Hahhaha FF kaze da je 75% ostvarenih trudnoca kod parova sa istim uzorkom imanja odnosa i visine temperature...🤣🤣🤣🤣🤣jel radite i vi to u FF? Da gleate tako. Ja da. Stalno. I uvijek ucitam svoj graf na kraju perioda da ud kao primjer. Nikad nisam dobila ovoliki postotak. To brijem da je najvise zbog imanja odnosa u plodnim danima. Ta statistiks naravno nista ne znaci. To je samo statistika.
A gle ovo ak ti se da cekat,provjerena metoda
Bagatela,a navodno vrhunski! ☺️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Znaci imamo s jedne strane Poklončić i Martinu sa milijun odnosa i mene i Joju s jednim 😂😂😂😂
Pa sretno žene, svima nama 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma to ti je ali express,treba samo selleru naznačiti u poruci da ti stavi manju cifru zbog carine,ali lusteri su doslovno bogovski. Ja sam si i zlatne ručke za kuhinju sad prek ali Expressa mijenjala,za takav jeftilen sam ih dobila da je to strava 🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ma to ti je ali express,treba samo selleru naznačiti u poruci da ti stavi manju cifru zbog carine,ali lusteri su doslovno bogovski. Ja sam si i zlatne ručke za kuhinju sad prek ali Expressa mijenjala,za takav jeftilen sam ih dobila da je to strava 🙊
Hocemo link ahaha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Znaci imamo s jedne strane Poklončić i Martinu sa milijun odnosa i mene i Joju s jednim 😂😂😂😂
Pa sretno žene, svima nama 🥰
Ahahahha sljedeci ciklus mijenjamo metode ako ne uspije heheh :))) al nada umire posljednja :D Hope kakva je bila tvoja metoda ovaj ciklus hehe
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pozdrav cure! Ja vas pratim, povremeno se javim i nadam se da ćete ubrzo sve dobiti veliki +
Trebala bih savjet oko trakica. Počela sam ih koristiti prije nekih 6 mjeseci, plave trakice, jedan ciklus one iz Mullera u jedan clearblue. I sve bilo ok na početku, uplovila pik. Onda dva mjeseca ništa, možda sam i krivo radila, možda nije bilo ovulacije. Ovaj mjesec sam naručila nove i došle mi zelene. Radila sam ih cijeli mjesec nakon M i one mrtve. Na 20 dc, kad bi se inače kod mene trebalo nešto dešavati nađem u nekoj kutiji (selili smo se) jednu iz Mullera i dvije clearblue ali bez onog uređaja za očitavanje 🥴
Napravim sve tri i - zelena - mrtva, stvarno mrtva, jedva vidljiva crtica. Muller-pik i to solidan. Clearblue - nije pik ali relativno blizu. Za 8h sam napravila ponovno zelenu i clearblue (mullerove nisam imala više). Zelena još mrtvija (ako je to moguće 😂), clearblue slabija nego prije.
Sad kojoj trakici vjerovati 😂?
Pozdrav 😊
Stavis nam slike trakica?
https://ibb.co/vcLxRQP
Nadam se da sam uspjela staviti sliku 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji