Prošli mjesec sam baš osjetila probadanja na lijevoj strani,sigurno je O bila na lijevom. A ovaj mjesec nemam baš nikakve naznake na kojoj bi mogla biti O.
Lucky super će ti doći ovaj mjesec da se malo opustis i psihički pripremis za idući napad,nadamo se uspješan 🤞
Ostale cure,ima li pikova? Moje trakice su dosta tamne ali nije još pik.
Mene isto nije nista bolilo kod ovulacije pa sam se ponadala da je desni jer njega bas i ne osjetim
No iza o 2 dana mi se javljao lijevi pa mi je pala nada 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo jesam upisala prvu!
Kako ste mi cure?
Lucky takve spontane keksice i ja volim, imala sam ih u 12 mj, znala sam da nisam odreagirala na klomi i da se tu nista ne moze pa sam uzivala u svakom trenutku sa dragim. Uzivala sam i jutros daleko od toga, ali ono poslije si mislim jel sve ok oce li se primiti dal da lezim jos dal da dignem noge u zrak hahah
Ma mi nismo tocne 😂😂😂
Cure kada vam je najkasnije bio pik...mislim da ću se ja načekat nekako. Ili ja nemam više ovulacija jer mi se čini da je nisam imala prošli mjesec po temperaturi i iscjetku kojih nije bilo. 🤷♀️ Zbunjena sam
Ancioo slazem se da je bolje nekad da ne znaju kad je pik. Ali ja to ne znam sakriti em tempicu mjerim ujutro pa piskim po Lh, nekad i on pita jel ima sta. Jucer kad sam izvadila svu municiju na stol i popiskila sve i onda to jos slikala da vama stavim na forum smijao se
Kaze on da je poslao najbolju vojsku i da ce biti beba, sta cu moram mu vjerovati.
Ali nije jos gotovo, jos moramo betonirati
Cure kada vam je najkasnije bio pik…mislim da ću se ja načekat nekako. Ili ja nemam više ovulacija jer mi se čini da je nisam imala prošli mjesec po temperaturi i iscjetku kojih nije bilo. 🤷♀️ Zbunjena sam
Znam da je nasa Malla koja je sad na ljetnim bebama imala pik oko 20 dc ili 21 dc dosta kasno i ostala je T.
Koji si ti dc?
Npr ja ne znam koji sam dc bila prvi put kad sam ostala T mozda 30dc imam jako neredovite M i sve to zbrckano
Cure kada vam je najkasnije bio pik…mislim da ću se ja načekat nekako. Ili ja nemam više ovulacija jer mi se čini da je nisam imala prošli mjesec po temperaturi i iscjetku kojih nije bilo. 🤷♀️ Zbunjena sam
A to ti ovisi o ciklusima
Meni pik bude od 10 do 16dc
Ovisi
Al mi ni ciklusi ne traju nikad preko 31 dan
Lucky a imam neke slabe grcice, tako da mislim da gospođa ipak dokazi
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Prošli mjesec sam baš osjetila probadanja na lijevoj strani,sigurno je O bila na lijevom. A ovaj mjesec nemam baš nikakve naznake na kojoj bi mogla biti O.
Lucky super će ti doći ovaj mjesec da se malo opustis i psihički pripremis za idući napad,nadamo se uspješan 🤞
Mene isto nije nista bolilo kod ovulacije pa sam se ponadala da je desni jer njega bas i ne osjetim
Pravit ćemo se da se iza O ne broji i nadati se da je ipak desni i dobitan 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Danas mi je 16 dc tako da možda imam fore bar do 21.og. No kad vidim da nemam baš simptoma i preblijedu crticu cijela se izdeprimiram. Ciklusi su mi tako 30 dana, dan kraće /dan duže. Malo sam mlada da ne bih imala ovulacije malo češće (30 god). Neka prođe ovaj ciklus kakp god pa ću u ginekologice.
Pravit ćemo se da se iza O ne broji i nadati se da je ipak desni i dobitan 🤞
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji