Joja razumijem da ti treba vremena da ti legne sve to sto si saznala ali srecom nije nista ozbiljno, dobro je da je doktor detaljan i posvecen, bice sve ok ❤️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Kako sam i mislila tempica osla jos gore. FF isto potvrdio sad je lakse za disati i to je to. 🥳🥳🥳
Lucky hebemu za M
Kako sam i mislila tempica osla jos gore. FF isto potvrdio sad je lakse za disati i to je to. 🥳🥳🥳
Lucky hebemu za M
Odbrojavamo, ja sam 2dpo 😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Martina vidim i ti si mi blizu po količini seksolinja,odmah mi je lakše razvratnice jedna 🙊😉
Netko je spomenuo preuređenje stana? 🥰 vječita inspiracija ❤️
Ja trenutno tražim nove,zlatne lustere ☺️
Ciganica sam uvijek bila s tim žutim zlatom 😅
Imamo novi stan dvije godine star,ali to je precudo kak brzo nakon uređenja vidiš gdje si kiksao 🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure.
Nova sam ovdje.
Ovaj mjesec sam počela sa trakicama.
Prije dva dana, 26.01. je testna crtica bila dosta tamnija od kontrolne…
Radimo na bebi nekih 7 mjeseci… Nadam se da će trakice pomoći. 😊
Dobro nam dosla, jos prije osla 😁🤞🏻
Postavi nam slikicu trakica da analiziramo. I napisi u potpis ponesto o sebi (ovako kao sto smo mi) da lakse pratimo 😉 imas redovne cikluse? Koliko ti traje lutealna? Da znamo koliko odbrojavamo jos do tvog testica 🤗
Hvalaa. 😊
Dodam kasnije podatke o sebi.
Neznam zašto, al neda mi dodati sliku 🤷♀️.
Koji bi bil problem?
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
https://imgbb.com/
Doris ovdje staviš slicku pa kopiraš 😉
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Lucky hebemu za M
Odbrojavamo, ja sam 2dpo 😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Skupa smo jel? Wuhuuuuuu 🥳🥳🥳🥳
Martinavidim i ti si mi blizu po količini seksolinja,odmah mi je lakše razvratnice jedna 🙊😉
Imamo novi stan dvije godine star,ali to je precudo kak brzo nakon uređenja vidiš gdje si kiksao 🤣
Uuu ma vi ste odmakli od nas...iako..moj M je htio i te dane koje nismo al ja nisam mogla vise...🥴..bolilo me sve..noge..ruke...evo danas sam dosla k sebi pa cemo mi danas. Onak za gust 🤣🤣
Lucky blago tebi zabavljas se preuredenjem. I ja bi, mi smo trenutno podstanari, cekamo bolja vremena da si priustimo nesto svoje. Jedva cekam, bas bi mi dobro doslo sada razmisljati o plocicama kuhinjama parketima i tako dalje...
Martina vjerovatno cu uskoro imati pitanja za ivf i poliklinikama postupcima itd. Mislim da znam dosta o tome, jer ja cijelo vrijeme razmisljam i citam. Super je kad ti netko tko je to prosao iz prve ruke moze reci i dati savjet.
Martinavidim i ti si mi blizu po količini seksolinja,odmah mi je lakše razvratnice jedna 🙊😉
https://vidik.hr/shop/cijena/luster-20045
Pogledaj si ovu stranicu.... I ja sam si odabrala zlatne :)
__
Jedva cekam da krenemo piskit :D dosta nas se poklopilo. :*
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji