Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    05. Siječanj 2021. 08:46

Lucky🍀

tina25

Lucky a imam neke slabe grcice, tako da mislim da gospođa ipak dokazi

Ali tempica se jos cist ok drzi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 kako ti inace pada, kad M dode ili prije?

A ne znam kada mi je ovo prvi ciklus da mjerim...prošli sam zadnjih par dana i mislim da mi je pala na dan M...ali to sam mjerila nakon dizanja 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 08:51

Tina nekako se nadam da ipak nece glupaca krenuti. Temperatura ti je stvarno super!
    Tonkica piski ti i dalje, mozda bude kasnija O nikad ne znas. Nije uvijek kod nas sve kako pise u literaturi. Normalno je da zena godisnje ima jedan do dva anovulatorna ciklusa. Nadam se ipak da nije to slucaj kod tebe ovaj mj. 
    Evo ja uopce ni nemam svojih normalnih Ovulacija nego moram piti tablete da bi ovulirala, takoder imam 30 godina i sve mi je zbrckano...

Tonkica111
    05. Siječanj 2021. 09:12

🌈

Tina nekako se nadam da ipak nece glupaca krenuti. Temperatura ti je stvarno super!
    Tonkica piski ti i dalje, mozda bude kasnija O nikad ne znas. Nije uvijek kod nas sve kako pise u literaturi. Normalno je da zena godisnje ima jedan do dva anovulatorna ciklusa. Nadam se ipak da nije to slucaj kod tebe ovaj mj.
    Evo ja uopce ni nemam svojih normalnih Ovulacija nego moram piti tablete da bi ovulirala, takoder imam 30 godina i sve mi je zbrckano…

A vidit ću nakon pregleda, možda budem i ja morala na tablete jer baš znam kako  sam se prošli mjesec začudila kako nema ništa od ovulacije i evo sada mi se čini da će opet isto biti. 

Sanjarka88
    05. Siječanj 2021. 09:42

Anci moze link s kojeg ti narucujes trakice? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tonkica111
    05. Siječanj 2021. 09:52

Lucky🍀

Tonkica111

🌈

Evo ja uopce ni nemam svojih normalnih Ovulacija nego moram piti tablete da bi ovulirala, takoder imam 30 godina i sve mi je zbrckano…

A vidit ću nakon pregleda, možda budem i ja morala na tablete jer baš znam kako sam se prošli mjesec začudila kako nema ništa od ovulacije i evo sada mi se čini da će opet isto biti.

Ah nadam se da neces u klub s Ancy i samnom….antiovulatorne zene 😂😂 ne znas jel bi se smijo il plako 🙄🙄 drzik 🤞🏻🤞🏻 da ipak nisi taj slucaj

Znači više vas je, relativno sam friška na forum pa ne mogu pohvatati sve... Znači to i nije neka rijetka pojava, imat ću se s kime posavjetovat 😄

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 09:57

Sanjarka ja sam ti zelene i roza narucila jos u 10 mj s e baya i u 11mj su stigle i njih sam tad trosila. Mogu potraziti link iako sa roza uopce nisam zadovoljna bila kao da su neku gresku imale nije se jasno crta vidjela nekako tanka je bila, a zelene znamo kakve su...nikakve
    Skuzila sam da za ovaj ciklus nemam dovoljno ni roza ni zelenih pa sam da mi prije dode uzela sa njuskala od one betty. Kod nje je roza paketic a unutra su plave lh. Bome bojala sam se da necu uhvatiti s njima pik ali sad kad gledam jos su mi te nekako najdraze bile.

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 09:59

Tonkica ne brini sve se da rijesiti. Najbolje je da odes kod gin neka malo pogleda kakvo je stanje i kazes joj da nemas O pa vidi mozda ti da nesto da ti se potakne ovulacija ili izregulira ciklus..

Tonkica111
    05. Siječanj 2021. 10:20

🌈

Sanjarka ja sam ti zelene i roza narucila jos u 10 mj s e baya i u 11mj su stigle i njih sam tad trosila. Mogu potraziti link iako sa roza uopce nisam zadovoljna bila kao da su neku gresku imale nije se jasno crta vidjela nekako tanka je bila, a zelene znamo kakve su…nikakve
    Skuzila sam da za ovaj ciklus nemam dovoljno ni roza ni zelenih pa sam da mi prije dode uzela sa njuskala od one betty. Kod nje je roza paketic a unutra su plave lh. Bome bojala sam se da necu uhvatiti s njima pik ali sad kad gledam jos su mi te nekako najdraze bile.

Koje si roze koristila? Ako imaš sliku slučajno... Moje su isto roze sa alija 🤦🏻‍♀️

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 10:36

Tonkica111

🌈

Sanjarka ja sam ti zelene i roza narucila jos u 10 mj s e baya i u 11mj su stigle i njih sam tad trosila. Mogu potraziti link iako sa roza uopce nisam zadovoljna bila kao da su neku gresku imale nije se jasno crta vidjela nekako tanka je bila, a zelene znamo kakve su…nikakve

Koje si roze koristila? Ako imaš sliku slučajno… Moje su isto roze sa alija 🤦🏻‍♀️

Ove sam uzela, evo link! 

https://www.ebay.com/itm/20Pcs-Women-LH-Ovulation-Test-Paper-Strip-Urine-Predictor-Fertility-Kit-bu/174302718010?_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20180816085401%26meid%3D15ee1d7349774bf1b5cef5e615337807%26pid%3D100970%26rk%3D1%26rkt%3D1%26mehot%3Dnone%26sd%3D174302718010%26itm%3D174302718010%26pmt%3D1%26noa%3D1%26pg%3D2380057%26brand%3DUnbranded&_trksid=p2380057.c100970.m5481&_trkparms=pageci%3A58008075-4f39-11eb-bbe9-76213d2a4c9b%7Cparentrq%3Ad1e6b80f1760a9c5177d3554fff3d848%7Ciid%3A1

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Siječanj 2021. 10:41

Tonkica  Kazem te roza sa e baya nisu  dobre bile jer su imale neku gresku neka tanasna crtica je bila pa ne mozes skuziti jel potamnilo ili ne. Mozda im je ta serija bila losa...
    Ovo je e mail od te betty koja salje trakice bettyzagreb35@gmail.com ima na njuskalu negdje cijene. 20 lh trakica i 3 testa na trudnocu gratis su 60 kn kod nje. Sto je opet daleko jeftinije nego da uzimas u dmu ljekarni itd...a dode kroz 3-4 dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.