Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 10:43

Btw cure pisnula sam lh sad i jako su posvijetlile. Pisnuti cu i popodne doma, ali izgleda da je O bila u noci nekako. Neka smo se keksnuli mi jutros, bar sam mirna da smo pokrili. Koliko plivacima treba cca do js?

Tonkica111
    05. Siječanj 2021. 10:48

🌈

Tonkica Kazem te roza sa e baya nisu dobre bile jer su imale neku gresku neka tanasna crtica je bila pa ne mozes skuziti jel potamnilo ili ne. Mozda im je ta serija bila losa…
    Ovo je e mail od te betty koja salje trakicebettyzagreb35@gmail.com ima na njuskalu negdje cijene. 20 lh trakica i 3 testa na trudnocu gratis su 60 kn kod nje. Sto je opet daleko jeftinije nego da uzimas u dmu ljekarni itd…a dode kroz 3-4 dana.

Moje sa alija su iste kao ove 🤦🏻‍♀️🤷‍♀️

Sanjarka88
    05. Siječanj 2021. 10:49

🌈

Btw cure pisnula sam lh sad i jako su posvijetlile. Pisnuti cu i popodne doma, ali izgleda da je O bila u noci nekako. Neka smo se keksnuli mi jutros, bar sam mirna da smo pokrili. Koliko plivacima treba cca do js?

10min 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 10:52

Sanjarka88 🦋

🌈

10min 😂

To ovi brzi gonzalesi 

Joja 🙏
    05. Siječanj 2021. 11:44

Drage molim vas pomoc :( skroz sam zbunjena ovaj ciklus....
    Po tempici ovulacija mi jos nije bila a danas je 14 dc. Sutra trebam pocet s terapijom Duphastona (15-25) dan.... Moze li to utjecat na ovulaciju? 
    Jos jednom vam saljem trakice i molim vas da mi kazete misljenje... Jasno mi je da nisam uhvatila bas pikcinu, al zanima me jel moguce da je bio negdje 11dc ili 12 dc ujutro (tek sam oko 17h i 20h piskila taj dan) pa da ovulacija bude recimo danas... https://ibb.co/qrJzVQC
    Ubiti najvise me zanima jel mogu bez straha sutta ujutro pocet s terapijom? 
    Sto se tice hopsanja planiram svaki dan dok tempica ne skoci (nadam se da ce sutta skocit i da je danas ovulacija)

Ancy jel mozes uslikat sve trakice na jednom mjestu da vidim progres. 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

SAYURI
    05. Siječanj 2021. 11:52

Tonkica111

🌈

Sanjarka ja sam ti zelene i roza narucila jos u 10 mj s e baya i u 11mj su stigle i njih sam tad trosila. Mogu potraziti link iako sa roza uopce nisam zadovoljna bila kao da su neku gresku imale nije se jasno crta vidjela nekako tanka je bila, a zelene znamo kakve su…nikakve
    Skuzila sam da za ovaj ciklus nemam dovoljno ni roza ni zelenih pa sam da mi prije dode uzela sa njuskala od one betty. Kod nje je roza paketic a unutra su plave lh. Bome bojala sam se da necu uhvatiti s njima pik ali sad kad gledam jos su mi te nekako najdraze bile.

Koje si roze koristila? Ako imaš sliku slučajno… Moje su isto roze sa alija 🤦🏻‍♀️

Ja sam skuzila da rozih ima vise vrsta, one koje su se pokazale kvalitetne u moj slucaju, pise One Step Ovulation Test, sa zadnje strane pise osjetkljivost stampanim crnim slovima, i naravno sa amazona UK. Sbe to tamo Kina, i slicno mi je jako nepouzdano, a nije bas neka razlika u cijeni, ja sam svoje platila oko 170kn 200 komada i 20 testova za trudnocu visoke osjetljivosti...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    05. Siječanj 2021. 11:52

Btw, ja treci dan zaredom u full piku, nikako da padne, jel to dobro ili lose?🤔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 12:08

Joja evo..https://ibb.co/M13KYkQ
    Na poslu sam ovo imam zadnje slikano zanemari ovu zelenu nju sam pisnula radi usporedbe. 
    Ugl to su plave na 14dc 15dc sam piskila 3 puta i na 16dc jucer oko 13h je bila jako tamna u 16h kad sam doma piskila pikcina znaci jos tamnija.
    Mkgu ti sve lijepo uslikati kad dodem doma!
    Sayuri meni je sad oko pola 11 bila jako svijetla trakica...piskim jos oko 16h kad dodem doma s posla ali izgleda da je opao lh kod mene. Jucer popodne je bio pik. Vjv ovulacija u noci i sad opada lh.🤷🏼‍♀️

silver
    05. Siječanj 2021. 12:11

🌈

Nekim plivacima treba 15min a nekima treba i do 12 sati. A vecina ne stigne nikad 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

SAYURI
    05. Siječanj 2021. 12:12

🌈

Joja evo..https://ibb.co/M13KYkQ
    Na poslu sam ovo imam zadnje slikano zanemari ovu zelenu nju sam pisnula radi usporedbe.
    Ugl to su plave na 14dc 15dc sam piskila 3 puta i na 16dc jucer oko 13h je bila jako tamna u 16h kad sam doma piskila pikcina znaci jos tamnija.
    Mkgu ti sve lijepo uslikati kad dodem doma!
    Sayuri meni je sad oko pola 11 bila jako svijetla trakica…piskim jos oko 16h kad dodem doma s posla ali izgleda da je opao lh kod mene. Jucer popodne je bio pik. Vjv ovulacija u noci i sad opada lh.🤷🏼‍♀️

Vjerovatno🙂 Mislim  , nek me neko ispravi ako grijesim, cim krene padati Lh, i linija ponovo svijetla, jaje je puklo da se tako izrazim, izaslo iz folikula...nasla sam jedan lijepi graf koji objasnjava faze i kako se.linija ponasaju, sad cu ga postaviti..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.