Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    01. Ožujak 2021. 08:28

Joja💙

Tonkica111

Joja💙

Tonkica javi sutra obvezno :) koliko si trudna sad vec i kakvi su ti simptomi?
    Lucky zeno sta bi da nisi mogla zaspati? Znaci nesanica nije znak trudnoce hehe (ili bar ne mora biti)

A tek mi je 5 tj i 1 dan… Simptomi glad i evo ima par dana cicke boluckaju… A ostalo niiiišta, baš ništa… Pogotovo prije nego sam i piškila test, tad samo temperatura… Samo ne želim povraćati jer se ne bih htjela na poslu još izdat neko vrijeme…

Zelim ti urednu i skolsku trudnocu…. I da ne povracas hehe 🤞 cek ti si imala visoke dnevne temperature jel tako? Kakve su ti bile jutarnje? Tj. Kad ti je pocelo rast

Meni je ujutro bila temperatura 36.7 i 36. 8, a popodne oko 5 sati bi bila oko 37,pa bi opet do navečer pala na 36.7.... A počelo mi je rasti par dana nakon ovulacije, meni inače nebi odmah skočila temperatura nego za nekih 2 do 3 dana nakon ovulacije. Tako da ne morate nužno ujutro imati temperature oko 37 da bi bila trudnoća, ja sam uvijek mislila da mora biti 37 ili preko. 

01. Ožujak 2021. 08:31

Paaaa dobro jutro radni narode Hrvatske i sire okolice 😂😂😂 kako smo? Jesmo dobro? Nismo a posto je ponedjeljak i pocetak radnog tjedna? Ha,razumijem vas i suosjecam s vama jer je meni isto tako 🤣🤣😎 
    Dakle unijela ja lijepo danasnju tempicu i kaze FF sto? Haj vidite ticker 😂 Joja,izgleda da se pratimo ovaj ciklus,pase i po trakicama i po svemu,sad vidjet cemo,onako kako sam racunala za O prvi put pa Lucky mozes maknut ovo odbrojavanje za prekosutra i ostavit ovo za 8 dana,tako bi trebala dobit po FF.. vadila progesteron,rekli popodne nalazi na mail pa cekam cekaaam.. sto se tice simptoma,nema nista novo osim da su me uzasno bolile jutros cicke negdje u dubinama ako koja razumije sto zelim reci i nisam smjela dotaknuti,a sad je ok😂 mozda je progesteron odlucio skocit prije vadenja 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Malo me strah sto ce reci nalazi,ali nakon tjedan dana je FF odlucio priznati odbrojavanje 🤣

01. Ožujak 2021. 08:41

Lucky🍀

Hope se razbudila kao što vidimo, postavila je pitanja i odmah odgovorila na njih umjesto nas ha vidiš dobro smo pogodile kad je O bila ijuju, idemo već si 7dpo, mogla bi sutra piškit skupa s Jojom
    ja vidim da je u subotu moj ubiq stigao u RH, možda mi ga danas poštarčić donese pa dižem dozu u svakom slučaju

Mislim da nema boljeg budenja od igle u venu rano ujutro 😂😂😂

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 08:42

Hope opaa vec si 7 dpo  Ako si T hoce li nalaz progesterona nesto pokazati?
    Dzim fige 

01. Ožujak 2021. 08:45

Anchy_23 🌈

Hope opaa vec si 7 dpoAko si T hoce li nalaz progesterona nesto pokazati?
    Dzim fige

Joooj hvala ti,vidjet cemo sto kaze...za pocetak mi je bitno da je iznad 20 da znam da je bila O i da je bila kvalitetna pri tome 😂😂 e sad po ovome kaze da bi prvo tromjesecje trebalo bit iznad 86-127 hahahah,al mislim da u ovako ranim danima to ne moze progesteron pokazati pa se zato valjda i vadi beta 🤷‍♀️

Ali kao sto rekoh,prvo mantram da bude iznad 20 pa cemo lako dalje 🙋🏼‍♀️☺️

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Ožujak 2021. 08:47

Hopeforyou

Anchy_23 🌈

Dzim fige

Joooj hvala ti,vidjet cemo sto kaze…za pocetak mi je bitno da je iznad 20 da znam da je bila O i da je bila kvalitetna pri tome 😂😂 e sad po ovome kaze da bi prvo tromjesecje trebalo bit iznad 86-127 hahahah,al mislim da u ovako ranim danima to ne moze progesteron pokazati pa se zato valjda i vadi beta 🤷‍♀️

Drzim fige! Javljaj odmah bas me zanima 

01. Ožujak 2021. 08:49

Anchy_23 🌈

Hopeforyou

Anchy_23 🌈

Dzim fige

Joooj hvala ti,vidjet cemo sto kaze…za pocetak mi je bitno da je iznad 20 da znam da je bila O i da je bila kvalitetna pri tome 😂😂 e sad po ovome kaze da bi prvo tromjesecje trebalo bit iznad 86-127 hahahah,al mislim da u ovako ranim danima to ne moze progesteron pokazati pa se zato valjda i vadi beta 🤷‍♀️

Drzim fige! Javljaj odmah bas me zanima

Znate i same da ce prvo biti upload tu da vijecamo oko rezultata i istrazujemo zajedno 😉☺️

01. Ožujak 2021. 08:55

Lucky🍀

Ja čekam srijedu da se naručim ponovo na briseve, još malooooo

E da,ak ces brzo doc na red ginekologu ili bilo koja od vas,da malo ispita taj teren oko O i vrijednosti progesterona. Pokusavam nac na internetu o tome vec od jutra,al ne nalazim nista pa reko mozda ginekolozi znaju otprilike kako bi to trebalo funkcionirati 🤣

Joja 🙏
    01. Ožujak 2021. 09:26

Hopeforyou

Lucky🍀

E da,ak ces brzo doc na red ginekologu ili bilo koja od vas,da malo ispita taj teren oko O i vrijednosti progesterona. Pokusavam nac na internetu o tome vec od jutra,al ne nalazim nista pa reko mozda ginekolozi znaju otprilike kako bi to trebalo funkcionirati 🤣

Tako sam sretnaaaaa sto se pratimooo 💙💙💙💙💙
    Sto se tice progesterona : on se pocne znacajno lucit tek pod utjecajem hcga.... Tak da ne moze on bit ekstra pojacan 7dpo.. Nemoj se sekirat oko toga... Tek ako dodje do trudnoce i ako se utvrdi nizak progesteron, onda je opasno....Nemoj se uplasit ako ti budu razine 20 da nisi trudna ili da ti to nije dovoljno za trudnocu.... On ce tek pocet znacajnije rast kad ti test bude pozitivan.... Ja sam vadila progesteron 21 dc al meni je tad vec bio 11. Dpo i razina mi je bila 15 (poceo je vec padat jer nije doslo do trudnoce).

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    01. Ožujak 2021. 09:27

Lucky🍀

Jooj samo da ne procuris hehe 🤞

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.