Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Siječanj 2021. 18:36

Meni se pojavi egg sluz 2-3 prije o

Prijavljujem je i danas, da mi nije tek 4dpo ponadala bi se necemu 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

05. Siječanj 2021. 18:43

Sanjarka bolje da je viška😁😁

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 18:53

zoe_r

Anchy nadam se da ce i meni brzo, bas sam redovna s vrkutom pa mozda je ucinila svoje😄
    Na koji dc si bila na pregledu i koliko mm ti je tada bio folikulic? Sad mene ubija i racunam kad bi mogao moj🤣
    Prosli mjesec dok sam sve izracunala, cekala sluz, prosla O, moram se opustit malo i hopsat redovno😄 slusat cu ove iskusnije curke i vjerovat u vojnike da ne moraju odmarat🤣

Bila sam na 9 dc i imala sam 2 folikulica jedan 9 mm a drugi 10mm i pik na 16 dc O vjerovatno na 17dc. A nekima malo brze folikulici rastu nekima sporije. Ali moja gin kaze prosjek 2 mm dnevno...
    Trakice i bazalna su najsigurnije da potvrdis O. To sam naucila tu. I da ovdje nije bilo cura da mi sve objasne ne znam dal bi pik ikad uhvatila! 🙈

05. Siječanj 2021. 19:20

Mogla bi ja probat isto s bazalnom, iako ono, preksinoc sam spavala 4 sata, sinoc 9 sati🤣 e sad hoce mi bazalna ista korisno pokazati s takvim bioritmom vidjet cemo🙈
    -
    Jel mi zna netko objasniti zasto nije dobar jutarnji urin za LH?Ja vjerujem da bi meni on bio najbolji pokazatelj, jer ja tipa svaki dan kad se probudim pijem mlaku vodu s limunom, i to ono skoro pola litre, i to mi je navika vec godinama otkad sam imala problema s probavom i zatvorom. I sad ja kad to popijem iako ne idem na wc 3-4 sata meni je urin bas razrijeđen skoro kao voda, onda u toku dana pijem 2 salice caja, i tu i tamo jos nesto tekucine i bas ne mogu nikako bez toga. 🥺 Prosli mjesec sam radila s jutarnjim jer nisam znala za tu info, i ljepse mi se vidjelo na trakicama sve nego sada😩

05. Siječanj 2021. 19:25

A sta ako spavam do 10 😂😂😂

05. Siječanj 2021. 19:26

Ma meni uvijek trakica 2. u danu bude svjetlila, umjesto da bude tamnija. Bas me to zivcira🤯🤯 sto ja vise pijem to je manja koncentracija u urinu ocito😂

tina25
    05. Siječanj 2021. 19:38

Radila sam trakicu i naravno ništa, crtica je vidljiva ali daaaaaleko od pika...ali ne mogu učitati sliku, opet onaj link steka...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

3sreca
    05. Siječanj 2021. 19:42

Bok cure. Ne stizem citati vas 😟
    Na poslu frka, direktorica ima covid pa ju moram mijenjati za sve naredna 2 tjedna plus svoj posao raditi 🤯
    Sreca je sto se nismo srele prosli tjedan jer je bila na godisnjem odmoru...
    Ugl, ludnica, posla preko glave. 
    Nemam vise LH trakica, jucer primjetila sluz pa smo betonirali sinoc, veceras pauza pa betoniranje sutra. Prema app je sutra O tako da, nadam se da cemo ubosti.
    Prestala sam davno konzumirati cigarete, a taaaako mi sada nedostaju 😟
    Tocno bih sad uzela veliko karlovacko i zapalila. Uhhh.
    Nadam se da ste sve dobro i da ce uskoro krenuti ++++

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

05. Siječanj 2021. 19:50

3sreca ajme razumijem te. Ja sam obozavatelj cigareta vjecni🤣 kad smo poceli radit na bebi to sam skroz smanjila, na 3-4 dnevno, i kad prodje ovulacija onda se trudim uopce ne pusit. Onda kad vidim negativan test opet🤭 sram me bilo, al to mi je trenutno jedina utjeha🤣

05. Siječanj 2021. 20:04

Ali ja radim i noćne pa nisam uračunljiva, nemojte me izbacit s foruma😝🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.