Ja čekam srijedu da se naručim ponovo na briseve, još malooooo
E da,ak ces brzo doc na red ginekologu ili bilo koja od vas,da malo ispita taj teren oko O i vrijednosti progesterona. Pokusavam nac na internetu o tome vec od jutra,al ne nalazim nista pa reko mozda ginekolozi znaju otprilike kako bi to trebalo funkcionirati 🤣
Tako sam sretnaaaaa sto se pratimooo 💙💙💙💙💙
Sto se tice progesterona : on se pocne znacajno lucit tek pod utjecajem hcga…. Tak da ne moze on bit ekstra pojacan 7dpo.. Nemoj se sekirat oko toga… Tek ako dodje do trudnoce i ako se utvrdi nizak progesteron, onda je opasno….Nemoj se uplasit ako ti budu razine 20 da nisi trudna ili da ti to nije dovoljno za trudnocu…. On ce tek pocet znacajnije rast kad ti test bude pozitivan…. Ja sam vadila progesteron 21 dc al meni je tad vec bio 11. Dpo i razina mi je bila 15 (poceo je vec padat jer nije doslo do trudnoce).
Ma sve je to super,nego ne znam ni okvirno ako sam 7DPO koliko bi trebala otprilike biti vrijednost da znam da je doslo do O i da je bila kvalitetna O...mislim u startu je dobro da je uopce doslo do O,ali ja bi odmah htjela znati kakva je bila kvaliteta O i JS jer se vjerojatno po vrijednostima i to moze okvirno znati 🤷♀️
Lucky sto se briseva tice,u zivotu ih nikada nisam radila,nisam imala neke probleme s infekcijama pa ti ja to ne znam,ali vidim da se sve medusobno nekako pratimo i da smo po danima tu negdje 🙈
Zene cao, kako ste.. Evo mene opet neko je upoznat sa mojoj situacijom.. Da mi je 03.02 bilo prestalo tackasto krvarenje se pojavilo 18 i prestalo 19 bilo je svetlo roze boje samo kad se obrisem na dnevnom ulosku ga nije bilo.. Medjutim trebala sam dobit menstruaciju 27.02 ona mi kasni 2 dana..
Bila sam kod doktore ona navodno kaze da je infekcija u pitanju prepisala mi neke lekove da stavljam 12 dana. Medjutim ja tu infekciju opste neosecam. Niti kao da mi lici na to da imam. radila sam test dan pre nego sto bih navodno trebala dobit bio je negativan. Niti imam ikakve bolove niti osecam da cu je dobit. Sta bi moglo biti dal moze ko da mi pomogne mozak mi se pobrkao. I da rekla je da joj dodjem na kontrolu za 12 dana radila mi papu i bris. Hvala mnogo ako moze neko da mi objasni sta da radim
Ja čekam srijedu da se naručim ponovo na briseve, još malooooo
E da,ak ces brzo doc na red ginekologu ili bilo koja od vas,da malo ispita taj teren oko O i vrijednosti progesterona. Pokusavam nac na internetu o tome vec od jutra,al ne nalazim nista pa reko mozda ginekolozi znaju otprilike kako bi to trebalo funkcionirati 🤣
Tako sam sretnaaaaa sto se pratimooo 💙💙💙💙💙
Sto se tice progesterona : on se pocne znacajno lucit tek pod utjecajem hcga…. Tak da ne moze on bit ekstra pojacan 7dpo.. Nemoj se sekirat oko toga… Tek ako dodje do trudnoce i ako se utvrdi nizak progesteron, onda je opasno….Nemoj se uplasit ako ti budu razine 20 da nisi trudna ili da ti to nije dovoljno za trudnocu…. On ce tek pocet znacajnije rast kad ti test bude pozitivan…. Ja sam vadila progesteron 21 dc al meni je tad vec bio 11. Dpo i razina mi je bila 15 (poceo je vec padat jer nije doslo do trudnoce).
Ma sve je to super,nego ne znam ni okvirno ako sam 7DPO koliko bi trebala otprilike biti vrijednost da znam da je doslo do O i da je bila kvalitetna O…mislim u startu je dobro da je uopce doslo do O,ali ja bi odmah htjela znati kakva je bila kvaliteta O i JS jer se vjerojatno po vrijednostima i to moze okvirno znati 🤷♀️
Ako nije doslo do ovulscije vrijednosti ce ostat bas bas bas niske.... Tipa 1.5-3 (tako sam ja shvatila doktora) ne sjecam se bas al mislim da je rekao da kvalitetu jajne stanice nije moguce provjerit. Mozda netko zna vise annb? Mozda ti znas? Uglavnom.... Meni je doktor rekao da se ne brinem oko progesterona, vazno da mi je potvrdio ovulaciju.... Cim ostanem trudna da pocnem pit duphaston za cuvanje trudnoce i to je to..(obzirom da sam imala spontani).. On ce regulirat i progesteron ukoliko je nizak.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro zenice moje! Dumim u krevetu jerbo mi je danas slobodan dan,ali sam totalno iscrpljena i slaba,valjda mi se još organizam nije navikao na ponovne sihte,a i sanjala sam ludi san pa me to satralo.
Od simptoma trenutno nemam ništa,ali je i rano za ista,tek sam 6dpo i isto tak mi gori pod petama da popisam te frerove.
Jel bacaju ti kurci evaporacijske da znam da se ne ponadam uzalud?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Lucky znam ja! Ponovit ces bris samo za klamid. jer su ostali bili ok pa nema potrebe. Ja cu obratno
Ja mislim da cu cekati do 15.3 jer tad moram bris ponoviti. Jer bez brisa ne mogu ni prohodnost ni nista...tako da bi mi M dobrodosla sam za vadenje hormona...eto ako ne dode do tad kad budem ponavljala bris dog cu sa gin sta dalje...
Jedva cekam da pisnem na lh popodne da vidim jel se kaj dogada...
--
E pitanje cure..mozda to netko zna... da li antibiotici utjecu nekako na spermije? Mislim da ih pogorsaju ili da se smanji proizvodnja?
Zene cao, kako ste.. Evo mene opet neko je upoznat sa mojoj situacijom.. Da mi je 03.02 bilo prestalo tackasto krvarenje se pojavilo 18 i prestalo 19 bilo je svetlo roze boje samo kad se obrisem na dnevnom ulosku ga nije bilo.. Medjutim trebala sam dobit menstruaciju 27.02 ona mi kasni 2 dana..
Bila sam kod doktore ona navodno kaze da je infekcija u pitanju prepisala mi neke lekove da stavljam 12 dana. Medjutim ja tu infekciju opste neosecam. Niti kao da mi lici na to da imam. radila sam test dan pre nego sto bih navodno trebala dobit bio je negativan. Niti imam ikakve bolove niti osecam da cu je dobit. Sta bi moglo biti dal moze ko da mi pomogne mozak mi se pobrkao. I da rekla je da joj dodjem na kontrolu za 12 dana radila mi papu i bris. Hvala mnogo ako moze neko da mi objasni sta da radim
Za pocetak, vjeruj doktorici i uzmi lijekove koje ti je prepisala. Ukoliko mislis da imas sanse za trudnocu napravi novi (makar mislim da bi ti vec pokazao). Drzim ti fige 🤞
E da, dobro nam dosla... Slobodno se prikljuci nama piskilicama i uskoro ce doci plusic 😀
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Lucky znam ja! Ponovit ces bris samo za klamid. jer su ostali bili ok pa nema potrebe. Ja cu obratno
Ja mislim da cu cekati do 15.3 jer tad moram bris ponoviti. Jer bez brisa ne mogu ni prohodnost ni nista…tako da bi mi M dobrodosla sam za vadenje hormona…eto ako ne dode do tad kad budem ponavljala bris dog cu sa gin sta dalje…
Jedva cekam da pisnem na lh popodne da vidim jel se kaj dogada…
–
E pitanje cure..mozda to netko zna… da li antibiotici utjecu nekako na spermije? Mislim da ih pogorsaju ili da se smanji proizvodnja?
Draga jesi ti pisnula trakicu danas?
Ne znam stvarno kako antibiotici utjecu na spermije. 🤔
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ja mislim da cu cekati do 15.3 jer tad moram bris ponoviti. Jer bez brisa ne mogu ni prohodnost ni nista…tako da bi mi M dobrodosla sam za vadenje hormona…eto ako ne dode do tad kad budem ponavljala bris dog cu sa gin sta dalje…
Jedva cekam da pisnem na lh popodne da vidim jel se kaj dogada…
–
E pitanje cure..mozda to netko zna… da li antibiotici utjecu nekako na spermije? Mislim da ih pogorsaju ili da se smanji proizvodnja?
Draga jesi ti pisnula trakicu danas?
Ne znam stvarno kako antibiotici utjecu na spermije. 🤔
Ma nisam, budem popodne. Zaboravila sam ujutro ponjeti da mogu pisnuti sad na poslu...
Imam i dalje vodenkaste sluzi, inace pred M budem suha suha. E sad posto je kod mene sve naopacke i koristila sam antibiotike do jucer i vaginalete (zadnja je bila proslu sri), ne znam mogu li tu sluz pripisati mogucoj O ili mi se sad sve vraca u normalu nakon antibi. i vaginaleta..
Popodne kad pisnem zalijepim vam slicicu
Joja pa nis posebno. Zateze me dolje u predjelu jajnika, sise be bole. Tempica se digla. O je bila, no medutim ipak je ostalo na tom samo jednom odnosu i to 2 dana prije O tako da kod nas nema sanse.
Hopeforyou bas me zanima kakav ce ti biti nalaz 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji