Joja bas smo usrale vecer s ovim ne bas sjajnim pregledima! Dobra stvar kod tebe je sto je bilo O. A o polipima ne znam bas puno....
Lucky znas i sama kak mi je to je ono trenutno razocaranje..i onda kad se sjetim koliko moram cekati do sljedece M 🙈 cijela vjecnost...pa me to ubedira malo. A sutra je novi dan....
Hijooj cure moje…ne znam sta da vam kazem…nisam uopce reagirala na letrozol nema folikula. Endometrij nikad bolji al daba to kad nema js 😒😪
Cekam mengu i onda hormone idem vadit…ni sama gin mi nije znala sad reci sto cemo dalje. Prvo vadit hormone pa onda valjda neki plan.
Mislim da se meni lagano smijesi ivf. Ove tablete izgleda nista ne naprave kod mene..bas sam tuzna jako.
Zeno jel postoji mogucnost da ti je ovulacija bila a da nije doktorica vidjela? I meni je najorije rekao doktor da nema spremnog folikula da bi tek nakon 45 min caskanja i na moj komentar o trakicama, ugledao zuto tijelo
Na zalost nema sanse, kod mene nikad O nije na 9 dc bila....
Joja znaci O je bila tako rano vec?? Jel rekao sto na tu ekatra ranu O? I bas sranje zbog dufica, ko bi reko da moze toliko i odmoc sve to…. Hjooojjj bozeeee ima li te, pa nije fer nikako sve to! Ali generalno reci mi jel na kraju sve ok, nema nekih vecih problema zbog tog polipa? Ili ces ga morati nekako rjesavati? A nalaz ne vidim… Stavi ponovo
Reko mi je da ne vidi nikakav problem i da vjerojatno imam rane ovulacije.... Sad tri mjeseca moramo odma poslje menge krenut hopsat i ako ne bude nista da mu se javim. Polip bi trebao otici s trudnocom... Progesteron moram vadit 8.2. i nazvat ga cim dobijem nalaz pa ce mi reci sta po pitanju toga....

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anchy bas mi je zaooo.... Al nedamo se mi ajde .. i ja sam bas u depri jer ko prvo nismo pokrili nista osim jucer ujutro.... A ko drugo brine me polip.
Ja ti savjetujem da ipak pocnes pratit bazalnu i trakice jer nikad ne znas....

🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :

Pretpostavljam da je pik bio negdje izmedju ove dvije zaokružene
Sta mislite jel kasno da sad hopsamo 🥴

🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Anchy jako jako jako mi je zao 😢😢😢 nadam se da cete ubrzo nac neko rijesenje :( ne razumijem se previse u te stvari pa neznam kako ti pomoc , ali zelim ti svu srecu ovog svijeta ❤️🥰
Joja zao mi je i zbog tvog pregleda ali ajde ako je bila O i ako ste hopsali jucer onda se definitivno imamo cemu nadati 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Draga Anchy jako jako mi je žaoo😔😔😔 možda ima nade, da ti bude nekad kasnije O. Kao sto je bila kod Lucky. Nastavi pratiti i molimo Boga da ce tako biti. 🙏🏻
I meni je vjecnost cijeli ovaj mjesec kad nema dragog pa ne mozemo niti pokusavati, ali jednostavno nema druge nego biti strpljiv.🥺
_
Joja ne moras se brinuti, ja imam miom u maternici takodjer ali mi je rekla doktorica da me to ne treba brinuti, da nestane u trudnoci i da cim plod preraste velicinu mioma da vise ne smeta. Mozda se stogod primi i ovaj mjesec, ako ne ranije u akciju i brzo ce to biti dobitno💪🏻💪🏻
Joja hopsaj zasto ne, proslavite dobar nalaz😄 mozda vojnici budu dovoljno brzi🥳
Zoe hvala ti puno. Bas mi puno znace vase rijeci.... Kako si ti danas

🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sumnjam ja da ce biti ista kod mene ovaj ciklus... folikuli su valjda ono 2 mm 🙄 nepostojeci mali vidjela sam na uzvu tj nisam vidjela jer ih nema. Isto tako pitaj Boga kad ce M mozda za 50 dana. Ja kad nemam O nemam ni M. A gin je rekla da pricekam da dode M bez duphastona i onda krv vaditi...tako da cu se nacekati ko zna koliko...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji