Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annboleyn
    29. Siječanj 2021. 09:26

Joja mislila sam na tu promjenu u fundusu, koju je ginekolog nazvao “adenomiom”, od 8 mm. Predpostavljam da ultrazvucno nije mogao napraviti razliku izmedju mioma i fokusa adenomioze (sto bi bila endometrioza ali u zidu uterusa, ektopicni endometrij) pa ju je zato tako oznacio. U svakom slucaju, obzirom da je mali fokus u pitanju, bice sve ok 💪 sretnoo ❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 09:28

Ergo11

Pozdrav cure! Ja vas pratim, povremeno se javim i nadam se da ćete ubrzo sve dobiti veliki +
    Trebala bih savjet oko trakica. Počela sam ih koristiti prije nekih 6 mjeseci, plave trakice, jedan ciklus one iz Mullera u jedan clearblue. I sve bilo ok na početku, uplovila pik. Onda dva mjeseca ništa, možda sam i krivo radila, možda nije bilo ovulacije. Ovaj mjesec sam naručila nove i došle mi zelene. Radila sam ih cijeli mjesec nakon M i one mrtve. Na 20 dc, kad bi se inače kod mene trebalo nešto dešavati nađem u nekoj kutiji (selili smo se) jednu iz Mullera i dvije clearblue ali bez onog uređaja za očitavanje 🥴
    Napravim sve tri i - zelena - mrtva, stvarno mrtva, jedva vidljiva crtica. Muller-pik i to solidan. Clearblue - nije pik ali relativno blizu. Za 8h sam napravila ponovno zelenu i clearblue (mullerove nisam imala više). Zelena još mrtvija (ako je to moguće 😂), clearblue slabija nego prije.
    Sad kojoj trakici vjerovati 😂?

Pozdrav 😊

Stavis nam slike trakica? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

annboleyn
    29. Siječanj 2021. 09:35

Anchy ne daj da te dijagnoza sekundarnog steriliteta sekira, to ne znaci nista, jednostavno opisuje da si ranije uspjela ostati u drugom stanju a da se trenutno trudis (obicno nesto duze vrijeme) da ponovo ostvaris trudnocu.
    Sto se MPO tice, mozda muzu samo treba malo vremena da se navikne na tu pomisao, ni moj nije odusevljen ali kad i ako dodje do toga, ima da pristane 😂
    Btw., ja sam vjernik i ne vidim nikakav problem sa MPO 🤷‍♀️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Pokloncic13
    29. Siječanj 2021. 09:43

Sanjarka ovaj nas maraton nema šanse da ponavljam idući ciklus.
    Isprobavamo varijacije na temu,mislim da ćemo drugi put svaki drugi dan samo pa kak se ulovi.
    Ali moram priznat da kad ulovis grif nakon 4 dana seksa bi mogla stalno 😅
    Ja računam mi se pošteno nismo poseksali preko godinu dana,trudnoća,pa se preselio u inozemstvo i evo ovo je ubiti prvi ciklus di možemo kad god i kak god 🤭

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 09:54

annboleyn

Joja mislila sam na tu promjenu u fundusu, koju je ginekolog nazvao “adenomiom”, od 8 mm. Predpostavljam da ultrazvucno nije mogao napraviti razliku izmedju mioma i fokusa adenomioze (sto bi bila endometrioza ali u zidu uterusa, ektopicni endometrij) pa ju je zato tako oznacio. U svakom slucaju, obzirom da je mali fokus u pitanju, bice sve ok 💪 sretnoo ❤️

Hvala ti puuuno. Doktor se stvarno trudio... Najprije je mislio da je pregrada na maternici i sat vremena je cackao dolje!! Nisam mogla ni zamislit da ce mi se netko tako posvetit na pregledu... Evo s te strane nemam zamjerke... Vjerovat cu ti da to nije nista strasno al trebam malo vremena da mi to sjedne.. bas me slomilo to sve.... Najgore mi je sto sam imala van menstrualna krvarenja i sto mi je doktor (moj socijalni) samo prepisao duphastone smatrajuci da je nizak progesteron pa sam osim mioma (koji je zapravo uzrokovao krvarenja) pokupila i polip!! ... 
    Kako si ti? 💙🤗

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 09:55

Pokloncic13

Isprobavamo varijacije na temu,mislim da ćemo drugi put svaki drugi dan samo pa kak se ulovi.
    Ja računam mi se pošteno nismo poseksali preko godinu dana,trudnoća,pa se preselio u inozemstvo i evo ovo je ubiti prvi ciklus di možemo kad god i kak god 🤭

Ako vam se seksa, samo dajte 💙💙💙💙 ne moze toga bit previse.... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 10:00

Pokloncic13

Samo vi uzivajte 🥰

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 10:01

Lucky kakvu kuhinju zelis? Jel vam stane otok hehe obozavam ih :)
    Sanjarka eto na sta smo spale od toliko kalkuliranja hahhaa.... Mozda bude dovoljno 😝 ti si pustila i prije malo vojnika da pojacaju.... Definitivno si u prednosti haha

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Sanjarka88
    29. Siječanj 2021. 10:08

Joja💙

Lucky kakvu kuhinju zelis? Jel vam stane otok hehe obozavam ih :)
    Sanjarka eto na sta smo spale od toliko kalkuliranja hahhaa…. Mozda bude dovoljno 😝 ti si pustila i prije malo vojnika da pojacaju…. Definitivno si u prednosti haha

A jesam 4 dana prije, ti su odavno pomrli 😂

29. Siječanj 2021. 10:20

Anchy_23 🌈

Jutro!
    Oraspolozile ste me malo sa lijepim rijecima.😉😊
    Jucer sam kasnije bacila oko na nalaz od gin i fino pise dijagnoza: sekundarni sterilitet😑
    Sve mi je bilo ok dok to nisam procitala. Mrzim te nazive i dijagnoze zvuce grozno.
    —–
    Onda sam lijepo isla razg sa M u vezi svega i umjetne. Da nademo nekakvo rjesenje i onda smo se tako posvadali kao nikad u zivotu. Nisam znala da je on izricito protiv ivfa. Bila sam stvarno dobre volje do tog momenta. Uopce ne pricam s njim..skoro sam mu rekla da cu naci ja donora za ivf ako on nece 🙈 dobro da sam se suzdrzala. Ne znam u cemu je problem ponos ili ego, ili to sto je on veci vjernik od mene…nemam pojma…

Prosla sam isto. Eto sad pita stalno kad cemo na transfer i jesu li dobro nase smrzlice. Trebat ce mu vremena a tebi strpljenja. Kaca ti je dobro napisala, crkva nije protiv MPO nego protiv unistavnja embriona i jajnih stanica. Ali za to postoji rijedenje. Mozes ici na neki slabiji protokol di ces dobiti manje stanice da imas manje oplodenih jajnih stanica i time manju mogucnost da imas embrione ali ako M bude bas zapeo da nece to je opcija. MPO nije nista lose. Sve je vase i dijete bide vase. Samo vam je netko pomogo u tome da dodete do bebe. Ja sam rekla, mogu imat 100 embriona, hvala Bogu na medicini ali ako Bog me zeli da ja imam dijete on u niti jedno nece poslat Dusu i ja necu ostat trudna. Tako da....polako s njim... a silu nedje nista. Ako ti treba savjet ili da mozes sa nekim popricati mogu ti ostaviti email pa se mozemo cuti. Bit ce to sve do ro ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.