Evo ga, mozda nekome pomogne
https://ibb.co/D7HpCRC

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Btw cure pisnula sam lh sad i jako su posvijetlile. Pisnuti cu i popodne doma, ali izgleda da je O bila u noci nekako. Neka smo se keksnuli mi jutros, bar sam mirna da smo pokrili. Koliko plivacima treba cca do js?
Nekim plivacima treba 15min a nekima treba i do 12 sati. A vecina ne stigne nikad
Nadam se da ce nasi plivaci stici na vrijeme...a mozda je neki junak i od dana ranije prezivio
Joja sto se terapije duphastona tice, jednom sam negdje procitala ako se piju u krivo vrijeme da mogu zeznuti ovulaciju. Po tvojim trakica mislim da kod tebe nije doslo do O. Iskreno ja bi na tvom mjestu sad nazvala gin i pitala za savjet...
Dali je to tocno ili nije tocno za duphaston iskreno ne znam...Ja ga nikad nisam pila svaki mj kao terapiju nego samo kad mi je M izostala tipa 40+ dana pa da ju izazovemo da dode.
Btw cure pisnula sam lh sad i jako su posvijetlile. Pisnuti cu i popodne doma, ali izgleda da je O bila u noci nekako. Neka smo se keksnuli mi jutros, bar sam mirna da smo pokrili. Koliko plivacima treba cca do js?
Nekim plivacima treba 15min a nekima treba i do 12 sati. A vecina ne stigne nikad
Nadam se da ce nasi plivaci stici na vrijeme…a mozda je neki junak i od dana ranije prezivio
A sto se tice tvoje brige oko ovulacija, ja mislim da je tvoja situacija (kao i Lucky) puno bolja od ove moje, bolje je reagirati na Clomid polako i ne cesto, a ne ovako kao ja, 3 jaja odjednom pa 2 mjeseca neke cudne folikule, mislim da takva jaja nisu dobre kvalitete.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Joja ako pocnes piti Duphaston prije ovulacije onda do ovulacije nece doci, tek nakon sto je ovulacija potvrđena onda se moze krenuti sa progesteronom, nazovi doktora.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver hvala za savjete. To za duphaston ima smisla tako sam i ja cula.
Hvala curke :*
Puno ste mi pomogle... Gin mi je na godisnjem ahaha. Ne preostaje mi nista nego cekat tri dana i vidjet hoce li tempica narast... Evo osjetim da me cicke pocinju boljet. Nadam se ovulaciji... :( Mozda pomaknem duphaston za jedan dan. Ne vjerujem da se moze nesto lose dogodit ako to napravim.

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hvala curke :*
Puno ste mi pomogle… Gin mi je na godisnjem ahaha. Ne preostaje mi nista nego cekat tri dana i vidjet hoce li tempica narast… Evo osjetim da me cicke pocinju boljet. Nadam se ovulaciji… :( Mozda pomaknem duphaston za jedan dan. Ne vjerujem da se moze nesto lose dogodit ako to napravim.
Pa mislim da je poanta da se krene pit nakon ovulacije 🤷♀️
Ovo da se krene pit 15dc se valjda odnosi na skolske ovulacije

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka,bila si u pravu,ff mi je ispravio ovulaciju 🎉
Meni su taman jutros ekstra brzo stigle trakice i Testovi na trudnoću naručeni s Amazon.de,naručene zahvaljujući Lucky,oni wondfo gdje je 50 komada lh i 20 hcg. Hvala Lucky ❤️

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Joja mene je isto to zbunilo s duphastonom.🙄
Tek sam ga prvi put pila prosli mjesec i na vise mjesta sam procitala da moze utjecati na O i bas me bilo strah, ali na kraju mi je ovulacija bila 15. dan pa sam ga pocela normalno piti. A ovaj mjesec ne znam sta cu jer ne ocekujem O prije 17 ili 18 dc. Mogla sam jucer pitat ginekologicu ali se nisam sjetila.😭
Ne znam koliko je pametno da si sama odgodim terapiju, pricekat cu svakako ovulaciju pa cu ju zvati da pitam.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji