Silver vjerovala sam ginekologu do sad jer su mi ciklusi tocni 27 dana a pik sam svaki mjesec do sad imala na 11 dc... Problem je sto nikad nisam isla na pregled poslje ovulacije da potvrdim jel bila... Svaki put me narucio na dan pika i potvrdio mi da je folikul spreman.... Ovo je prvi ciklus da mi temperatura nije potvrdila ovulaciju al sve mi se cini da sad ovuliram jer osjetim bockanja u trbuhu i bolne cicke. Ako mi tempica ne poraste moguce je da je ciklus bez ovulacije (od ovoliko stresa ne bi se ni cudila)...
__
Ima nekog da planira piskit hcg uskoro? :D
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Silver vjerovala sam ginekologu do sad jer su mi ciklusi tocni 27 dana a pik sam svaki mjesec do sad imala na 11 dc… Problem je sto nikad nisam isla na pregled poslje ovulacije da potvrdim jel bila… Svaki put me narucio na dan pika i potvrdio mi da je folikul spreman…. Ovo je prvi ciklus da mi temperatura nije potvrdila ovulaciju al sve mi se cini da sad ovuliram jer osjetim bockanja u trbuhu i bolne cicke. Ako mi tempica ne poraste moguce je da je ciklus bez ovulacije (od ovoliko stresa ne bi se ni cudila)…
__
Nema tog pravila koje moze doktora (dobrog doktora) uvjeriti da ti svaki ciklus ovuliras na isti dan. Ne kazem to da bi se pravila pametna nego kazem kao dobronamjeran savjet. Također nikad u zivotu nisam ovulirala 9 dan, nikad, desilo mi se to eto prosli mjesec. Nikad ne znas...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ubise nas te ovulacije 🙄🙄🙄
Draga, ti napuni baterije ovaj ciklus da se sljedeci mozes sekirat skupa s nama.... ❤️💓🤗
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Silver vjerovala sam ginekologu do sad jer su mi ciklusi tocni 27 dana a pik sam svaki mjesec do sad imala na 11 dc… Problem je sto nikad nisam isla na pregled poslje ovulacije da potvrdim jel bila… Svaki put me narucio na dan pika i potvrdio mi da je folikul spreman…. Ovo je prvi ciklus da mi temperatura nije potvrdila ovulaciju al sve mi se cini da sad ovuliram jer osjetim bockanja u trbuhu i bolne cicke. Ako mi tempica ne poraste moguce je da je ciklus bez ovulacije (od ovoliko stresa ne bi se ni cudila)…
__
Nema tog pravila koje moze doktora (dobrog doktora) uvjeriti da ti svaki ciklus ovuliras na isti dan. Ne kazem to da bi se pravila pametna nego kazem kao dobronamjeran savjet. Također nikad u zivotu nisam ovulirala 9 dan, nikad, desilo mi se to eto prosli mjesec. Nikad ne znas…
Nemas pojma koliko su mi pomogli tvoji komentari :* definitvno sljedeci mjesec trazim drugo misljenje....
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Silver u pravu si što se tiče utjecaja duphastona, ali meni ga je doktorica dala radi policističnih, da mi se reguliraju ciklusi na 30-ak dana jer su mi jako,jako varirali i ovulacije nije bilo. a ako kojim slučajem dođe do začeća da ne škodi. ali eto mene moji jajnici iznenadili i imala sam ovulaciju prošli mjesec :D znači nije ona meni njih dala i rekla da ću zatrudniti od njih, nego da reguliram ciklus na 30-ak dana pa da vidimo što poslije i kako će se jajnici tada ponašati. nije htjela odmah davati klomifen i mislim da je bila u pravu pošto imam folikul i ovaj mjesec , ona je specijalistica humane i fakat ne sumnjam u stručnost, samo što jučer nisam bila kod nje na humanoj nego kod svoje gin u ordinaciji, samo da mi napravi uzv, budem nazvala pa ću pitati :)
Silver u pravu si što se tiče utjecaja duphastona, ali meni ga je doktorica dala radi policističnih, da mi se reguliraju ciklusi na 30-ak dana jer su mi jako,jako varirali i ovulacije nije bilo. a ako kojim slučajem dođe do začeća da ne škodi. ali eto mene moji jajnici iznenadili i imala sam ovulaciju prošli mjesec :D znači nije ona meni njih dala i rekla da ću zatrudniti od njih, nego da reguliram ciklus na 30-ak dana pa da vidimo što poslije i kako će se jajnici tada ponašati. nije htjela odmah davati klomifen i mislim da je bila u pravu pošto imam folikul i ovaj mjesec , ona je specijalistica humane i fakat ne sumnjam u stručnost, samo što jučer nisam bila kod nje na humanoj nego kod svoje gin u ordinaciji, samo da mi napravi uzv, budem nazvala pa ću pitati :)
Ma kad nema ovulacije onda ok, Duphaston svakako, nego kazem za one koji vec znaju da imaju folikul taj ciklus a doktor bez da je potvrdio ovulaciju (ili tvoja temp da je potvrdila) kaze unaprijed ono "uzet 15. dan" ! Pa ne ovuliraju svi 14. dan...zeznes si ovulaciju tako bezveze...Sto se trudnoce tice, progesteron nije na odmet, dapace...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Oprostite sto upadam sa monologom hahaha…ali stvarno…
Ja tebe jako volim 😍
I jaaaa 🤭 bas bas lijepo sto si nam se vratila Silver🤗 i bas imas pravo, sta neki doktori izvode, stvarno ne znas zasto uopce jos sjede u toj svojoj odrinaciji
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver to si u pravu, njima je vjerojatno lakše reći fiksno, pa ako koji mjesec i zbog toga propadne ovulacija misle da nema veze, mjesec gore - dolje, a nama gori pod nogama svaki mjesec😂
Cure kakve ste po pitanju prehrane? Jel pazite i jel imate kakav poseban režim što se tiče toga? Puno se to spominje pa me baš zanima i ta tema malo😄
Ja prijavljujem neke čudne grčeve, zaboli me pa popusti pa stalno tako ...i uzasno mi se spava...neka dođe više, osjećam da nisam trudna hehe
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji