Ja mislim da i bez digitalca nema dileme Tajci ❤️
Jel ti kasni ili si radila ranije?

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ja sam se oglasila sa jednom porukom i jedva stižem da vas ispratim od malise,a nikako da pišem :) pikovi se hvataju,želim tako da se uhvate i + svima 🙈 ja sam 8dpo, grudi su mi otecene i teške i nadutost stomaka od danas :) lh da piskam nema mi poente jer je prvi ciklus sa trafikama,a za hcg mi rano nekako 🥰😊
🧔34
👩28
👶14 meseci 🥰
Pokušavamo od 8/2020
Folikometrija 12/'20 i 1/'21
Lh prvi mesec 🥰
Meni je danas 4dpo, ne znam je li ponovo umisljam ali isto imam nadutost donjeg dijelu stomaka i nekako mi je stomak ogroman. Ne znam je li to jer ovulacija tek prolazi ili se ipak nesto kuha. Toliko sam nestrpljiva, po cijeli dan mislim samo na to i citam forum 😁
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Eredina nadam se da je to to 😉
Joja gdje si nam ti, kako je prosao pregled?
E a jeste skužile da pozitivne testove prilazu curke ovak random često čiju priču do testa nismo ni čule?☺️
Rekoh onda najbolje da se samo odjavimo i oho haj evo mene ja trudna jel ovo pozitivan test? Mi toliko vijecamo oko boja,linija,ima li ili nema sjene,pa rijetko nešto,ajmo se onda pravit da se neznamo i eto nas za mjesec dana s betom 1000 😎🤣🤣

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Zezam se bogati pa u 7 po buđenju idem na forum pročitat jel ima kakav test pa onda još spat.🤫
Nema tog muza kojem se daju ova kokodakanja slusat 🤭
E ženske ja kupila ananas jeblo majku ima da pojedem ono tvrdo iznutra kak god fuj bilo 🙊

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Hijooj cure moje...ne znam sta da vam kazem...nisam uopce reagirala na letrozol nema folikula. Endometrij nikad bolji al daba to kad nema js 😒😪
Cekam mengu i onda hormone idem vadit...ni sama gin mi nije znala sad reci sto cemo dalje. Prvo vadit hormone pa onda valjda neki plan.
Mislim da se meni lagano smijesi ivf. Ove tablete izgleda nista ne naprave kod mene..bas sam tuzna jako.
Drage moje!!!
Jos sam u soku.... Evo kako je bilo na pregledu....
Najprije mi je doktor pogledao jajnike i nije uocio vodeci folikul s tim da je sve puno jajasaca i da su jajnici savrseni.... Nakon toga se prebacio na maternicu i vise od pola sata samo nju promatrao..... Uocen manji polip koji je navodno nastao od silne kolicine duphastona kojeg po njegovom nisam ni trebala pit, pogotovo ne jer uopce nisam vadila hormon... Kaze da duohaston u tim kolicinama koje sam ja pila moze djelovat kontraceptivno 🥴🙀
Nisam mogla izdrzat a da mu ne spomenem kako sam jutros piskila trakicu i kako je bila baaas tamna... Nakon toga se vratio na jajnike i detaljnim pregledom uocio zuto tijelo na desnom jajniku (vidi se na slici) .... Nastavno, ovulacija mi je PROSLA 😶....
E sad, radila sam trakicu popodne koja je bila svjetlija od one jutros ali nekako mi se cini da ta jutrosnja nije bila pik vec da je on bio negdje preko noci ...
Stavljam vam nalaz i molim vas vase misljenje:

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Hijooj cure moje…ne znam sta da vam kazem…nisam uopce reagirala na letrozol nema folikula. Endometrij nikad bolji al daba to kad nema js 😒😪
Cekam mengu i onda hormone idem vadit…ni sama gin mi nije znala sad reci sto cemo dalje. Prvo vadit hormone pa onda valjda neki plan.
Mislim da se meni lagano smijesi ivf. Ove tablete izgleda nista ne naprave kod mene..bas sam tuzna jako.
Zeno jel postoji mogucnost da ti je ovulacija bila a da nije doktorica vidjela? I meni je najorije rekao doktor da nema spremnog folikula da bi tek nakon 45 min caskanja i na moj komentar o trakicama, ugledao zuto tijelo

🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji