Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    29. Siječanj 2021. 07:17

Evo upravo procurila smedi iscjedak sto znaci da sutra dolazi vjestica 😢 mislim da mi se skratio taj drugi dio ciklusa od spontanog :/ i prosli mjesec je dosla vjestica na 13DPO 
    Jebemu bas sam tuzna 😢😢😢

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 07:35

Ajmo curke savjet za endometrij... Znam da smo pisale sto puta al sad bas trebađ sve na jednom mjestu jer sam se pogubila.... Vidim sad u nalazu da mi je endometrij 0.72 cm... To je premalo jel tak.... Pa eto sta sve mogu napravit sad kroz par dana ako sam danas 1DPO... Pila sam ciklu jucer i prekjucer samo :/ jel da pijem i dalje i koliko? ... Da nastavim s vrkutom ? 
    Btw doktor nije ni pominjao endometrij... Rekao je vise puta da je prokrvljenost odlicna....

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

29. Siječanj 2021. 07:43

Maso i u ovom topicu i onom drugom vidim na testu drugu crticu,mozda ti je ovaj iscjedak smedi zbog implantacije,necemo odma gledati na to kao na M
    Anchy ako te tjesi meni je uz PCOS takoder dijagnoza sekundarni sterilitet ali to je zbog biokemijskih jer su bile tri,a bez nalaza se ne moze zakljuciti razlog zbog cega tijelo odbaci plod ili ono samo odumre i prije nego se uspije cvrsto ugnijezditi.
    Joja ja sam ti danas 5DPO, a sto se tice endometrija to je sasvim okej,da bi trudnoca bila moguca uopce idealna je debljina endometrija od 7-12mm tako da nemoras dizati paniku oko toga,ali ako ga zelis zadebljati jesti cikle i ananasica ☺️ Ja se sjecam da je meni 5 dana prije ovulacije bila debljina 9,5 mm i bio je trolinijski. Njima je zapravo vazno da je trolinijski endometrij,ostalo je sve moguce srediti pa ako to nije spomenuo kao nesto lose,onda samo tjeraj dalje 🤞🏻🤞🏻

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2021. 07:45

kaca njegovi su veliki vjernici i on je. Ja nemam nista protiv vjere i vjernika, ali nisam uopce upucena u stavove crkve. Cak bi se usudila za sebe reci da sam ateist. Funkcioniramo odlicno M i ja i nikada se oko toga nismo raspravljali niti mi on namece nesto niti ja njemu svoje. Jucer kad sam ga pitala zasto ne zeli nije mi dao konkretan odg. Proslo mi je to kroz glavu da je mozda zbog vjere... budem jos pricala s njim...
    Joja, Lucky ma znam da zajebano, tvrdoglavo musko treba im se sve nacrtati. Mene najvise zivcira to sto tako nekakav moj prijedlog ili opciju u startu odbacuje a nije ni proucio ni pitao kako to funkcionira. Nema pojma o tome i kategoricki odbija. Ajde se prvo educiraj pa onda reci jesi za ili protiv. 
    To je kao kod djece fuj necu to jesti a nije ni probao...odma mi se tlak digne kad se sjetim te rasprave jucer. Ko da sa zidom pricam.
    ---
    Rekla sam mu neka se zbroji i vidi sto zeli, mora biti svjestan da prirodno ne ide a tablete ne pomazu. Ja cu sve napraviti i nije mi uopce problem ni sramota ivf. Sretna sam sto zivimo u doba kada je medicina toliko uznapredovala i sto imamo milijun opcija.

Maša🤰🏼
    29. Siječanj 2021. 07:47

Hvala vam curke na podrsci ❤️ 
    Anchy nadam se da cete ti i muz doci na istu stranicu ❤️
    Joja meni je isto rekla gin da je tanak i onda sam jela puno cikle i ananasa 😌😌 
    Hope hvala ti ❤️ Ali mislim da je toto mozda sam danas 12 dpo nisam sigurna i vj sutra dolazi vjestica ako je danas smedi iscjedak 😢 tuzna sam jako, bas sam jucer bila sigurnaaa 100% da sam trudna, pa šipak 😢😢 boli me sve bas onako kao da cu dobit i bas sam u banani 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2021. 07:49

Joja💙

Ajmo curke savjet za endometrij… Znam da smo pisale sto puta al sad bas trebađ sve na jednom mjestu jer sam se pogubila…. Vidim sad u nalazu da mi je endometrij 0.72 cm… To je premalo jel tak…. Pa eto sta sve mogu napravit sad kroz par dana ako sam danas 1DPO… Pila sam ciklu jucer i prekjucer samo :/ jel da pijem i dalje i koliko? … Da nastavim s vrkutom ?
    Btw doktor nije ni pominjao endometrij… Rekao je vise puta da je prokrvljenost odlicna….

hmmm koliko znam sok od cikle deblja endometrij. 2 dl dnevno ne moze odmoci. Vrkuta takoder pomaze jacanju maternice. Probaj s tim...samo biti uporan sa ciklom i vrkutom. To sve prirodno treba konstantno koristiti da bi bilo rezultata.
    Eto meni je endo jucer bio 7.5 a prosli mj sa klomijem 5.9...7.5 je odlicno jer da ima js do O bi se jos zadebljao...5.9 je premalo.

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2021. 07:50

Maša🥰🤰🏼

Hvala vam curke na podrsci ❤️
    Anchy nadam se da cete ti i muz doci na istu stranicu ❤️
    Joja meni je isto rekla gin da je tanak i onda sam jela puno cikle i ananasa 😌😌
    Hope hvala ti ❤️ Ali mislim da je toto mozda sam danas 12 dpo nisam sigurna i vj sutra dolazi vjestica ako je danas smedi iscjedak 😢 tuzna sam jako, bas sam jucer bila sigurnaaa 100% da sam trudna, pa šipak 😢😢 boli me sve bas onako kao da cu dobit i bas sam u banani 🙈

I ja se nadam...
    I stvarno mi je zao zbog glupace...ali sljedeci mj je tvoj! ❤️

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 08:04

Amchy imas pravo bit ljuta na njega i daj si vremena koliko ti treba.... Al moras znat da cete problem rijesit tek kad sjednete i popricate. Daj mu priliku da on kaze sve sto misli i onda mu ti objasni sve polako ko s malim djetetom hehe.... Moj je srecom uz mene 100 posto al ne znam kako bi reagirao na ivf obzirom da smo vjernici. Doduse ja znam kako bi mu objasnila... Rekla bi da i ovako i onako Bog daje život a ivf je samo pomoc... Obzirom da ti u to ne vjerujes ne znam sta da ti savjetujem. Nadam se da cete uskoro naci zajednicki jezik po tom pitanju.... Skuhaj mu nesto fino hehehe mozda pomogne 💙

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 08:07

Jutro cure 🥰
    Petak! 🤩 Bas sam sretna hehe
    Pokloncic13 ja bi rekla da je O bila jucer 🤞🏻 nadam se  da ce sex maraton urodit plodom ❤️
    Tajci Cestitam i nek bude skolska 🥰
    PlavaMatrurska mozes pratit lh, cisto da vidis kako se ponasa kroz ciklus 😊 sretno 🤞🏻
    Lucky nek je dosla gadura kad je vec morala 🤗
    Anchy_23 jako mi je zao sta nema folikula 😪 ima li  da se pojave ipak? A sta se muza tice polako. Sjest ce mi to vec, samo strpljivo
    Joja bomeeee. Pokrili ste na dan O samo?
    Zapamti, manje je vise 😁
    Doris dobro dosla ❤️ i cim prije otisla 🤞🏻
    Kaća sretno 🙏
    Maša ne otvara mi sliku.
    Zao mi je ako se ipak m sprema 😒 bit ce vec, samo strpljivo ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 08:09

Lucky🍀

Sanjarka a di si nam ti 🤗

Tu sam 
    Jucer ste puno tipkale pa dok sam pohvatala sve 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani