Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    28. Siječanj 2021. 21:11

Cure najbolje ste. Hvala vam na lijepim rijecima. Idemo dalje pa kako bude. ❤
    Joja tebi drzim fige na najjace da je taj jedan keksic upalio i da polip nije smetnja 🤞🍀

28. Siječanj 2021. 21:12

Uuu Joja imas lijepo zuto tijelo 🤞🏻 Nadam se da ste akcijali 🙈 ovulacija ti je sigurno bila cim je vidio zuto tijelo,mozete ti i dragi hopsati,ali ne moze pomoci da dode do T jer spermiji ipak nisu toliko brzi🤭 ne stignu oni za sat ili dva do jajne stanice u jajovod i jos ako koji zaluta.. ali ako ste pokrili jucer i prekjucer tu su najvece sanse bile da ostanes T. U svakom slucaju lijepo zuto tijelo,nadam se da ce se pretvoriti u male blastice,pa onda u GV i kako to vec dalje ide jel 😄 bravo za lijepe jajnike i eto,sada znas da je O bila i mozes odbrojavati lutealnu fazu pa da znamo kada te nagovarati da piskiiiiis 🥳🥳🥳🥳🥳 dobro dosla u klup ovomjesecnih DPOvaca (nadam se da sam i ja tu jel)🤣☺️

28. Siječanj 2021. 21:14

KluB* konstantno neki tipfeleri🤦‍♀️ Jel i to moze biti simptom? 😄🤣🤔🙈

Pokloncic13
    28. Siječanj 2021. 21:23

Curke nemojte biti tužne,u svemu tome zlu barem znate na čemu ste,ne tapkate na mjestu ko gluhe kuje misleći da je kalendarski to to.
    Utoliko ste hrabre,a s hrabrosti dolaze i rezultati. 
    Sva sreća pa živimo u doba kad bilo kakva vrsta pripomoći nije strana,i zato hvala Bogu! ❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

28. Siječanj 2021. 21:32

Anchy bas bi voljela da ti dodje M, i da dodje i jedna prirodna O. ❤️ Drzim fige, bit ce sve okej. Netko do cilja dodje prije, netko kasnije ali sve cemo mi kad tad stici🙏🏻

Pokloncic13
    28. Siječanj 2021. 22:03

Help 🤷‍♀️🤣
    Posto po temperaturi ne mogu znati kad mi je točno ovulacija zbog hunjavice,bolovi su mi trajali od sinoć navečer danas do podneva. 
    Lh trakica je bila živa do navečer danas.
    Na stranim portalima imaju razne info o konzumiranju ananasa.
    Negdje piše 5 dana prije o i dan iza
    Drugdje piše od o do 5dpo
    I ovo https://ibb.co/cwV1pSw
    Nebi htjela zeznut ovoliko keksanja s krivim danom unosa..
    Kaj ak samo popijem sok? 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    28. Siječanj 2021. 22:27

Pozdrav cure.
    Nova sam ovdje. 
    Ovaj mjesec sam počela sa trakicama. 
    Prije dva dana, 26.01. je testna crtica bila dosta tamnija od kontrolne...
    Radimo na bebi nekih 7 mjeseci... Nadam se da će trakice pomoći. 😊

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

annboleyn
    28. Siječanj 2021. 23:30

Anchy zao mi je zbog pregleda, vjerujem da si razocarana ali ides dalje, sad nalazi hormona nakon kojih ce se tek moci znati koja je prava terapija za tebe, mozda ti uopste nisi kandidat za klomifen i letrazol vec ti trebaju gonadotropini... vazno je da se radi na problemu i rjesenje ce se pronaci 🤗
    Joja mislim da ste, ako je ovulacija tek prosla, dobro pokrili i da ne moras brinuti o tome 😉
    Polip nije veliki, kao ni miom tako da vjerujem da ne predstavljaju prepreku za ostvarivanje trudnoce, sad odbrojavamo sa tobom 🤞🤞🤞❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

annboleyn
    28. Siječanj 2021. 23:36

Kod mene dosadni dio ciklusa, cekam da M prodje pa u lov na O 💪
    Raspisale ste se danas pa nisam sve popamtila, dobrodoslica novim curama, onima koje love pik mnogo srece, onima koje odbrojavaju do M drzim 🤞🤞🤞 da ne dodje ❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• Tajci3
    29. Siječanj 2021. 00:02

Pokloncic13

Ja mislim da i bez digitalca nema dileme Tajci ❤️
    Jel ti kasni ili si radila ranije?

Ej, radila sam ranije. Trebam dobiti 01.02.
    Simptoma skoro nikakvih.. Cicke nula bodova, ispuhane nikakve, probadanja u stomaku jako slaba.. 
    Danas mi pocela neka mučnina sta sam prepisivala dorucku🙄
    Slucajno bila u mullera pa vidila taj jeftini test pa reko ajde sta imam izgubit.. Rađen je popodne u 17h.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani