehrani... Savjetujem nor da kod kuce bude bez gaca... Moj muz npr spava bez gaca (samo u pidzami)... Super je i mjesavina meda i oraha... Mozes malo kapnut propolisa... To moj muz jede od pocetka mog ciklusa do kraja plodnih dana i bas jaaako poveca kolicinu sluzi

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 18:02

lorenica

Bok cure. Pratim vas vec neko vrijeme i sama sam ovisnica o lh trakicama. Medjutim na kraju izgleda da nije do mene i mojih nerodovitih ciklusa nego do muzevih spermica. Uradio je spermiogram i dijagnoza je oligozoospermia i asthenozoospermia 😔 odnosno smanjen broj i malo pokretljiv. Sokirala sam se iskreno nisam ocekivala. Zna li neka sta to sad znaci za nas? Postoji li mogucnost da se to popravi i postoji li mogucnost prirodne oplodnje? Svakako zakazujem termin kod gin da mi pojasni, ali eto pitala bih i za iskustva drugih 😔

Lorenice dobro kaze Zoe na mpo temi sigurno znaju vise. A zna i lindsey ako slucajno cita i ovu temu... Uglavnom ne daj se. Nije to nista nerjesivo. Postoji uvijek nacin, hvala Bogu na uznapredovaloj medicini💪

Tonia♥️
    01. Ožujak 2021. 18:09

Hello ženice 
    Anaid evo ja baš planirala kupit isto gynositol sutra, pa mi kaže žena u dućanu da ponedjeljkom imaju 15% pa ću idući ponedjeljak ugrabit, ipak je fajn skupo :/
    Zoe  znam da je za trudnoću povoljnije da je TSH nešto niži, znam da je meni prije tri godine bio mrvicu ispod donje granice, ali mi je rekla tada doktorica da je to poželjno za trudnoću

Znaci cure moje, pogledajte vi ovu tugu čemer jad od mojih LH trakica, pa tu O ni na vidiku, taman sam se jučer navečer ponadala jer je malo jača bila i danas pljas opet tuga čemer jad: https://ibb.co/JtnFS9q Ranit ću se 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 18:14

Tonia

Hello ženiceAnaidevo ja baš planirala kupit isto gynositol sutra, pa mi kaže žena u dućanu da ponedjeljkom imaju 15% pa ću idući ponedjeljak ugrabit, ipak je fajn skupo :/
    Zoeznam da je za trudnoću povoljnije da je TSH nešto niži, znam da je meni prije tri godine bio mrvicu ispod donje granice, ali mi je rekla tada doktorica da je to poželjno za trudnoću

Znaci cure moje, pogledajte vi ovu tugu čemer jad od mojih LH trakica, pa tu O ni na vidiku, taman sam se jučer navečer ponadala jer je malo jača bila i danas pljas opet tuga čemer jad: https://ibb.co/JtnFS9q Ranit ću se

Moje su isto tako jucer tamnija danas svjetliia nis od O. Ali nema veze piskiti cu ja i dalje...nikad ne znas...

Tonia♥️
    01. Ožujak 2021. 18:17

Ma i ja ću ih testirati... još unazad zadnja 4 dana malo po malo pa imam egg iscjedak pa se ponadam da će sad O kad ništa :/ a s druge strane prijem femisan pa mislim da je od njih. Možda se skupa ulovimo za O 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

01. Ožujak 2021. 18:31

lorenica

Bok cure. Pratim vas vec neko vrijeme i sama sam ovisnica o lh trakicama. Medjutim na kraju izgleda da nije do mene i mojih nerodovitih ciklusa nego do muzevih spermica. Uradio je spermiogram i dijagnoza je oligozoospermia i asthenozoospermia 😔 odnosno smanjen broj i malo pokretljiv. Sokirala sam se iskreno nisam ocekivala. Zna li neka sta to sad znaci za nas? Postoji li mogucnost da se to popravi i postoji li mogucnost prirodne oplodnje? Svakako zakazujem termin kod gin da mi pojasni, ali eto pitala bih i za iskustva drugih 😔

A gle ne znam sta bi ti rekla...osim da ne odustajes kako god bilo. I nama je takva dijagnoza i mi smo na mediciski potpomognutoj oplodnji. Imali smo par trudnoca prirodnih.. i sa takvim dijagnozama se znala desiti prirodna i zdrava Trudnoca kod parova. Ali....Dali imate vremena  cekat na to? Ne znam. Ja osobno ne bi nego bi isla na MPO

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.