Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2021. 10:29

Zanemarite u prijasnjem komentaru zadnji smjlic kaj se lupa po glavi pobjego mi 🙈

01. Ožujak 2021. 10:31

🦋Anitram-3-🦋

Zanemarite u prijasnjem komentaru zadnji smjlic kaj se lupa po glavi pobjego mi 🙈

Hahaha ma ne sekiraj se,ionako je meni tako od jutra otkad sam unijela bazalnu jutros i onda ocitao da sam na 7DPO 🤷‍♀️ Mislim sreca pa smo i u tim danima pokrivali pa sad...vidjet cemo sto kaze nalaz popodne 🙈

Joja 🙏
    01. Ožujak 2021. 10:46

Anitram cini mi se da si se vec oprostila od ovog ciklusa... Znam da sve nade polazes u sljedeci (super ti je broj 3 u imenu hehe) al ja ti drzim fige i sad 💙 sanjarka je iz jednog odnosa ostala trudna pa to zelim i tebi 💐
    Hope ne mogu docekat nalaze 🤞 
    Mogle bi vcrs pocet piskat lh testice? 😀😜🤪🧐

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

01. Ožujak 2021. 10:50

Joja💙

Anitram cini mi se da si se vec oprostila od ovog ciklusa… Znam da sve nade polazes u sljedeci (super ti je broj 3 u imenu hehe) al ja ti drzim fige i sad 💙 sanjarka je iz jednog odnosa ostala trudna pa to zelim i tebi 💐

Ti tjeras zabe u vodu bas jel? 😂😂😂 ja pisam ako progesteron bude dobar,ako ne,nece se isplatiti 🤣

01. Ožujak 2021. 11:01

Lucky🍀

Hopeforyou

Joja💙

Anitram cini mi se da si se vec oprostila od ovog ciklusa… Znam da sve nade polazes u sljedeci (super ti je broj 3 u imenu hehe) al ja ti drzim fige i sad 💙 sanjarka je iz jednog odnosa ostala trudna pa to zelim i tebi 💐

Ti tjeras zabe u vodu bas jel? 😂😂😂 ja pisam ako progesteron bude dobar,ako ne,nece se isplatiti 🤣

Partybrejkerico pusti ti progesteron, samo ti pišni 😂😂

Samo ako i ti pisas s nama 🙋🏼‍♀️🤷‍♀️😉😂

Joja 🙏
    01. Ožujak 2021. 11:03

Lucky🍀

Hopeforyou

Joja💙

Partybrejkerico pusti ti progesteron, samo ti pišni 😂😂

Ja imam samo jos 4 lh trakice ahahha katastrofa... Pise da ce mi nove doci do 3.3. poludit cu ako ne dodju hehehe. 
    U svakom slucaju oko 17 h pisnem jednu  (svjesna da je prerano da ista pokaze) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    01. Ožujak 2021. 11:06

Helou curke.
    Eto ja danas 1 dpo i probudila sam se osjećajem povišene temperature, nisam mjerila ali poznajem se dobro. To bi trebao biti kao dobar znak, kad temperatura poraste nakon ovulacije?
    Uz to prisutna je lagana glavobolja i nadutost   

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

01. Ožujak 2021. 11:19

Dobar dan zenice drage😘
    Ja sam izvadila krv jutros, kazu poslat ce nalaz kroz 10 dana mojoj ginekologici. Nesto mi to dugo zvuci ali neka sam ja uspjela krv izvaditi ovaj ciklus, strpit cu se za nalaz😄
    Jos da uspijem briseve izvaditi i u 4. mjesecu akcija ako sve bude okej🥰
    _
    Anchy skroz me zanima tvoja trakica🤭🤩

01. Ožujak 2021. 11:24

Lucky🍀

Martina svi znamo da se pred dobitni transfer mora mijenjati nick i eto ti plusića, znam te lijo, zato si ti to napravila ajde neka je sa srećom, makar ja želim navijati i za ovaj ciklus

Posto stalno neke trice oko mene reko idem ga ja sada promijeniti 🤣🤣🤣hvala ❤😒

01. Ožujak 2021. 11:24

DorisS

Helou curke.
    Eto ja danas 1 dpo i probudila sam se osjećajem povišene temperature, nisam mjerila ali poznajem se dobro.To bi trebao biti kao dobar znak, kad temperatura poraste nakon ovulacije?
    Uz to prisutna je lagana glavobolja i nadutost

Da 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.