Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    05. Siječanj 2021. 12:13

Evo ga, mozda nekome pomogne
    https://ibb.co/D7HpCRC

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 12:14

silver

🌈

Btw cure pisnula sam lh sad i jako su posvijetlile. Pisnuti cu i popodne doma, ali izgleda da je O bila u noci nekako. Neka smo se keksnuli mi jutros, bar sam mirna da smo pokrili. Koliko plivacima treba cca do js?

Nekim plivacima treba 15min a nekima treba i do 12 sati. A vecina ne stigne nikad

Nadam se da ce nasi plivaci stici na vrijeme...a mozda je neki junak i od dana ranije prezivio 

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 12:19

Joja sto se terapije duphastona tice, jednom sam negdje procitala ako se piju u krivo vrijeme da mogu zeznuti ovulaciju. Po tvojim trakica mislim da kod tebe nije doslo do O. Iskreno ja bi na tvom mjestu sad nazvala gin i pitala za savjet...
    Dali je to tocno ili nije tocno za duphaston iskreno ne znam...Ja ga nikad nisam pila svaki mj kao terapiju nego samo kad mi je M izostala tipa 40+ dana pa da ju izazovemo da dode.

silver
    05. Siječanj 2021. 12:20

🌈

silver

🌈

Btw cure pisnula sam lh sad i jako su posvijetlile. Pisnuti cu i popodne doma, ali izgleda da je O bila u noci nekako. Neka smo se keksnuli mi jutros, bar sam mirna da smo pokrili. Koliko plivacima treba cca do js?

Nekim plivacima treba 15min a nekima treba i do 12 sati. A vecina ne stigne nikad

Nadam se da ce nasi plivaci stici na vrijeme…a mozda je neki junak i od dana ranije prezivio

A sto se tice tvoje brige oko ovulacija, ja mislim da je tvoja situacija (kao i Lucky) puno bolja od ove moje, bolje je reagirati na Clomid polako i ne cesto, a ne ovako kao ja, 3 jaja odjednom pa 2 mjeseca neke cudne folikule, mislim da takva jaja nisu dobre kvalitete.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    05. Siječanj 2021. 12:21

Joja ako pocnes piti Duphaston prije ovulacije onda do ovulacije nece doci, tek nakon sto je ovulacija potvrđena onda se moze krenuti sa progesteronom, nazovi doktora.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 12:28

Silver hvala za savjete. To za duphaston ima smisla tako sam i ja cula.

Joja 🙏
    05. Siječanj 2021. 12:34

Hvala curke :* 
    Puno ste mi pomogle... Gin mi je na godisnjem ahaha. Ne preostaje mi nista nego cekat tri dana i vidjet hoce li tempica narast... Evo osjetim da me cicke pocinju boljet. Nadam se ovulaciji... :( Mozda pomaknem duphaston za jedan dan. Ne vjerujem da se moze nesto lose dogodit ako to napravim.

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    05. Siječanj 2021. 12:36

Joja💙

Hvala curke :*
    Puno ste mi pomogle… Gin mi je na godisnjem ahaha. Ne preostaje mi nista nego cekat tri dana i vidjet hoce li tempica narast… Evo osjetim da me cicke pocinju boljet. Nadam se ovulaciji… :( Mozda pomaknem duphaston za jedan dan. Ne vjerujem da se moze nesto lose dogodit ako to napravim.

Pa mislim da je poanta da se krene pit nakon ovulacije 🤷‍♀️
    Ovo da se krene pit 15dc se valjda odnosi na skolske ovulacije 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    05. Siječanj 2021. 13:11

Sanjarka,bila si u pravu,ff mi je ispravio ovulaciju 🎉
    Meni su taman jutros ekstra brzo stigle trakice i Testovi na trudnoću naručeni s Amazon.de,naručene zahvaljujući Lucky,oni wondfo gdje je 50 komada lh i 20 hcg. Hvala Lucky ❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

05. Siječanj 2021. 13:17

Joja mene je isto to zbunilo s duphastonom.🙄 
    Tek sam ga prvi put pila prosli mjesec i na vise mjesta sam procitala da moze utjecati na O i bas me bilo strah, ali na kraju mi je ovulacija bila 15. dan pa sam ga pocela normalno piti. A ovaj mjesec ne znam sta cu jer ne ocekujem O prije 17 ili 18 dc. Mogla sam jucer pitat ginekologicu ali se nisam sjetila.😭 
    Ne znam koliko je pametno da si sama odgodim terapiju, pricekat cu svakako ovulaciju pa cu ju zvati da pitam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.