Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 13:23

Zoe i Joja Koliko ja znam ako si za dan dva odgodite duphaston samo cete si za dan dva odgoditi M. Moja prijateljica sportsica A kategorije je radi svjetskog natjecanja trazila gin duphaston tako da si namjesti M da nema za vrijeme natjecanja. I gin joj je prepisala...
    Naravno sve uvijek uz preporuku ginekologa. Najbolje ne raditi na svoju ruku. Zato zvrcni gin pitaj i mirna si.

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 13:47

Lucky🍀

Ubise nas te ovulacije 🙄🙄🙄

Obavije me takva nostalgija za danima kad nisam znala sto je bazalna i sto su lh trakice. Takoder kad se sjetim kako sam prvi put ostala T bez ikakvov pracenja. Blazeno neznanje i sretnice kojima se dogodi "slucajno" i od prve!

silver
    05. Siječanj 2021. 13:52

Cure, Duphaston nije nikakva terapija kojom cete nesto propustiti ili naskoditi, Duphaston je progesteron, kojeg isto tako prirodno proizvodite nakon ovulacije. Ako ga uzmete prije ovulacije, ovulacija se nece desiti, isto kao sto prirodno progesteron nakon ovulacije sprecava drugu ovulaciju. 
    Ako ne zelite ovulirati onda ga uzmete kad god hocete, a ako zelite ovulirati onda 2-3 dana nakon sto ste potvrdili ovulaciju. Menga ce doci 2-7 dana nakon sto ga prestanete uzimati. To je sva mudrost.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

enaaa1
    05. Siječanj 2021. 13:58

Samo da se javim, meni je peak izgleda bio juce, danas je poceo da opada. 😀 
    https://ibb.co/4t4nn1H

silver
    05. Siječanj 2021. 13:59

Ja se nekad ne mogu nacuditi kakvih doktora ima, pogotovo kad ne znaju da nisi laik a sjedis ispred njih i slusas kakve gluposti pricaju, nekada sam zapanjena kako takvi ljudi uopce mogu raditi. 
    Doktor koji je nekome rekao da uzme Duphaston 15. dan ciklusa a ta osoba pokusava zatrudniti bi istog trena trebao spakirati svoje stvarcice i svoju otuznu diplomicu i u potragu za nekim drugim poslom.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    05. Siječanj 2021. 14:00

Oprostite sto upadam sa monologom hahaha...ali stvarno...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    05. Siječanj 2021. 14:26

silver

Oprostite sto upadam sa monologom hahaha…ali stvarno…

Ja tebe jako volim 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Siječanj 2021. 14:26

Pokloncic13

Sanjarka,bila si u pravu,ff mi je ispravio ovulaciju 🎉
    Meni su taman jutros ekstra brzo stigle trakice i Testovi na trudnoću naručeni s Amazon.de,naručene zahvaljujući Lucky,oni wondfo gdje je 50 komada lh i 20 hcg. Hvala Lucky ❤️

Znala sam 😎
    Skupa odbrojavamoooo ❤️

Sanjarka88
    05. Siječanj 2021. 14:27

enaaa1

Samo da se javim, meni je peak izgleda bio juce, danas je poceo da opada. 😀
    https://ibb.co/4t4nn1H

Sretnoo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

silver
    05. Siječanj 2021. 14:29

Sanjarka88 🦋

silver

Oprostite sto upadam sa monologom hahaha…ali stvarno…

Ja tebe jako volim 😍

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.