mattankako tvoja pluca?? Sta se događa kod tebe sad?? Jel ti ona "tvorba" nestala na kraju? Zanima me na sta da racunam sljedeci mjesec
Sta se sprema sljedeci mjesec?
Pa ja se nadam cistim jajnicima bez folikula na CD2 Vec 2 mjeseca nakon Clomida imam nesto i nikako da ode vec jednom (sto vjerojatno papa sav estrogen koji bi bio potreban za razvoj normalnog folikula). Mattan je imala istu situaciju pa pitam jel se rijesila toga bar....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver bas si enciklopedija, hvala ti😄😄
-
tina bas mi je zao😭 iduci ciklus ti i lucky😘➕
mattankako tvoja pluca?? Sta se događa kod tebe sad?? Jel ti ona "tvorba" nestala na kraju? Zanima me na sta da racunam sljedeci mjesec
Pa ja se nadam cistim jajnicima bez folikula na CD2Vec 2 mjeseca nakon Clomida imam nesto i nikako da ode vec jednom (sto vjerojatno papa sav estrogen koji bi bio potreban za razvoj normalnog folikula). Mattanje imala istu situaciju pa pitam jel se rijesila toga bar….
A kad se krenu stvarat ti folukili kad su vec na cd2 ogromni? Ili to i ne prolazi tj ne puca uopce?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E Silver
Prepostavljam da si prateći folikulometriju pratila lh i bazalnu paralelno?
Jel ti bazalna porasla odmah nakon o tj dan nakon o?
Negdje sam citala iskustva žena kojima je bazalna porasla tek 2, 3 dana nakon utvrđene ovulacije na uzv
Pa ja se nadam cistim jajnicima bez folikula na CD2Vec 2 mjeseca nakon Clomida imam nesto i nikako da ode vec jednom (sto vjerojatno papa sav estrogen koji bi bio potreban za razvoj normalnog folikula). Mattanje imala istu situaciju pa pitam jel se rijesila toga bar….
A kad se krenu stvarat ti folukili kad su vec na cd2 ogromni? Ili to i ne prolazi tj ne puca uopce?
A postoji nekoliko mogucnosti, jedna je da corpus luteum nakon prosle ovulacije nije nestao nego zacijelio tj zatvorio se nakon ovulacije i ostao tako a nakon menge kad krene rasti estrogen taj kvazi folikul opet pocne rasti i tako zblesira jajnike koji ga onda shvacaju kao dominantni folikul i oni manji koji bi jadni normalno krenuli na pocetku ciklusa budu zaustavljeni i ne rastu dalje. U mom slucaju nije mi izostao porast temperature prosli ciklus sto znaci da je to bila ovulacija ali najvjerojatnije praznog folikula. Najzanimljivije u tome je da je taj kvazi folikul nestao nakon "ovulacije", nismo ga vidjeli na UZV, a kad sam dosla opet kad sam dobila mengu na CD2 UZV eto njega tamo...misterija...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
E Silver
Negdje sam citala iskustva žena kojima je bazalna porasla tek 2, 3 dana nakon utvrđene ovulacije na uzv
Zadnja 3 ciklusa sam isla kod doktora nakon ovulacije, radili smo tzv "back to back IUI" sto znaci na dan O i jutro nakon i skuzila sam bas tocno da ovuliram u popodnevnim satima, i onda temp mi poraste sljedece jutro. Ne uvijek drasticno ali ocito.
Za cikluse kojima nisam potvrdila nakon O tamo negdje na pocetku pokusavanja, imam osjecaj da temp nije rasla odmah nego mozda nakon 2 dana. Jos nesto zanimljivo: kazu da zene zimi ovuliraju popodne a ljeti ujutro ili tijekom noci, ja sam mislila da je to glupost ali sad kad se sjetim unazad...mislim da je kod mene stvarno tako. Tako da temp mi poraste drugi dan ako sam ovulirala popodne recimo, ali ne poraste odma ako sam tijekom noci, valjda treba vremena da odreagiras na progesteron.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
E Silver
Zadnja 3 ciklusa sam isla kod doktora nakon ovulacije, radili smo tzv "back to back IUI" sto znaci na dan O i jutro nakon i skuzila sam bas tocno da ovuliram u popodnevnim satima, i onda temp mi poraste sljedece jutro. Ne uvijek drasticno ali ocito.
Za cikluse kojima nisam potvrdila nakon O tamo negdje na pocetku pokusavanja, imam osjecaj da temp nije rasla odmah nego mozda nakon 2 dana. Jos nesto zanimljivo: kazu da zene zimi ovuliraju popodne a ljeti ujutro ili tijekom noci, ja sam mislila da je to glupost ali sad kad se sjetim unazad…mislim da je kod mene stvarno tako. Tako da temp mi poraste drugi dan ako sam ovulirala popodne recimo, ali ne poraste odma ako sam tijekom noci, valjda treba vremena da odreagiras na progesteron.
Zanimljivo 🙂
Meni je ovaj ciklus npr sumnjiv
Imala sam pik 12dc, a pikčinu 13dc a po temp sam ovulirala 15dc sta mi je malo too much
Taj 15dc temp je porasla mrvicu (nedovoljno kako mi inace poraste Al opet to je bila noc nakon doceka i spavala sam puno kraće nego inače) a sad 🤷♀️
Mislim dan gore dole, al bas mi je zbunilo ovaj put
Vidim da ste u lipim fazama trakica. Ima da pljušte plusevi u 2021.
Lucky stavi me za 23.1. na listu. Očekujem ovulaciju u nedjelju, al sutra ću tek s trakicama počet jer uvijek imam nagli skok.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Vidim da ste u lipim fazama trakica. Ima da pljušte plusevi u 2021.
Lucky stavi me za 23.1. na listu. Očekujem ovulaciju u nedjelju, al sutra ću tek s trakicama počet jer uvijek imam nagli skok.
Drzim ti fige za jedan lijepi folikululic 🍀🤞
Zanimljivo 🙂
Meni je ovaj ciklus npr sumnjiv
Imala sam pik 12dc, a pikčinu 13dc a po temp sam ovulirala 15dc sta mi je malo too much
Taj 15dc temp je porasla mrvicu (nedovoljno kako mi inace poraste Al opet to je bila noc nakon doceka i spavala sam puno kraće nego inače) a sad 🤷♀️
Mislim dan gore dole, al bas mi je zbunilo ovaj put
Gledam tvoj graf, hmmmm, nejasno je da, ako si spavala manje od 3 sata onda moguce da je bila visa zbog toga...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji