Zenice moje..jedno pitanjce 🤗 koliko nakon ovulacije u slučaju da dođe do začeća mogu lh trakice Počet tamniti? Da ih ne trošim bezveze jel 🙊
Ja sam to radila par ciklusa hahah, u svakom slucaju ces ih trositi bezveze jer neke trakice potamne a neke ne, nekim zenama da nekima ne, pa ono ne mozes znat iako te shvacam totalno napeto je hahah...ali koliko znam masa zena koja je dobila tamnije a bila je trudna to je bilo daleko 13-14dpo negdje nakon sto su vec dobile pozitivan hCG onda je LH bio bas tamniji. Mislim ne mozes znat, svakako moze ispast a u konacnici opet moras raditi hCG test tako da izgubis LH trakice bezveze. Ali znam, nije lako odoliti, to je isto kao kad kazes zenama koje testiraju na 5dpo da trose testove bezveze.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Apropo lh ja krecem sutra s njima 😂😂😂
Ne ocekujem nista konkretno od njih sve do cca 12dpo
Ali volim piskit a pa sta cu 😂
Silver je u pravu. Ali 🤷♀️ gušti se plaćaju 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zenice!
Tina kakvo je stanje? Nadam se da glupace ipak nema...
---
Meni je tempica porasla...koliko treba ff da oznaci O? 3 dana povisene temp ? Oznacla sam i kad je pik bio i sluz.. mjerim dok ne oznaci O onda dalje necu...ne zelim se stresirati..kako bude. Mi smo svoje odradili najbolje sto smo znali i mogli. Promijeniti ne mogu samo se nadati da je upalilo 🍀🤞
Nije još došla, ali temp je pala...tako da stiže kroz dan
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Nije još došla, ali temp je pala…tako da stiže kroz dan
😔 koza!
Za sada još nisam toliko tužna, vjerovatno cu biti kad ju ugledam..ali život ide dalje...sutra idem kod endo zbog nečega drugoga pa cu odmah sa njoj popričati o ovome, da vidim sto mi ona ima reći...i sutra bih trebala dobiti nalaze od hormona štitnjače i spolnih hormona, pa cu znati nešto vise
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Za sada još nisam toliko tužna, vjerovatno cu biti kad ju ugledam..ali život ide dalje…sutra idem kod endo zbog nečega drugoga pa cu odmah sa njoj popričati o ovome, da vidim sto mi ona ima reći…i sutra bih trebala dobiti nalaze od hormona štitnjače i spolnih hormona, pa cu znati nešto vise
Super sto si napravila te neke pretrage. Mozda saznas nesto vise. Ja svaku tu vasu pretragu gledam kao korak blize cilju. 😉 treba to tako gledati pozitivno 🍀
Ja inače imam problema sa željezom, ali ne niskim nego visokim...i nakon 2 godine su mi odkrili da imam genetsku bolest, odnosno imam mutirani ge za željezo...pa me onda šalju na sve te kontrole...jer eto željezo kao željezo ne utječe na začeće odnosno ne otežava ga.. Ali može se nakupljati u jajnicima pa onda može biti problem, tako da me šalju na sve te kontrole..ukratko moja povijest bolesti hehe
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
mattan kako tvoja pluca?? Sta se događa kod tebe sad?? Jel ti ona "tvorba" nestala na kraju? Zanima me na sta da racunam sljedeci mjesec
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
mattankako tvoja pluca?? Sta se događa kod tebe sad?? Jel ti ona "tvorba" nestala na kraju? Zanima me na sta da racunam sljedeci mjesec
Sta se sprema sljedeci mjesec?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji