Zoe ja sam ti jucer kad sam ulovila pik piskila oko 13h pa oko 16h i u 20h navecer. Od 10h ujutro do 13h nisam piskila pa od 13h do 16h i od 16h do 20h. Pokusala sam bas 3h bez piskenja i manji unos vode. I ulovila sam fine pikove. Gledala jucer kako tamne trakice od 13h do 20h navecer. 🥰😍
Inace kad tek pocnem piskiti trakice piskim 1x dnevno popodne i gledam dal ima pomaka. Kad skuzim da su tamnije i da bi mogao pik onda tako kao jucer 3x i ulovila sam pik krasan🙃😊
Jucer kasno ili u noci je bila O jer danas sam 2x piskila lh i trakice polako blijede...sad samo da temperatura potvrdi sutra i u narednim danima O.
Probaj tako i ti. Pa i sa bazalnom...🍀🤞
Zoe ja sam ti jucer kad sam ulovila pik piskila oko 13h pa oko 16h i u 20h navecer. Od 10h ujutro do 13h nisam piskila pa od 13h do 16h i od 16h do 20h. Pokusala sam bas 3h bez piskenja i manji unos vode. I ulovila sam fine pikove. Gledala jucer kako tamne trakice od 13h do 20h navecer. 🥰😍
Inace kad tek pocnem piskiti trakice piskim 1x dnevno popodne i gledam dal ima pomaka. Kad skuzim da su tamnije i da bi mogao pik onda tako kao jucer 3x i ulovila sam pik krasan🙃😊
Jucer kasno ili u noci je bila O jer danas sam 2x piskila lh i trakice polako blijede…sad samo da temperatura potvrdi sutra i u narednim danima O.
Probaj tako i ti. Pa i sa bazalnom…🍀🤞
🤞🏻 svakako bi ti preporucila da u FF uneses i plusić za pozitivmu LH trakicu kad ti je bila, isto tako za sluz ako je bilo. Po tome sve aplikacija "računa" kad je tj kad bi mogla bit O, iako je tempica najveci pokazatelj naravno, al sa ovim unesenim parametrima su manje sanse da pogriješi 🙃 Držim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jucer kasno ili u noci je bila O jer danas sam 2x piskila lh i trakice polako blijede…sad samo da temperatura potvrdi sutra i u narednim danima O.
Probaj tako i ti. Pa i sa bazalnom…🍀🤞
🤞🏻 svakako bi ti preporucila da u FF uneses i plusić za pozitivmu LH trakicu kad ti je bila, isto tako za sluz ako je bilo. Po tome sve aplikacija "računa" kad je tj kad bi mogla bit O, iako je tempica najveci pokazatelj naravno, al sa ovim unesenim parametrima su manje sanse da pogriješi 🙃 Držim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Hvalaa budem 🍀🤞
Zenice moje..jedno pitanjce 🤗 koliko nakon ovulacije u slučaju da dođe do začeća mogu lh trakice Počet tamniti? Da ih ne trošim bezveze jel 🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Tina ajde ne mora to nista znacit.. :* . Pisni i sutra.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anchy draga hvala ti puno, tako cu i ja sad kad trakice krenu tamnit.😄
-
Pokloncic ja nemam iskustva s lh trakicama poslije ovulacije, mislim da je zadnjoj ancio bila pozitivna lh trakica kada je doslo do trudnoce, ancio koji je bio dpo?😊
Tina ajde ne mora to nista znacit.. :* . Pisni i sutra.
Ma evo hvataju me baš menga grčevi...stiže gospođa vještica sutra
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina,ja se potpuno slažem s curama da to ništa ne znaci. I meni ti je bilo tako,pa eto ga,trogodišnjak koji još ne spava 🤗
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Tina,ja se potpuno slažem s curama da to ništa ne znaci. I meni ti je bilo tako,pa eto ga,trogodišnjak koji još ne spava 🤗
Tek sad sam vidjela da imamo klince iste starosti. I moj je 10/2017 🥰
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Mogla bi ja probat isto s bazalnom, iako ono, preksinoc sam spavala 4 sata, sinoc 9 sati🤣 e sad hoce mi bazalna ista korisno pokazati s takvim bioritmom vidjet cemo🙈
-
Jel mi zna netko objasniti zasto nije dobar jutarnji urin za LH?Ja vjerujem da bi meni on bio najbolji pokazatelj, jer ja tipa svaki dan kad se probudim pijem mlaku vodu s limunom, i to ono skoro pola litre, i to mi je navika vec godinama otkad sam imala problema s probavom i zatvorom. I sad ja kad to popijem iako ne idem na wc 3-4 sata meni je urin bas razrijeđen skoro kao voda, onda u toku dana pijem 2 salice caja, i tu i tamo jos nesto tekucine i bas ne mogu nikako bez toga. 🥺 Prosli mjesec sam radila s jutarnjim jer nisam znala za tu info, i ljepse mi se vidjelo na trakicama sve nego sada😩
LH se ne radi ujutro sa prvim jutarnjim urinom jer fizioloski u biti LH hormon dosegne pik tijekom noci, tvom tijelu treba neko vrijeme da ga metabolizira i da se pojavi u urinu, sto znaci da prvi jutarnji urin mozda nece sadrzavati dovoljne kolicine da bi test bio pozitivan i samim time mozes propustiti misleci da je test negativan. Kakogod, dan kada se blizi pik onda obicno testiramo nekoliko puta dnevno pa onda nije problem.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji