Ja prijavljujem neke čudne grčeve, zaboli me pa popusti pa stalno tako …i uzasno mi se spava…neka dođe više, osjećam da nisam trudna hehe
Draga pisni testić :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja prijavljujem neke čudne grčeve, zaboli me pa popusti pa stalno tako …i uzasno mi se spava…neka dođe više, osjećam da nisam trudna hehe
Nemam i neću kupovati hahah, ako ne dođe do četvrtka onda cu...ali osjećam da ce doći...pisnem kasnije jednu LH granicu čisto da vidim stanje ali mislim da kroz dan, dva stiže ona
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Silver meni je propisan duphaston zbog niskog progesterona. Iako su mi ciklusi tocni svaki mjesec imala sam konstantne smedjkaste iscjetke i to mi je zaista prestalo otkad pijem duph... Al slazem se da treba najprije utvrdit ovulaciju.... Ja ne mogu znat da se dogodila dok ne prodju bar tri dana povisene bazalne ...
Zoe sto se tice prehrane ne pazim nista specijalni (osim ovih dodataka navedenih u opisu) a ti? Zapravo, vec godinu dana ne treniram jer zelimo bebu, a imala sam spontsni i strah me... Udebljala sam se 10 kg a nikad nisam imala problema s kilazom i cijeli zivot sam se bavila sportom.... Sad se vec oskecam totalno lose.... Nit bebe nit fit figure ahahaha. Do kad tako, ne znam.
Trenirate li vi curke bez straha?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Nemam i neću kupovati hahah, ako ne dođe do četvrtka onda cu…ali osjećam da ce doći…pisnem kasnije jednu LH granicu čisto da vidim stanje ali mislim da kroz dan, dva stiže ona
Eee i mislila sam na lh :) bas me zanima. :D kuzim te za hcg... To pisni tek ako ti lh bude bas pikcina hehe
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Lucky hvala ti, baš ću istražiti! nikad dosta znanja
-
Joja ja ne pazim na prehranu, volim svašta pojesti, ali se trudim ne pretjerivati. pokušavam što raznovrsnije jesti pa i kad pojedem nezdrav obrok obavezno u danu pojedem nešto voća ili smoothie si napravim i pijem puno vode.
sad neki strogi režim mi se stvarno neda, jer onda budem nadrkana i nikakva,a nije ni to zdravo
-
Tina sretnoo
Joja ja ne treniram, nažalost, baš sam lijena za to,a trebala bi barem nešto. sad se izvlačim na to da ću svakako valjda uskoro ostat trudna pa nema potrebe, kao sama sebe lažem..
Ja sam sa kilazom koma trenutno....bila sam fit i trenirala , aerobni grupni treninzi...onda sam malo stala i dobila par kg i ostala trudna. U trudnoci sam se u 7 mj 8kg udebljala i sve skinula nakon soka i svega sto mi se dogodilo...
I onda postepeno kako sam psihicki bila sve bolje i bolje udebljala sam se i skoro sve vratila....i taman sam odlucila ponovo krenuti trenirati i glupa korona i sve zatvore.
I sad sam bas kako ste napisale nit trudna nit mrsava. 🤷🏼♀️🤣🙈 A trebala bi bar 8 kg skinuti ali sad kad sam u ovome svemu i trudim se ostati T na kile ni ne mislim...tjesim se kad ostanem trudna i rodim da ce to sve otici 🤣😅
Sad je cilj T, kad to prodje cemo si zadati novi cilj da budemo fit😝
-
Koliko prije O vam se pojavi sluz cca? Meni nigdje sluzi pa me to vec brine🤨
Sad je cilj T, kad to prodje cemo si zadati novi cilj da budemo fit😝
-
Koliko prije O vam se pojavi sluz cca? Meni nigdje sluzi pa me to vec brine🤨
Meni se ovaj ciklus pojavila 2 dana prije O. I imam je jos na izvoz stalno se mokro osjecam 🤣😅
Anchy nadam se da ce i meni brzo, bas sam redovna s vrkutom pa mozda je ucinila svoje😄
Na koji dc si bila na pregledu i koliko mm ti je tada bio folikulic? Sad mene ubija i racunam kad bi mogao moj🤣
Prosli mjesec dok sam sve izracunala, cekala sluz, prosla O, moram se opustit malo i hopsat redovno😄 slusat cu ove iskusnije curke i vjerovat u vojnike da ne moraju odmarat🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji