Joja ma istjerati cu ja vodu na svoj mlin. Lijepo cu mu sve objasniti sto se MPO a tice i nema da me odbije! Najbolje od svega on mora samo uzorak dati, nije da ce se on pikati i ici na postupke vadenja js. Ko zna sta on misli, mozda da ce njega pikati
Jutro fajterice moje ❤️ Isuse oprostite sve sam pročitala,ali nemojte se ljutiti nisam pograbila vise ama bas sve..
Anchy uopće se ne brini,na kraju će biti kako ti želiš vidjet ćeš,a i uvjerena sam kad i ako dođe do postupka da ćete prije toga sami napraviti smizlu malu (tak smo i mi 😉) 🙏
Masa joj kak mi je krivo,vidjela sam sjenu,je...mi sve! 🥴 drži se,a onda u fajt udvoje 💥🥰
Sanjarka evo napokon mi je bolje,temp mi se nešto spustila pa sam ju ostavila,jučer navečer sam imala bas gro egg rastezljive sluzi pa ćemo vidjeti kroz dan.
Zao mi samo ako propadne vrijeme za ananas 🤣
Kako si mi ti? Jeste polovili pik? 💥🤭
Sve koje nisam navela,oprostite mi,čitam vas 🙊❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pokloncic mi smo isli obrnutom taktikom od vas 😂
Imali odnose 4 dana prije o i dan prije o
Pa kako bude
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam skužila kako moje lh funkcioniraju brijem, znači pred M 2,3 dana potamne jako, i evo jučer sam pišnula i bila je svijetla i došla M…to je moja teorija…e sad čekam da M prođe pa da piškim svaki dan i potvrdim svoju teoriju. Tako da mislim da kod mene ne pali ono T sam ako je lh tamna i da se nebi trebala na to oslanjat.
Da
Ti Def ne mozes pratit tom metodom
Sanjarka i ja se veselim petku heheh.... Pa ako je jucer bila ovulacija (vjerojatno dopodne)... Pokrili smo prekjucer ujutro..... Hopsali smo i sinoc kasno al to necu ni zabiljezavat jer je sam doktor rekao da vjerojatno ne moze pomoc.... Btw rekao mi je da je dovoljno hopsat svaki treci dan obzirom da imamo dobra jajasca i spermiće, al da moramo pocet cim zavrsi menga... Cak kaze da niti smedjarenje poslje menge ne racunam pod mengu.... Ako smo ovaj ciklus fulali, nadam se da cemo sljedeci pohvatat.... :/
Tebi je super tempica :) sutra bi ti ff trebao detektirat ovulaciju... Odbrojavamo zajedno :)
Lucky ajde nek je dosla glupaca... Kad zoves gin?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja ma istjerati cu ja vodu na svoj mlin. Lijepo cu mu sve objasniti sto se MPO a tice i nema da me odbije! Najbolje od svega on mora samo uzorak dati, nije da ce se on pikati i ici na postupke vadenja js. Ko zna sta on misli, mozda da ce njega pikati
Reci mu da ako idete na ivf, mora samo dati uzorak aliiiii ako idete na daljnje pretrage onda mora ici na punkcije i Bog te pito sta jos ahahaha... Malo ga isprepadaj
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ja sam skužila kako moje lh funkcioniraju brijem, znači pred M 2,3 dana potamne jako, i evo jučer sam pišnula i bila je svijetla i došla M…to je moja teorija…e sad čekam da M prođe pa da piškim svaki dan i potvrdim svoju teoriju. Tako da mislim da kod mene ne pali ono T sam ako je lh tamna i da se nebi trebala na to oslanjat.
Pa u mene ti je lh bila skroz negativna al ono sjena sjene tek bila, a imala plus
Lucky jaooo ja bi sad najradije s tobom o uredjenju stana hehehe.... Nema mi bolje terapije od toga :))) mi smo svoj nedavno uredili i sad mi je bas dosadno, jedva cekam da se preselimo u veci (planiramo se mijenjat sa mojim roditeljima) pa da opet uredjujem hehehe...
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sanjarkai ja se veselim petku heheh…. Pa ako je jucer bila ovulacija (vjerojatno dopodne)… Pokrili smo prekjucer ujutro….. Hopsali smo i sinoc kasno al to necu ni zabiljezavat jer je sam doktor rekao da vjerojatno ne moze pomoc…. Btw rekao mi je da je dovoljno hopsat svaki treci dan obzirom da imamo dobra jajasca i spermiće, al da moramo pocet cim zavrsi menga… Cak kaze da niti smedjarenje poslje menge ne racunam pod mengu…. Ako smo ovaj ciklus fulali, nadam se da cemo sljedeci pohvatat…. :/
Tebi je super tempica :) sutra bi ti ff trebao detektirat ovulaciju… Odbrojavamo zajedno :)
Lucky ajde nek je dosla glupaca… Kad zoves gin?
Onda smo u istom sosu
Odnos na jutro dan prije O 😁
Pozdrav cure! Ja vas pratim, povremeno se javim i nadam se da ćete ubrzo sve dobiti veliki +
Trebala bih savjet oko trakica. Počela sam ih koristiti prije nekih 6 mjeseci, plave trakice, jedan ciklus one iz Mullera u jedan clearblue. I sve bilo ok na početku, uplovila pik. Onda dva mjeseca ništa, možda sam i krivo radila, možda nije bilo ovulacije. Ovaj mjesec sam naručila nove i došle mi zelene. Radila sam ih cijeli mjesec nakon M i one mrtve. Na 20 dc, kad bi se inače kod mene trebalo nešto dešavati nađem u nekoj kutiji (selili smo se) jednu iz Mullera i dvije clearblue ali bez onog uređaja za očitavanje 🥴
Napravim sve tri i - zelena - mrtva, stvarno mrtva, jedva vidljiva crtica. Muller-pik i to solidan. Clearblue - nije pik ali relativno blizu. Za 8h sam napravila ponovno zelenu i clearblue (mullerove nisam imala više). Zelena još mrtvija (ako je to moguće 😂), clearblue slabija nego prije.
Sad kojoj trakici vjerovati 😂?
Sortiraj odgovore
Najstariji